Покривате ли си главата,когато влизате в църква?

• 23 867
  • 454
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Отношението към жената в популярните религии е осъдително.

А в непопулярните религии какво е отношението?
Не съм кръстена, не съм влизала в църква от 15 години, вкл. и на сватби изчаквам церемонията отвън,

С други думи, бягаш от църквата като дявол от тамян.   Joy

може и да вляза в храм, ако има жена свещеник  Whistling,

Аз пък не бих влязла в храм ако има жена свещеник. Жена свещеник = свещеник педераст.

# 316
В света има само 4 жени свещеници(католички).

3 от тях - в САЩ.

http://www.youtube.com/watch?v=pP3eNrHCCE8

Ние изоставаме пак.

До горната:
защо жена да не е свещеник. Твоята вяра по-малка ли е от вярата на мъжете?

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 21:11 от preyala

# 317
  • София

До долната: Католическата църква никога не е позволявала и никога няма да разреши жени-свещеници. Единствено някои протестатски издънки позволяват жени и педали да стават свещеници.
Моята вяра не е по-малка от тая на мъжете, но жена-свещеник не вдъхва никакъв респект.
И жена-свещеник ще бъде свидетелство за абсолютната деградация на църковната институция.

3 от тях - в САЩ.

Ние изоставаме пак.

До горната:

# 318
  • Варна
На мен жена свещеник би ми вдъхнала толкова респект, колкото и мъж свещеник - зависи от човека.

# 319
Не приемам това, че религиите(масовите) проповядват това, че Жената стои по долу от Мъжа ... и никоя религия не може да ме убеди в това ... може да ми го наложи, но не и да ме убеди ... това е сексизъм, кой каквото ще да разправя ... Забрадки, мабрадки, глупости на търкалета ... Жената изнася света на плещите си и пак е по долу от Мъжа, айде, бе ... според мен тя трябва да се гордее с лика си и с женствеността си ... а не да се срамува, забрадява и да не смее да вдигне взор ...

# 320
Извинете ме за лаишкия въпрос, но защо свещеник трябва да вдъхва респект? Няма да питам защо жена-свещеник не може да произведе този ефект.

# 321

До долната: Католическата църква никога не е позволявала и никога няма да разреши жени-свещеници. Единствено някои протестатски издънки позволяват жени и педали да стават свещеници.
Моята вяра не е по-малка от тая на мъжете, но жена-свещеник не вдъхва никакъв респект.
И жена-свещеник ще бъде свидетелство за абсолютната деградация на църковната институция.

3 от тях - в САЩ.

Ние изоставаме пак.

До горната:

За теб жена, педал - все тая, а Confused

Съжалявам те, че имаш толкова ниско мнение за себе си.

# 322
preyala,

Говориш като преяла! Много ли е оригинално според теб да се заяждаш с православни християни, без да можеш нормално да разговаряш? И не те ли е срам да провокираш в такава благочестива тема тон на дебелашко скандалджийство?

Извинявай, но държа на добрия тон, не, че не мога и аз да се заяждам! От това, обаче тази тема няма интерес. Отговори на поставения въпрос или вземи отношение по него, но в никакъв случай не си позволявай да профанизираш диалога!

# 323
  • Варна
Това с покривалото откъде изобщо ви хрумна.
Показвам се в цялата си прелест. Нали уж сме по божие подобие.

# 324
Не приемам това, че религиите(масовите) проповядват това, че Жената стои по долу от Мъжа ... и никоя религия не може да ме убеди в това ... може да ми го наложи, но не и да ме убеди ... това е сексизъм, кой каквото ще да разправя ... Забрадки, мабрадки, глупости на търкалета ... Жената изнася света на плещите си и пак е по долу от Мъжа, айде, бе ... според мен тя трябва да се гордее с лика си и с женствеността си ... а не да се срамува, забрадява и да не смее да вдигне взор ...

Обзема ме някакво съмнение в тези думи...

# 325

Добър ден, приятно ми е  - Букетова!!! Wink

# 326

Обзема ме някакво съмнение в тези думи...

Тебе те е обзело нещо друго да ти кажа и ... ми намирисваш на трол в темата...ама ....как да е... Wink

ПП Извинете за двойния пост! Peace

# 327
  • Варна

Добър ден, приятно ми е  - Букетова!!! Wink
Добър вечер ще да е. Или по-скоро - Добро утро  Mr. Green
Но, и на мен ми е приятно.

# 328

Ти, пилешко, си точно по мой вкус! hahaha Радвам се, че се появи!

# 329
Да, де, Боги, ти ме разбра!

А, ей го и Трола, прояви същността си....(чел е той, чел е ... и знае кой какво... Laughing Wink ), инак забрадки иска...за "грозните" да не смущават еротичния му напън ... в църква... пу пу не те е срам...богохулец ....

Общи условия

Активация на акаунт