90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 233

• 35 838
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро! А, то станало обяд, бе ...   Laughing Аз досега бях на кафе при приятелка, докато побъбрим, че не можем да се видим и то станало 11. Станах в 9 между другото, но това са подробности. Закусих банан. За обяд си мисля за филии с маргарин и домати. Незнам защо, но това ми се е прияло. Вечерята ще е нещо сладко със сигурност.

Lily Trifonova , познато ми е чувството, което изпитваш, но не позволявай на кантара да ти скапе настроението. Ако можеш не се мери често. Първият път като правих диетата се премерих за пръв път в края на първия месец. А сега се мятам по два пъти на ден на кантара (тогава нямах кантар, за щастие  Mr. Green) и мисля, че и това ми играе лоша шега. Почти съм убедена, че от мислене за кг. си стопирам отслабването. Като гледам, че кантара стои на едно и също положение и си внушавам, че няма да се получи този път и то наистина не се получава. Може и да греша, но така си мисля. Така че, зарежи кантара, важно е как се чувстваш.   bouquet

qna_l , съжалявам, че така се е получило при теб. В такива моменти разбираме, че здравето е над всичко. Желая ти бързо вазстановяване!  Hug

# 451
Здравейте! Simple Smile Днес ми е първия плодов ден Grinning Само да попитам вие след колко време забелязахте резултати? На мен кантарчето ми за сега не е мръднало, ама и аз какво искам, след като съм още на четвъртия ден от диетата Grinning Grinning Падам си от нетърпеливите и вече искам да съм слаба Grinning Grinning Само едно ми се върти в главата сега "кой ме караше да се тъпча като ламя, че да се чудя как да ги свалям тези килограми сега" ooooh! ooooh! Grinning
Хубав ден на всички!  bouquet  bouquet

# 452
Днес въглехидрати:
З: малини
З2: смокини
О:тиквички,салата и хляб с лютеница
В: ще посетя сладкарничката до нас да си избера нещо  Crazy
лек и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 453
Забравих да ви попитам за плодовия ден, позволен ли е медът? Thinking newsm78

# 454
Искам да ви споделя, че НЕ консумирането на картофи в ден варива, се отразява

изключително БЛАГОПРИЯТНО на метаболизма ми.

За последните няколко месеца многократно почвам и спирам режима и в много от случаите е било

след ден варива, в който хапвах картофи. На другия ден се чувствах подута и видимо бях

подпухнала, което ме демотивираше. От известно време ги избягвам/картофите/, макар

слабостта ми към тях и определено констатирам, че на следващия ден съм ок и не се нахвърлям на

тестено като невидяла. В ден варива хапвам предимно ориз приготвен по традиционни рецепти в

комбинация със зеленчуци.

# 455
Днес варива

З - ябълка и кафе
О - зелен боб плакия, картофена салата и пресен домат /картофи и зелен боб заедно може ли?/

В - може би пак картофи и салата мешана

# 456
Здравейте, фиданки  Hug
Аз съм много доволна от себе си, защото никакви изкушения не можаха да ми подействат и да прегреша. А аз доста готвя за останалите. Сутринта правих палачинки, но успях да не посегна - наистина много се гордея с волята си.  Blush

Менюто ми днес е:
з - банан
о - 2 варени яйца и задушени броколи
в - таратор

# 457
Ехо, добро утро и от мен.
След вчерашния ПЛЮС след плодов днес 100 гр надолу след белтъчен ... ама те мойте белтъчни са много мижави, защото е или яйце или сиренце ...
Днес вкъщи е партито по случай рд на дъщеря ми, едно такова тинейджърско, което значи, че ще ядат много, и всичко ще приготвям ...
Но плана е за
З - Грозде
О - Леща от кен, с микс зеленцучи, или салатка, според зависи
В - същото, но по-малко

# 458
след  плодов и втори воден-700,не е много но е нещо.след първия воден бях -1,500 и какво newsm78
цял месец застой.сега да го видим кантарев,дано се раздвижи.
днес
з.пак пропусната,не мога да си вдигна главата от работа
о.салата и сирене
в.същото

# 459
Здравейте! Simple Smile  В крайна сметка започнах я и днес ми е първи въглехидратен ден.

вече сме две. аз също се реших но при мен положението е доста по сериозно. Не съм се мерила, но май трябва.

# 460
така на мен малко ми се разминаха храненията днес

З. нектарини 2
О. нектарина
В. 4 лозови сърмички само с ориз и моркови вътре и салата от домати и много лук

# 461
Отчитам ВХГ си ден:
З - банан;
О - 3 филии с маргарин и доматки;
В - кекс и сладолед на клечка.

# 462
Отчетен плодов:)
з. банан
о.нектаринка
в. диня и няколко сурови бъдемчета
Дами при вас има ли задържане по време на МЦ?

# 463
Хохо Simple Smile Днес си беше голяма борба за мен с този плодов ден, но издържах и не се оставих на изкушението...при положение, че излизах и край мен навсякъде ресторанти и ми миришеше на храна и направоо.... Плодовете могат ли да се смесват, че аз днес това направих...
З: грозде, 20 мин. по-късно един домат
О: 1 чушка и малко орехи
В: 1 банан и 6 смокини
Май прекалих малко с яденето, но в последно време такъв апетит имам, че направо не е истина Shocked Яде ми се от всичко по много и то само вредни храни....ама не може Naughty Трябва да се стегна сериозно.

# 464
Нямам си работа и преглеждам старите теми. От там разбрах за т.нар. "ударни" дни, които се правят 12 дни преди втория или третия воден, когато има продължително задържане. Моля, някой от по-старшите да каже имат ли ефект и струва ли си да се правят? В книгата пише, че "при задържане някои пропускат ВХГ", но не се споменава за подобни дни. Та, по правилата ли е това или ... ?  newsm78

Теди, не само не си прекалила, но дори си яла малко. Както и Деси 55555 преди теб. Момичета, в плодовия ден се яде през два часа. Яжте три пъти на ден по една чушка или нектаринка и чакайте да не "озверявате" от глад.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт