Дъщеря ми е на 4 години. АД с обрив около очите, врата /сега там се вихри/ ръцете и краката /сгъвките/, ушето.
Нещата се влошиха яко с една голяма рана на врата и махнах Ериуса, от който не виждам никакъв резултат. Започнах Фенистил 1*12 к. на ден /доста под предписваните дози/
Купих Фулцинар, който много ми е помагал на мен като бебе /кортикостероид/ - с него мажа само ръцете и краката и веднъж гушката.
Почнахме и хомеопатия.
Давам рибено масло.
Биогая.
Сменам чаршафите на 3 дни.
На килима не давам да ляга - постилам поларено одеало.
Къпя я 1 седмично.
Мажа с Омега 20 на Юсерин /пробвайте го много е добро в периода когато зачервяването изчезне и кожата само се лющи/ вечер.
Денем с А-Дерма.
Диетата за сега е без яйца и свинско месо.
Давам само бял шоколад или по-точно сладки с такъв т.е. без какаови продукти.
Връщам млечните - сега давам овче сирене и мляко Дадон /в интерес на истината то в него не че има много мляко де/. Лекар ми каза, че дори и дете с доказана алергия към млечни не прави реакции към Данона.
Раната се затвори. Обривите понамаляха. Отдавам го като начало на Фенистила. Като го спрем тия дни ще видим как е.
Имам 2 въпроса:
- Какво ви е мнението за приема на Витамин Д на тази възраст?
- На вратлето на щерката се появяват едни мехурчета с течност /не говоря за ония дето са началото на обрива/. А като малки пъпки, но пълни с прозрачна течноат. Не се пукат, не я сърбят, понякога изчезват, понякога се увеличават, а после се намаляват. Имали ли сте такива неща? Какво е според вас?
и затова да питам и тук...
Какво да търся?
и ние така. Но пък остава проблема с пердетата - те също задържат прах. Може би могат да се заменят със щори, но...да не заприлича на офис, вместо на дом...

По добър ли е кожния тест? Разбрах, че някой лекари прилагат и двата теста, което за мен би било мъчение пряко силите ми