zeni, /а и другото момиче, което питаше за Аtopiclear/ мога да ти го купя и пратя - купих го преди седмица за 30,33лв. /нямам представа дали е с голяма надценка, ползвам отстъпка в аптеката като редовен клиент/. Доволна съм, защото успокоява обривите и сърбежа - иначе по цяла нощ се чеше. На вратлето моята щерка има атопичен дерматит, който за два дни става рана, а с този крем го поддържам в приемливо състояние.
зени, трябват ти 2 крема - един омазняващ вечер и един хидратирещ сутрин /като А-дерма/. Говори с лекаря си за Юсерин омега 20% или 12 % много съм доволна за омазняването. Въобще забрави за сапуните, само косичката мий понякога. То колко се цапа това детенце, че да го сапунисваш всяка вечер.
Да споделя, че давам Витамин Д - по 1 капка вечер и ми се струва, че имаме значително подобрение /пу-пу/.

Рибеното масло и витамините си вървят паралелно. Сменямм чаршафи на 2 дни /против акари/. Мажа с минимум 2 крема дневно /у дома е като скъпарска аптека/. Смених праха със Сано, но ми се струва, че не и влияе добре, и пак връщам Тео бебе с много изплакване.
Има ли дете, което на има АД и да няма нито една ваксина? /то тия от родилното са ясни/