А в този случай, ако наистина е от бананите, не би ли трябвало да се изрине и по тялото?
Има го само по бузите.

/, с какво може да ми препоръчате да мажа бузите - балсамът на Тайс подходящ ли ще е? А става ли с Екзомега мляко на А-дерма? Имам и Ексипиал Урея Хидролосион... 

Според мен си ползвай олиото редовно и не прекалявай с козметиката. За да разбереш кое как му се отразява и кое е добре за него трябва да пробваш = мажеш едната бузка с единия крем, другата с другия /пишеш си в бележник кога какво си мазала/ и наблюдаваш къде има подобрения и къде влошаване. Така полека лека ще хванеш кое е за вас и кое не. Само леко с кремовете с урея е моят съвет 

Вече и аз незнам - крусти ли са си по-обилни или е себореен?!?!? 
Според мен си ползвай олиото редовно и не прекалявай с козметиката. За да разбереш кое как му се отразява и кое е добре за него трябва да пробваш = мажеш едната бузка с единия крем, другата с другия /пишеш си в бележник кога какво си мазала/ и наблюдаваш къде има подобрения и къде влошаване. Така полека лека ще хванеш кое е за вас и кое не. Само леко с кремовете с урея е моят съвет 
Това имах и аз в предвид за кремовете с уреа - трябва с проба и грешка да видите дали на вас помагат.