Дерматит - атопичен, себореен, екзема...

• 508 935
  • 1 504
  •   1
Отговори
# 300
Spermacet-това е вещество, съдържащо от китов (риба) произход.
Еуцерин е и търговска марка много добра козметика.

# 301
Мисля че го бяхме споменавали, но кажи моля може би изписаха на децата "Фризопеп" или първо козе сирене, пък после овче??
Или пихте Сириус/Мертек/ 2-3 месеца?
Или пък след тестуване децата бяха поставени на "изключващи" диети??

Просто така-за да прочетат някои хора тук как се правят нещата ТОЧНО И ДОБРЕ...

Чели сме как се правят нещата "ТОЧНО И ДОБРЕ"!  Stop Да не се повтарям отново,но да кажа,че при дъщеря ми имаше подобрение още първата седмица,в която започна лечението с Фризопеп! ФАКТ! Дали пък просто не попаднахме на добра алерголожка ,която действително разбира това,което е учила 8 години,и вместо да ни изписва цялата гама кортикост.мазила размотавайки ни всеки път,просто постави ВЯРНАТА диагноза!!!
И специално при АБКМ дори да се направи тест към кой казеин /протеин организма реагира,това няма особено значение,защото на бисквитите примерно не пише без еди кой си протеин,а си пише просто че съдържат мляко!

Последна редакция: пт, 21 юли 2006, 17:34 от БОДЛИВАТА

# 302
Цетацеум

# 303
Мисля че го бяхме споменавали, но кажи моля може би изписаха на децата "Фризопеп" или първо козе сирене, пък после овче??

Чели сме как се правят нещата "ТОЧНО И ДОБРЕ"!  Stop Да не се повтарям отново,но да кажа,че при дъщеря ми имаше подобрение още първата седмица,в която започна лечението с Фризопеп! ФАКТ! Дали пък просто не попаднахме на добра алерголожка ,която действително разбира това,което е учила 8 години,и вместо да ни изписва цялата гама кортикост.мазила размотавайки ни всеки път,просто постави ВЯРНАТА диагноза!!!
И специално при АБКМ дори да се направи тест към кой казеин /протеин организма реагира,това няма особено значение,защото на бисквитите примерно не пише без еди кой си протеин,а си пише просто че съдържат мляко!
Само една малка част от децата с АД са алергични към храна или друг причинител. В никоя част на света няма да Ви дадат хидролизатни млека без да има сигурни данни за АБКМ. На око работят само в ...
Моля да не ни забърквате в абсурдната Бг "педиатрична" реалност...

"И специално при АБКМ дори да се направи тест към кой казеин /протеин организма реагира,това няма особено значение"
->>Това не е точно. Иначе за некатегоричността на РАСТ, това го казваме от години... Но май в "Александровската болница" няма кой да чуе (или чете)...

# 304

Само една малка част от децата с АД са алергични към храна или друг причинител. В никоя част на света няма да Ви дадат хидролизатни млека без да има сигурни данни за АБКМ. На око работят само в ...
Моля да не ни забърквате в абсурдната Бг "педиатрична" реалност...

"И специално при АБКМ дори да се направи тест към кой казеин /протеин организма реагира,това няма особено значение"
->>Това не е точно. Иначе за некатегоричността на РАСТ, това го казваме от години... Но май в "Александровската болница" няма кой да чуе (или чете)...

Ама нещо не се разбрахме май..В нашия случай НЕ става въпрос за АД!ТОВА е разликата в "педиатричната" BG реалност.Не сме пили различни млека,с надеждата някое от тях да ни излекува.. Laughing Поставя се точната диагноза,и от там на татък само проф.преглед.Не се чудят алерголозите какво вече са изписвали и какво остана неизписано.. Stop Като гледам колко "успешно" се лекува АД навън,чукам на дърво да не ме стига.. ooooh!

# 305
Тук се обсъжда АД. Това е хронично, но с добър изход заболяване.
Има трудности в лечението му от различно естество.

Не обсъждаме тук АБКМ със съответните и клинични изяви...
Всяка диагноза трябва да е подкрепена с нещо.
Само с поглед става само в Бг и по на изток...
Но ние оттам се отделяме, а не приближаваме.

# 306

[/quote]

Като гледам колко "успешно" се лекува АД навън,чукам на дърво да не ме стига.. ooooh!
[/quote]

Бодливке,
ето в това е проблемът-навън АД не се лекува по на4ина по който е в БГ.
Тук не пием антихистамини,соево мляко или правим тестове за алергии.Всеки добър педиатър би разпознал АД от раз.Не е нужно да търсим специалисти за това. Peace

# 307
Стана ми интересно защо не пиете антхистаминови ?!

# 308
Ако мен питаш-тук антихистаминови сиропи не се изписват за АД.
Освен влиянието  в/у сърбежа те друга работа не вършат(за АД става въпрос).

# 309
Това е ясно, няма каква друга работа да свършат.Но това не е малка работа.И все пак , защо не дават ?!

# 310
Хитко,
странни въпроси задаваш! #Crazy
Защо да си тъп4а детето с антихистамин?

Бърди,
има ново лекарство за екзема което в момена го тестват в щатите.
Tacrolimus ointment-имаш ли някакво инфо?

# 311
Твин майка , а рани от дране по - добре ли е ?

# 312
Хитко,
странни въпроси задаваш! #Crazy
Защо да си тъп4а детето с антихистамин?

Бърди,
има ново лекарство за екзема което в момена го тестват в щатите.
Tacrolimus ointment-имаш ли някакво инфо?
Elidel or Protopic...
Тук ги забраниха под 2 годишна възраст след някакви данни за нежелателни странични ефекти. Получих официално писмо наскоро от фирмата...

Да са "живи и здрави" "Еуцерин" и кремчетата, които приготвям. + Авеено с трици. Досега само с тях съм се оправял...

# 313
Твин майка , а рани от дране по - добре ли е ?
296 постинга и все в същият тон...
Абе човече ти мозъчна гънка имаш ли, или тя е само една->>от шапката ти?

# 314
Да са "живи и здрави" "Еуцерин" и кремчетата, които приготвям. + Авеено с трици. Досега само с тях съм се оправял...
Гинекомастията си оправяш с тях.    hahaha

Общи условия

Активация на акаунт