Аз също съм забелязала,че горещините,силният вятър и студът влошават дерматита особено по оголените части/лице,ръце/.
За меда-вярвам,че има лечебен ефект,но знаем,че лекарите са против приемането на мед като храна,а оттам си правя извод и за компресите/лапите/с мед.Но ще опитам,все пак толкова мазила сме пробвали,че мед ли няма да сложа.
Чистият планински въздух/над 1300 метра надморска височина/също спомага за облекчаването.
Исках да ви питам какъв сапун използвате за измиването на ръцете всекидневно/след игра в пясъчника,преди хранене,след тоалетна,.../???Аз досега ползвах "Сейфгард"/антибактериален/ и бебешки ,понякога и обикновен тоалетен.
При къпане слагам отвара от лайка или отвара от козметични пшенични трици във водата в легена.Така детето кисне в тази вода и играе.После започвам с шампоана и душ-гела.
вече. Първо ни изписаха ЕЛКОМ КРЕМ 1 мg 3 дни са го мажем.Изчезнаха сухите участаци но слет седмица пак се появиха.След обстоино четене по нета си казах че няма да купувам скапи лекарства който нямят ефект.Купих му душ олиото и лосиона на д-р.Тайс кожата му стана
удново мека кадифена.Нслед 3 седмици пак някав
обрив се появи на ръчичката заведох го на лекар и без дори да го погледне куравосърдечната
лекарка сложе диагноза-ООО ТОВА Е ОТ АД.Исписа ми АДВАНТАН МЛЯКО.мАЗАХ ПО ПРЕДПИСАНИЕ И НИЩО.Тогава вазех ме А-ДЕРМА.Доволна съм доста мазен е и добре хидратира.Сега ги кумбинирам д-р.Таис и А-ДЕРМА.Искам да попитам дали може да го праскам с АУТАН за комари или някъв др.препарат за комари