Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 700
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Кой спрей? За фурните ли? Денкмит за фурни е някъде 5-6 лева, но не помня точно, защото последния път взех от Лидл. Първият път като взех лидълския беше отврат и се стичаше, но сега са му променили формулата или производителя и е много по-добре.

# 526
Съжалявам, но биологичните препарати не ме вълнуват. Не купувам, защото са скъпи и определено има компромис с качеството. Но А1 са ужасно морално остарели: каква е тая сода каустик вътре, какво е това разяждане, какво е това чудо. Много зле, много! Денкмит може да не е биологичен, но е на светлинни години пред тая смес със сода каустик.
Похвалих една-единствена пяна за фурна Денкмит и то в насоката, че поне не е такава адска смес, а върши добра работа. Можеш да я пробваш за филтрите на аспиратора. Нещо друго да съм похвалила от тази марка?

Честно да ти кажа, едва ли има препарат без сода каустик , дори сапун се прави с нея. Най-вече обезмаслителите . Вече как я разреждат и какви допълнителни неща слагат не знам.

# 527
Кой спрей? За фурните ли? Денкмит за фурни е някъде 5-6 лева, но не помня точно, защото последния път взех от Лидл. Първият път като взех лидълския беше отврат и се стичаше, но сега са му променили формулата или производителя и е много по-добре.
Този за баня против варовик -нали е като аерозолна опаковка на снимката която показа.

# 528
А! Този на снимката е 3,90 лв. Да, аерозолен спрей е, но от него излиза пяна.

# 529
Ще го потърся непременно. В друг форум похвалиха това .

# 530
Здравейте!
За много години на всички, че не помня дали съм се вясвала тази година насам Simple Smile

Сега на твоя въпрос mami_y...
Аз ползвам този препарат за банята и тоалетната у дома, както и за санитарните помещения в нашата кръчма - http://varnaclean.com/preparati-za-pochistvane/sanitarni-pomesht … meshteniya-detail
Без да преувеличавам мога да кажа че съм адски доволна!
Купих си голямата разфасовка, но аз го ползвам на две места и затова ме урежда този вариант. Препарата е концентрат и според замърсяването може да се разрежа повече или по-малко. Максималното разреждане което дават производителите е 1 към 100, но аз работя с малко по-концентриран разтвор и съм много доволна от резултатите...
Виждам, че предлагат и 1 литър разфасовка, но няма обявена цена... Който се интересува нека пита - имат оставени контакти.
Ако мога да помогна с повече информация, моля питайте Simple Smile
Надявам се съм била полезна!

Здравейте,искам съвет /помощ/
Банята ми е в окаяно състояние от варовик не мога да се справя
Използвах какви ли не препарати ефекта е за 1-2 дни и после пак ВАРОВИК
Ще ви бъда благодарна за съветите

# 531
Аз също имам пяната на ДМ за фурни. За големи замърсявания и загоряло е много хубава, но за пръски и малки капки мисля, че не се справя добре. Сигурно с повече търкане трябва, ама...

# 532
  • София
А за Фрош с оцет какви са мненията? Този за стъкла ме впечатли силно, и само него ползвам, както и препарата за съдове.

# 533
А за Фрош с оцет какви са мненията? Този за стъкла ме впечатли силно, и само него ползвам, както и препарата за съдове.

фрош с оцет съм ползвала за баня и ми идва слабичък. При нас е варовита водата. А препаратът за съдове на ГГ е много по-добър от фрош, като ги сравнявам двата екологични.

# 534
  • София
Наскоро купих Фрош за кухни - син, със сода, но не каустик, а бикарбонат. Много съм доволна! Чисти добре, не мирише и на него пише, че е безопасно да се пръска дори в близост до храна (остава и да е вярно). Измих чудесно микровълновата, която беше в доста окаяно състояние.

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 12:50 от Ev_e

# 535
  • София
Аз съм голям фен на ГГ верото и ползвам само него, обаче последното шише, което взех ме разочарова... Нещо е влошено качеството. Sad

# 536
Какво е това  ГГ!?

# 537
Екологични препарати Грюн Грийн. Продават се в Карфур, но нещо вноса им куца. Ту има ту няма. Много са им хубави таблетките за съдомиялна, препарата за стъкла, препарата да под, верото ... всичко , което съм пробвала.

# 538
 Освен в Карфур другаде няма ли ги?

# 539
Moми4ета, помагайте! Майка ми преди малко с4упи един буркан с лютеница и омаза вратата на хладилника (от вътре) и гуменото уплътнение. Пробвахме с Фрош, един обезмаслител, препарат за стъкла, но само се замаза. Само гуменото уплътнение е захабено. Направих я на две стотинки. Много съм ядосана.

Общи условия

Активация на акаунт