На море в Гърция 2013 - IX

• 54 984
  • 789
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Aila Показвам ти плажа и крайбрежната улица с нашите снимки:

Посиди

ОСТАНАЛИТЕ ТУК

Ако трябва да си кажа мнението, доста скучно място..........

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 23:35 от Bled

# 106
  • София
Bled, благодаря, тоест ти си била в Сънсет хотел ли? Ако да - основното, което ме интересува е колко далече е от плажа- гледам, че е на скала и се притеснявам, че с малката , на 6 години, ще ни е трудно качването. Отзивите и в букинг, и в трипадвайзър са много добри, нооо винаги е по-добре някои " от първа ръка"

# 107
  • София
Енита Съжалявам, точно в него не сме били. В други три хотела сме нощували и познавам района. Погледнах написаното от теб и разбрах за какво става въпрос, ако заредиш в сайта последните дни на август/28-08/01-09/, ще видиш и ти реалната цена.

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 08:15 от Bled

# 108
Планираме да се разходим до Гърция края на август, началото на септември, около Кавала, но без да запазваме предварително студио, а там на място. Дали ще има свободни студиа по това време и как се движат цените?

# 109
  • София
Планираме да се разходим до Гърция края на август, началото на септември, около Кавала, но без да запазваме предварително студио, а там на място. Дали ще има свободни студиа по това време и как се движат цените?

Според мен ще има, въпреки многото хора. В нета цените се въртят около 60 за двама. Но тази година мои познати са основно без резервация, от края на юли, до миналата седмица, 2ма,3ма спят на 35-40 в този район.

# 110
Девойки, бихте ли ми казали дали ще имаме проблеми с пътната им полиция заради фолиото на задните стъкла на колата и газовата уредба?

# 111
Здравейте,момичета.Благодарение на вашите мнения и коментари,които изчетох изкарахме една прекрасна почивка в Аспровалта.Резервирах в Катерина хаус 2 -доволни сме.Понеже влезнахме през Златоград минахме през всички селца от Кавала до Аспровалта,една нощувка направихме в Перамос.Наистина си беше почивка-спокойно и тихо в хотела,спокойно на плажа.Само в неделя се изсипа доста народ.Без огромни хотели,които не харесвам за почивка през лятото,без шумни заведения на всеки ъгъл.Ще продължавам да Ви чета с интерес,защото така си пътувам виртуално всеки ден.

# 112
# 113
Някой да има отиви за тази къща/ бунгало на Корфу?

http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/corfu/358033

# 114
Здравейте дами и господа , Simple Smile бихте ли ми помогнали с идея от къде в София мога да си купя евро най изгодно и с долари може ли да се пазарува в Гърция.Много благодаря предварително.

# 115
  • София
запис Simple Smile

# 116
  • София
zai4ee_bai4ee, евро можеш да си купиш от всеки клон на банка или обменно бюро, разликата в курсовете е незначителна, НО: чети добре дали има комисионна и дали курсът на еврото не е за сделки над определено количество валута - доскоро имаше такава откровена измама. Най-добре е преди да си подадеш парите на гишето да попиташ две неща: има ли комисионна, какъв е курсът на банката/бюрото за 1 евро. Официалният курс на БНБ за 1 евро е 1,95583 лева, повечето банки и бюра продават за 1,94 или 1,95 Аз лично предпочитам да си купувам евра от банков клон.

С долари не можеш да пазаруваш в Гърция, или ако някой се навие да му платиш в долари ще ти ги хване по много неизгоден курс.

# 117
Много благодаря   Туцка   newsm74

# 118
  • София
Здравейте дами и господа , Simple Smile бихте ли ми помогнали с идея от къде в София мога да си купя евро най изгодно и с долари може ли да се пазарува в Гърция.Много благодаря предварително.
Най-изгодно продават евро, отстрани на НДК, ул. Фритьоф Нансен №7. Винаги, когато пътувам обменям там (от години) Peace

# 119
  • София
И ние направихме резервацията вече, от 31.08 до 05.09 - 5 нощувки за 35 евро на ден - двойна стая с кухненски бокс, хладилник, тв и климатик в Керамоти.    grinning039

Общи условия

Активация на акаунт