На море в Гърция 2013 - IX

• 54 944
  • 789
  •   1
Отговори
# 780
  • offshore & overseas
Ох, след толкова много провокации, как да не се запише човек да ви следи поне и да черпи идеи, да плакне окото. Twisted Evil

Аз от години си мечтая за Гърция, но, срам и резил, още не съм имала възможност да я посетя. Тази година аха-аха, но се разминахме на косъм (всъщност, още не съм загубила надежда, но текат вече последни капки от сезона).

Цяло лято чета оферти (първо в букинга, после търся и в други сайтове същите места за настаняване, дансъ мина случайно), чета вашата тема и накрая съм на път да полудея. Crazy Crazy Crazy

Аз също одъртях и побелях и топ прайорити ми е спокойствието, а веднага след него - кристалната вода (зарад девойкините), но... лъв ми не искал да шофира дълго, не искал да търси храна и да готвим (накрая склони), не искал тва, не искал онва, но не искал и на българското черноморие (иди го разбери какво иска - и той претенциозен, значи сме „за тук”).

Та в тоя ред на мисли, когато за пръв път отидем, ще бъде някъде около Аспровалта (кумът ни препоръча апартаментите Фернандес), и то извън сезона (ако е тая година, ще бъде септември, то отива вече към средата). После постепенно ще му бая на лъва и за други дестинации, стига да имаме време, пари и кураж. Никога не съм се съмнявала, че си струва.

Тъй че, ще ви следя, но докато не отидем, няма да имам какво да пиша явно. Rolling Eyes

П.П. Любопитството уби котката: и аз се питам коя ли известна съфорумка е обвързана с Welcome to Greece.

# 781
dama, кой е Константин?

# 782
  • София
Не слушаш чалга... Wink не, че аз много слушам но явно през приятел във фейса попаднах на снимките. Коцето бе...от Пайнер.  Grinning

# 783
  • Варна
Кое е солунското радио? Simple Smile
Аз пък слушам Метро ФМ от Ламия: http://streema.com/radios/play/9735

Що се отнася до българското море, аз не ги виня хората, така са си свикнали, българите са си консервативни и предпазливи.
Нека да си ходят хората, нали не искаме да има наплив към Гърция Simple Smile

# 784
Не слушаш чалга... Wink не, че аз много слушам но явно през приятел във фейса попаднах на снимките. Коцето бе...от Пайнер.  Grinning

Аз помислих, че е някой от форума дето съм го изтървала! Simple Smile

# 785
Смятах, смятах и наистина, ако преспим в Метхони, ще разполовим пътя на две,  остава да навия ММ, свекърите лесно поддават...
Сега да намеря и някоя вила, в която има свободни студиа....
Кейт, мерси за радиото...

# 786
П.П. Любопитството уби котката: и аз се питам коя ли известна съфорумка е обвързана с Welcome to Greece.
Не знам дали е редно да разкривам повече, знам, че пуснах мухата, но нека тя да прецени. И аз случайно разбрах преди около 2 години, като свързах две и две тук Grinning

# 787
  • offshore & overseas
Не знам дали е редно да разкривам повече, знам, че пуснах мухата, но нека тя да прецени. И аз случайно разбрах преди около 2 години, като свързах две и две тук Grinning
Ок, разбира се, че няма да разкриваш. Но мен остава да ме гложди любопитството. Peace

# 788
  • София
Кое е солунското радио? Simple Smile
Аз пък слушам Метро ФМ от Ламия: http://streema.com/radios/play/9735

Що се отнася до българското море, аз не ги виня хората, така са си свикнали, българите са си консервативни и предпазливи.
Нека да си ходят хората, нали не искаме да има наплив към Гърция Simple Smile

То е pop/dance, на мен ми е много приятно. - http://plusradio.gr

http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=780
Иначе, ако и сърболята се отправят към нашето море, голяма услуга ще ни направят. Grinning

# 789
Ииииии край на спама.
Заповядайте по същество в НОВАТА ТЕМА - вече 10-а за тази година! Графоманки ненаситни!  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт