Звездни компромати - 180 част

• 57 462
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
"Отдавна не съм ви изненадвала с нова визия...крайно време е...какво мислите за плътен,равен бретон?Аз съм ЗА,а Вие?"

Последно това е писала, нищо общо. Скоро очакваме снимка на профила с Михайлов прегърнати  Grinning

# 571
"Отдавна не съм ви изненадвала с нова визия...крайно време е...какво мислите за плътен,равен бретон?Аз съм ЗА,а Вие?"

Последно това е писала, нищо общо. Скоро очакваме снимка на профила с Михайлов прегърнати  Grinning
Скрит текст:
Не знам кой профил гледаш, но този е нейния
https://www.facebook.com/nikoleta.lozanova.7

# 572
# 573
Очаквам да избухнат с подобна снимка... Joy

# 574
Тук половината статуси се пишат от 15 годишно дете, което и поддържа страницата.

# 575
Да знам, има и доста реклами, но мисля, че и тя пише.

# 576
Да знам, има и доста реклами, но мисля, че и тя пише.
Скрит текст:
Само като видиш от кой град е пуснат статуса и ти става ясно кой го пуска. Laughing

# 577
Този сайт  май е сериозен за да пусне непотвърдена информация Mr. Green

не е сериозен този сайт , не може да му се вярва , а и са цитирали долнопробния Уикенд ,
иначе е ясно , че има нещо в цялата история , предполагам , че той й е изневерил , а тя се инати и се опитва да го дразни с Н. Михайлов .

# 578
Вие наистина ли мислите, че Николета и Николай ще се съберат? Shocked
Не вярвам, че той иска постоянно да отглежда децата на Божинов.  Joy

# 579
Този малкия с Валери е много сладко бебе  Flutter  Laughing

# 580
# 581
Никога не ми е харесвал като мъж,много е сладникав,НО това просто вече ме отвращава,да не  да е станал гей? ахахаха Wink Mr. Green Laughing

# 582
# 583
Валери още малко и ще си размаха оная работа... hahaha

П.П. Това момченце ми прилича на Бийбър.Не ми допада.

# 584
Валери се подиграва на Николета с тия снимки. Laughing
А що се отнася до Михайлов, склонна съм да вярвам, че Николета първа е сгафила.Божинеца беше луд по нея,ходеше и след гъза и правеше всичко за нея. Няма от нищо да тръгне да ѝ изневерява.
Пък и тук една потребителка каза, че Г.Неделчев ("създателя" на Николета), както и семейни приятели, са махнали Николета от приятели във Фейсбук и са на страната на БожитУ.

Общи условия

Активация на акаунт