Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 965
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Кралице,хич не е жив Агабей! По-мъртъв и по-миризлив няма да го видиш!  Joy Joy Joy Joy
Само че къде ще го намерят? newsm78

# 706
Кралице Hug
Аз в момента точто гледам 27 епизод оттук.
Не е на части и може спокойно да се превърта напред-назад и е с хубаво качество.

<iframe src="http://vk.com/video_ext.php?oid=-55257822&id=166226057&h … 15384f08&hd=1

Може също в сайта на Канал Д, а и тук.

http://www.ddizi.org/diziler/1222/intikam

За белокосия аз нямам никакво предположение.
Със сигурност е умрял и това,което предполагам е ,
че само Ямур знае къде е тялото му.  newsm78

# 707
  • AMS

Дагъчка,  Hugблагодаря ти за този кадър със знака от бара. Не съм го забелязала.  Sunglasses
Тони,  Hug Hug радвам се, че си ме разбрала!!!
И аз това си помислих за татуировките и жените в Турция.
Макар мъжете артисти да имат и да ги показват.  Joy
Арабките, също са го забелязали белега и много се радвам, че не са ми се привидели бели мишки.
Аз също бях задала въпроса за трупа, къде ли е скрит. Като гледах тези халета, дето се подвизават Игор и Али - старата фабрика от КВФ, си мисля, че е някъде там. Ама само предположения. Naughty Сватбата на Халдун и Шахика трябва да е в следващия епизод, ако ще я покажат като такава, а тогава е и показването на трупа. Боже, какви неща пиша! Embarassed
Я, да погледнем по-добре колиетата на Ямур. Те  май също са знаци Rolling Eyes
Татуировките май са заменени с бижута.  Rolling Eyes

Кралице,  Hug благодаря за поста. Много се радвам на всякакви въпроси. Приемем ги както кръстословица. Та сега за Емре, Алъ и телефона - Сутринта на басейна бяха заедно. Телефонът звъня и Емре видя, че повикването е от Халдун. Тя каза, че няма да вдигне и излъга, че Халдун непрекъснато ѝ звънял, за да промени резервацията на стаята му, за хотел. Емре нищо не ѝ каза, но това породи у него съмнение. Когато беше във фирмата, вървейки по коридора каза на охраната, че колата на Аслъ е паркирана на неправилно място. После веднага влезе при Аслъ, а на нея ѝ позвъниха от охраната, за да си премести колата. Тя веднага тръгна, както остави телефона си, а Емре остана да я чака. Тогава той взе телефона и пусна съобщението, което е оставил Халдун. В съобщението Халдун  казва на Аслъ да вдигне и не си спомням точно, но нещо от сорта  - да държи Емре настрана. Така Емре разбра, че е следен.
Ето ти линк с добро качество на всичките серии.

http://www.canlidizihd.com/etiket/intikam-son-bolum-izle16

# 708
Кралице,хич не е жив Агабей! По-мъртъв и по-миризлив няма да го видиш!  Joy Joy Joy Joy

Може би в мазето на имението Арсой?  Blush

# 709
Дъга, Дива,  Hug благодаря за разяснението и за линковете. Точно това исках, да мога да превъртам.   bouquet

# 710
Не съм съгласен...преди да се реши кое е оригинал и кое не
трябва да се  отдели внимание на детайла:

Първо -първия опит(провал) на турските сериали е Kucuk Sirlar / Gossip girl още тогава си пролича ,че не могат да направят на половина нещата който правят в оригинала. Тесногръдото виждане на нещата не показва емоционалното развитие на героите и в този проект е същото.
Второ- Дава се огромен бюджет за актьори (който физически не си подхождат). Когато се сетя колко получават американските актьори и колко получават турските е смешно и прераства в голяма трагикомедия..... нищо не може да оправдае липсата на стил и професионализам . Харесвам Берен Саат (от  Забраненият плод) ,но постояното натрапване, че тя щяла да бъде голяма актриса извън Турция но обича своята родина бла бла... е прекалено защото външния и вид показва друго!!!!
За парите който получават - изглеждат зле! Ако някой е правил гифове може да забележи, че при монтажа забавят и монтират кадри по много елементарен начин сравнение с  Revenge . Какво означава емоция, когато се набляга на продуктово позициониране - договора с Burberry и Gucci не работи! В ОРИГИНАЛА бюджета е много по нисък, предимно се носят американски дизайнери (качеството е прилично ,защото турските не струват)  интериора ,тоалетите в Intikam не са нищо особено.... в много от турските сериали залагат 90% на продуктово позициониране !
Ако погледнем по отблизо през цялото време се опитват да пресъздат модерната жена в Турция, модерното общество, но ТО все още не съществува ,морала е различен дрехите са ментета в реалния свят това НЕ РАБОТИ! Разбирам вашата симпатията към турската версия защото е по близка до българската действителност !
Стереотипа на богат човек в балканската действителност,не е това което се разбира в Америка или Европа.В този сериал Берен не се старае достатъчно, аз смятам че когато получваш парите на амриканската ЗВЕЗДА трябва задалжително да се старае да надскочи летвата а не да лази по-ниско от нея! Тук не става въпрос - кой е оригинала? Аз не мога да  повярвам, че Şahika е богата   Joy Тази актриса не става за ролята на Виктория- няма потенциал, гледа тъпо през повечето време, прави се на важна но да се правиш и да си са две различни неща Те не могат да пресъздадат истинската идея на сериала  - играта е слаба,каста много лош!!!
Дрехите НЕ могат да променят самочувствието на актьорите..... всички го правят за пари  но това не  ги мотивира достатъчно!!! Това което наричате емоция ,е жалак опит да прикрият истинския проблем в този сериал за Турция - невъзможноста да се пресъздадат нещата от  оригинала ,защото публикат все още не е готова -и НЯМА да бъде в скоро време.....
Третото нещо което особено дразни е загубата на минути т.е ефирното време се запълва с определени кадри в който плачат,смеят се или се опитват да прикрият оригиналния сценарий и да изтъкнат отново турския морал в което няма никаква ЛОГИКА ,защото когато вземеш американски сериал и го пречупиш през турската призма за живота на човека и за неговите желания за отмъщение - не се получава!
Ако ключовата дума е отмъщение не трябва да показва слабост и емоция. Американците също могат да направят блудкава история , но това не е целта (за ниския бюджет който имат,те са успели да изградат това което те мислят, а не това което морала на хората иска,защото ако трябва да го гледаме от морална гледна точка отмъщението е отрицателна черта на характера.
Американската публика е способна да приема повече неща,отколкото балканската - и въпросът е защо в Intikam лошите черти се смекчават или премахват ?????
Цитат
....подли номера и такава наглост няма

Още едно лошо нещо което турците използват още от Езел(при него беше интересно) е използването на монолози с цел психологическа дълбочина на персонажа... в оригинала е част от сценария тук е грубо и не се връзва-когато в предишния епизод ревеше и търкаше стената (като третокласна актриса и Боряна правеше същото/СД) не ми изгражда представата на страдащата , загубила любовта на живота си ... майка си / по точно възможната среща/ ..не вярвам да и се получи и при смъртта  на Аманда ....защото пак ще се опитат....опити се правят с непрофесионални актьори, към които след този сериал спада Берен ....да градиш нещо което никога няма да бъде развито е ЖАЛКО  поне американците знаят как се прави и не играят напразно ....  извличат позитиви от всичко...тук за Берен останаха негативите....но тя никога не е била професионалист ....Емили Ван Камп също няма минало в киното зад себе си но има потенциал....
Много голям процент от сегашните турски актьори попадат случайно както българските -играта е по добра от нашите, но потенциала е малък....
Нямат желание да се развиват и всичко става за ПАРИ а когато само те са целта на живота се получава долнопробна пародия на нещо което тук наричаме сериал.....колко процента биха го гледали в Европа ..... и биха го предпочели ....вида на така наречените актьори е потресаващ.....понякога приличат на нечистоплътни клошари .....Жалко е когато разчитат на сълзливи сцени и го приемат някои хора за ОСКАР в сериалите, жалко е да се дава толкова голям акцент за едно ГОЛЯМО НИЩО! Никога не се правят неща, зад които не можеш да застанеш  ... никой не може да отрече какво за американците е екип и какво за турците е.....В този проект поне има някакви дрехи /които не работят върху голата Берен/ по точно губят потенциала .
Всичко се самоизклучва..... и остава празно....безсмислено....копиране....имитиране...плагиатстване на нещо чуждо..взето...платено...за да се изгради илюзията върху която някой хора живеят и вярват ...но ако се копира трябва да се прави не на сериал/филм от преди 2г. не преди 20г. а преди 200 години, за да не си личи.....защото когато от смях стане гротеска на нещо което има наглостта да се нарича сериал а Е ремеик става страшно глупаво и не знам защо е необходимо това-

# 711
Кралице,хич не е жив Агабей! По-мъртъв и по-миризлив няма да го видиш!  Joy Joy Joy Joy

Може би в мазето на имението Арсой?  Blush
Може и там да е...то в тази версия може всичко да видим...и то на неочаквано място!  Laughing Laughing Laughing

missoni ,мнението си е твое! Само че нито аз,нито другите момичета ще го подкрепим!
Започна да ми напомняш на един потребител от темата на КВФ,който с Дива познаваме много добре! Хайде,остани си със здраве!

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 17:54 от __Malcho__

# 712
Момичета, една супер новина, надявам се, че ще се зарадвате. Ето линк за 16 епизод с бг субтитри.

http://www.keyfiseyir.com/show/intikam

# 713
Не съм съгласен...преди да се реши кое е оригинал и кое не
трябва да се  отдели внимание на детайла:

Първо -първия опит(провал) на турските сериали е Kucuk Sirlar / Gossip girl още тогава си пролича ,че не могат да направят на половина нещата който правят в оригинала. Тесногръдото виждане на нещата не показва емоционалното развитие на героите и в този проект е същото.
Второ- Дава се огромен бюджет за актьори (който физически не си подхождат). Когато се сетя колко получават американските актьори и колко получават турските е смешно и прераства в голяма трагикомедия..... нищо не може да оправдае липсата на стил и професионализам . Харесвам Берен Саат (от  Забраненият плод) ,но постояното натрапване, че тя щяла да бъде голяма актриса извън Турция но обича своята родина бла бла... е прекалено защото външния и вид показва друго!!!!
За парите който получават - изглеждат зле! Ако някой е правил гифове може да забележи, че при монтажа забавят и монтират кадри по много елементарен начин сравнение с  Revenge . Какво означава емоция, когато се набляга на продуктово позициониране - договора с Burberry и Gucci не работи! В ОРИГИНАЛА бюджета е много по нисък, предимно се носят американски дизайнери (качеството е прилично ,защото турските не струват)  интериора ,тоалетите в Intikam не са нищо особено.... в много от турските сериали залагат 90% на продуктово позициониране !
Ако погледнем по отблизо през цялото време се опитват да пресъздат модерната жена в Турция, модерното общество, но ТО все още не съществува ,морала е различен дрехите са ментета в реалния свят това НЕ РАБОТИ! Разбирам вашата симпатията към турската версия защото е по близка до българската действителност !
Стереотипа на богат човек в балканската действителност,не е това което се разбира в Америка или Европа.В този сериал Берен не се старае достатъчно, аз смятам че когато получваш парите на амриканската ЗВЕЗДА трябва задалжително да се старае да надскочи летвата а не да лази по-ниско от нея! Тук не става въпрос - кой е оригинала? Аз не мога да  повярвам, че Şahika е богата   Joy Тази актриса не става за ролята на Виктория- няма потенциал, гледа тъпо през повечето време, прави се на важна но да се правиш и да си са две различни неща Те не могат да пресъздадат истинската идея на сериала  - играта е слаба,каста много лош!!!
Дрехите НЕ могат да променят самочувствието на актьорите..... всички го правят за пари  но това не  ги мотивира достатъчно!!! Това което наричате емоция ,е жалак опит да прикрият истинския проблем в този сериал за Турция - невъзможноста да се пресъздадат нещата от  оригинала ,защото публикат все още не е готова -и НЯМА да бъде в скоро време.....
Третото нещо което особено дразни е загубата на минути т.е ефирното време се запълва с определени кадри в който плачат,смеят се или се опитват да прикрият оригиналния сценарий и да изтъкнат отново турския морал в което няма никаква ЛОГИКА ,защото когато вземеш американски сериал и го пречупиш през турската призма за живота на човека и за неговите желания за отмъщение - не се получава!
Ако ключовата дума е отмъщение не трябва да показва слабост и емоция. Американците също могат да направят блудкава история , но това не е целта (за ниския бюджет който имат,те са успели да изградат това което те мислят, а не това което морала на хората иска,защото ако трябва да го гледаме от морална гледна точка отмъщението е отрицателна черта на характера.
Американската публика е способна да приема повече неща,отколкото балканската - и въпросът е защо в Intikam лошите черти се смекчават или премахват ?????
Цитат
....подли номера и такава наглост няма

Още едно лошо нещо което турците използват още от Езел(при него беше интересно) е използването на монолози с цел психологическа дълбочина на персонажа... в оригинала е част от сценария тук е грубо и не се връзва-когато в предишния епизод ревеше и търкаше стената (като третокласна актриса и Боряна правеше същото/СД) не ми изгражда представата на страдащата , загубила любовта на живота си ... майка си / по точно възможната среща/ ..не вярвам да и се получи и при смъртта  на Аманда ....защото пак ще се опитат....опити се правят с непрофесионални актьори, към които след този сериал спада Берен ....да градиш нещо което никога няма да бъде развито е ЖАЛКО  поне американците знаят как се прави и не играят напразно ....  извличат позитиви от всичко...тук за Берен останаха негативите....но тя никога не е била професионалист ....Емили Ван Камп също няма минало в киното зад себе си но има потенциал....
Много голям процент от сегашните турски актьори попадат случайно както българските -играта е по добра от нашите, но потенциала е малък....
Нямат желание да се развиват и всичко става за ПАРИ а когато само те са целта на живота се получава долнопробна пародия на нещо което тук наричаме сериал.....колко процента биха го гледали в Европа ..... и биха го предпочели ....вида на така наречените актьори е потресаващ.....понякога приличат на нечистоплътни клошари .....Жалко е когато разчитат на сълзливи сцени и го приемат някои хора за ОСКАР в сериалите, жалко е да се дава толкова голям акцент за едно ГОЛЯМО НИЩО! Никога не се правят неща, зад които не можеш да застанеш  ... никой не може да отрече какво за американците е екип и какво за турците е.....В този проект поне има някакви дрехи /които не работят върху голата Берен/ по точно губят потенциала .
Всичко се самоизклучва..... и остава празно....безсмислено....копиране....имитиране...плагиатстване на нещо чуждо..взето...платено...за да се изгради илюзията върху която някой хора живеят и вярват ...но ако се копира трябва да се прави не на сериал/филм от преди 2г. не преди 20г. а преди 200 години, за да не си личи.....защото когато от смях стане гротеска на нещо което има наглостта да се нарича сериал а Е ремеик става страшно глупаво и не знам защо е необходимо това-

missoni , не разбирам кое те изнерви толкова много, че да се изкаже по-такъв груб начин за сериала, за актьорите , за дрехите и за всичко поместено в поста ти?!  newsm78 Това ли наричаш харесване на Берен още от Забраненият плод? Берен не се старае и лази под летвата  ooooh! Майко мила, това дори не съм сигурна, че го вярваш! "...когато в предишния епизод ревеше и търкаше стената (като третокласна актриса и Боряна правеше същото/СД) не ми изгражда представата на страдащата , загубила любовта на живота си ... майка си / по точно възможната среща/ ..не вярвам да и се получи и при смъртта  на Аманда ....защото пак ще се опитат....опити се правят с непрофесионални актьори, към които след този сериал спада Берен ....да градиш нещо което никога няма да бъде развито е ЖАЛКО  поне американците знаят как се прави и не играят напразно ....  извличат позитиви от всичко...тук за Берен останаха негативите....но тя никога не е била професионалист ...." Третокласна актриса - тази оценка я даваш като каква? Професионална актриса, режисьор, продуцент, като каква? Не ми е ясно как определи Берен като третокласна актриса на фона на всичко случващо се с нея? Няма да изброявам филмите й, явно си запозната с тях, както и няма да изброявам наградите й, феновете от всички страни, рекламите, оценките дадени й от професионалисти, излишно е! Непрофесионална актриса - що за определение! Направо нямам думи! Ако това наричаш "харесвам Берен", направо не знам какво да си мисля!  ooooh! В този сериал имало някакви дрехи, които не работят върху голата Берен.  newsm78 Какво искаш да кажеш?  ooooh! Въобще какво така те провокира, че да напишеш поста си?

# 714
missoni, забравих да попитам ( явно бая съм се шокирала от глупостите, които прочетох ) кой от актьорите ти прилича на "нечистоплътен клошар", какво определение само.  ooooh! Няма да се изказвам човек с каква култура би написал такова нещо!

# 715
  • София
Момичета, една супер новина, надявам се, че ще се зарадвате. Ето линк за 16 епизод с бг субтитри.

Това е нашия превод  Hug Качват го къде ли не.

missoni и аз не разбрах от какво е провокиран поста ти.  Crazy Гучи, не знам какво си, ала бала, ясно е че сериалите са различни, актьорите също.
И тази в подписа ти ако питат мен е много далеч от професионализма  Laughing ама много  Peace

# 716

missoni , не разбирам кое те изнерви толкова много, че да се изкаже по-такъв груб начин за сериала, за актьорите , за дрехите и за всичко поместено в поста ти?!  newsm78 Това ли наричаш харесване на Берен още от Забраненият плод? Берен не се старае и лази под летвата  ooooh! Майко мила, това дори не съм сигурна, че го вярваш! "...когато в предишния епизод ревеше и търкаше стената (като третокласна актриса и Боряна правеше същото/СД) не ми изгражда представата на страдащата , загубила любовта на живота си ... майка си / по точно възможната среща/ ..не вярвам да и се получи и при смъртта  на Аманда ....защото пак ще се опитат....опити се правят с непрофесионални актьори, към които след този сериал спада Берен ....да градиш нещо което никога няма да бъде развито е ЖАЛКО  поне американците знаят как се прави и не играят напразно ....  извличат позитиви от всичко...тук за Берен останаха негативите....но тя никога не е била професионалист ...." Третокласна актриса - тази оценка я даваш като каква? Професионална актриса, режисьор, продуцент, като каква? Не ми е ясно как определи Берен като третокласна актриса на фона на всичко случващо се с нея? Няма да изброявам филмите й, явно си запозната с тях, както и няма да изброявам наградите й, феновете от всички страни, рекламите, оценките дадени й от професионалисти, излишно е! Непрофесионална актриса - що за определение! Направо нямам думи! Ако това наричаш "харесвам Берен", направо не знам какво да си мисля!  ooooh! В този сериал имало някакви дрехи, които не работят върху голата Берен.  newsm78 Какво искаш да кажеш?  ooooh! Въобще какво така те провокира, че да напишеш поста си?

Нееее! Не като каквА ,а като какъв- имам чувството , че в България (а може би и по света)
Скрит текст:
бъркат харесването с обожествяването (аз съм много по млад от вас) и така реагират всички когато погледнат Beyonce,Rihanna или някоя друга актриса ,моделка,певица.... до такава степен ги приемат на сериозно ,че губат самооценката за тях и за самите себе си) .Въпроса с турските сериали е много интересен - заставам зад мнението си,когато пуснете видеото на Revenge 16 епизод и 16 на Intikam ще разберете за какво ви говоря,а може би не защото я харесвате повече, за да дадете правилна оценка.Не е необходимо да говоря отново за парите -мога да дам пример но няма смисъл   bouquet
В предишените сериали тя играеше добре или може би много по-добре особено като Ф. защото имаше дълбочина в  психологическата идентичност на персонажа й  - сега се опитва да се докаже - тя самата признава ,че не е достатъчно добра спрямо Емили В. , не искам да коментирам другите неща ,за да не се превръща в спор -няма смисъл .
Голата Берен - braless - ъгала от  който я  снимат НО не е само тя виновна в съседния сериал A.S.K има подобни сцени - или рейтинга е нисък или искат да обедат обществото ,че са приели американски/европейски модел на поведение smile3501
причината е ОРИГИНАЛ >  Intikam.... не мисля че трябва да ви обижда непрофесионалното ми мнение

Това е нашия превод  Hug Качват го къде ли не.

missoni и аз не разбрах от какво е провокиран поста ти.  Crazy Гучи, не знам какво си, ала бала, ясно е че сериалите са различни, актьорите също.
И тази в подписа ти ако питат мен е много далеч от професионализма  Laughing ама много  Peace
Може би не схващате какво е общото между дрехите ,парите филма и живота в Турция, а за Хазал не твърда обратното  Peace

"нечистоплътен клошар"- онази която играе Аманда  ooooh! онази която играеше в Листопад хахха Главния герой в момента в лицето на  Мерт Ф. и избора на Игит Йозшенер  за ролята е  Tired

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 18:57 от missoni

# 717
Предпоследната пета част от 27 епизод.

От 72   до 89 минута.

Скрит текст:
Джемре и Емре се поздравяват сърдечно за добро утро,
а Аслъ както винаги слухти зад вратата.Споменават Дерин.
Джемре казва,че тя и бебето са добре,а Емре е доволен.

Агент Аслъ веднага докладва новината на Сечкин
като му изпраща съобщение.

Джемре отива да закусва с родителите си и майка й
веднага я пита за Дерин,а тя отговаря че е добре и
въодушевена разказва нещо за бебето.
Шахика не пропуска да попита нещо и за майката на
Дерин и с Халдун се споглеждат.

Емре се е зачел задълбочено в дневника на Адил Челик,
който е взел от Джемре.Влиза Аслъ и той го прибира отдолу в бюрото си.
Тя му съобщава,че има посетител и споменава името на Адил Челик,ха сега.
Влиза Диджле. Емре я посреща, а Аслъто пак се настанява до тях.
Тази взе да ме дразни вече. Разговорът е наистина свързан с Адил Челик,
но няма да импровизирам,защото на Диджле още не съм й хванала спатиите.

Срещата приключва и Емре излиза от кабинета след като дава
някакви наставления на Аслъ,а тя веднага се отправя към бюрото,
където Емре остави дневника. Най-после се добра до него.

Ето защо Джемре беше в такова хубаво настроение тази сутрин.
С Баръш са организирали изненада за Дерин и Рюзгяр,които се прибират
заедно с бебето у дома.
Вижте само колко са сладки!

Рюзгяр и Дерин първоначално са стъписани,но бързо се окопитват.
Там са и Хакан и Диджле,които ги поздравяват.
Кафенето е украсено с балони,както се полага.
Джемре и Баръш веднага се присламчват към количката с бебето и му се радват.
Хакан пуска някакви майтапи,май нещо се бъзика с таткото.

Хаки се сеща,че не е представил Диджле на приятелите си.
Съобщава им,че тя е новата му приятелка.

Баръш предлага да си направят снимка.
Рюзгяр точно взема бебчето в ръцете си,опитвайки се да не го събуди,
когато в кафенето влиза Ямур,която води със себе си и Хале.

Джемре веднага отива при Хале и я пита дали тя е майката на Дерин.
Хале отговаря утвърдително. Джемре мисля,че й казва,че е приятелка на
Дерин, а тя я пита дали не е дъщерята на Адил .
Тя казва –да. Хале казва,че се радва да се запознаят.

Дерин е смутена от случващото се и се споглеждат с Хакан.

Всички се подреждат за снимка.

Аслъ отново се среща със Сечкин Ъшък.
Донесла му е дневника на Адил,който той усърдно чете.
Нещо обаче не е наред. Той казва нещо,което според рускините е ,
че това не е почерка на Адил Челик,тоест този дневник е фалшив.
Аслъ е учудена. После Сечкин споменава и Шахика.

Ямур поздравява Дерин,казва й някакви хубави неща и
че ще бъде добра майка.

Джемре отива при Хале и й казва,че майка й я кани у тях на вечеря.
Хале приема.

В следващата сцена Баръш казва нещо на брат си. Притеснен е.
Вероятно нещо,което е свързано с проблемите им с онзи тип,
който ги тормози да върнат открадното.
После дават как Дерин и Ямур се радват на бебчето,
много са сладки,а и то е истинска прелест.

Към тях се приближава Рюзгяр, който носи малка
червена кутийка в ръката си.

Ямур се отдалечава,за да ги остави сами.
Рюзгяр дава на Дерин пръстен и й предлага да се оженят.
Това се случва на фона на оная тъжната музика дето може
да ти скъса сърцето.

Дерин поглежда въпросително към Ямур, а тя кима с глава и се усмихва.

Дерин приема пръстена и е много щастлива.
Всички ръкопляскат и се радват. Следват поздравления.
Хале проронва сълза.

В най-неподходящият момент идва онзи тип,от чийто дом
Баръш и приятеля му извършиха кражбата. Рязгяр излиза заедно
с него навън да поговорят.

Хале отива при Дерин и я прегръща и целува.

Хакан е при Ямур и я пита как се чувства.

Хакан: Все някой ден Рюзгяр ще разбере,че не се е
оженил за тази ,която трябва.Какво ще правиш тогава?

Ямур: Не разбираш ли?! Късно е... те вече имат дете!

Рязгяр пред бара разговаря с изнудвача.
Той обяснява,че е наясно,че дългът им е голям и нямат
възможност да го върнат и предлага да стане съдружник в бара.
Явно това е част от плана му.

Пред погледа на Ямур,Хале се приближава до Дерин.
Нарича я „хубавото ми момиче” и й подарява колие,
което слага на врата й.

Али и Емре отново се срещат.

Хакан е в дома си,където е и Диджле.
Гледа нещо в компютъра си и отива при нея.
Изглежда е видял,че тя е разглеждала там нещо за сем. Арсой.
Пита я защо се интересува от тях. Тя леко смутена от въпроса му
отговаря нещо като споменава Адил Челик и Арсой.

Тук съм пас,но все пак имаше нещо от рускините от
онлайн гледането,че Диджле се била уж изпуснала пред Емре че той
/Хакан/ е започнал бизнеса си благодарение на чека,който му е дал
Адил Челик. Дали затова Хакан се ядоса толкова на това,което Дижле му каза. newsm78

В дома на Арсой са на вечеря - Шахика,Халдун,Джемре и 
гостенката им Хале.
Под прикритието на фалшива любезност се опитват
да разберат подробности за Хале.
Ямур ги гледа на компютъра си.
Нямам идея какво каза Халдун,за да предизвика такава
реакция у Хале, та чак Джемре започна да се оглежда.

Хале и Джемре излизат, Халдун и Шахика използват
възможността да прегледат обажданията от телефона на гостенката си.
Установяват ,че е звъняла на номера на Аабей /Белокосия/. 
После Хале се връща на масата и също соменава Аабей.

След като вижда и чува какво става у Арсой,Ямур се
обажда на Дерин по телефона.

Край на пета част!

missoni,прочетох внимателно написаното от теб,макар че ми беше трудно на места да разбера какво искаш да кажеш. Схванах само,че абсолютно не харесваш сериала и не знам защо се измъчваш да го гледаш. Искрено ти пожелавам да намериш нещо,което да задоволи високите ти претенции и да ти достави такова удоволствие ,каквото носи на нас гледането на "Intikam". Не търси ирония,казвам ти го най-добросърдечно.
Вероятно наистина си по-млад от нас,което е хубаво. Затова като по-голяма от теб ще си позволя да ти дам един приятелски съвет - не бъркай сериалите с живота,защото това са две различни неща.
Остани си със здраве!

# 718
Нееее! Не като каквА ,а като какъв- имам чувството , че в България (а може би и по света)
Скрит текст:
бъркат харесването с обожествяването (аз съм много по млад от вас) и така реагират всички когато погледнат Beyonce,Rihanna или някоя друга актриса ,моделка,певица.... до такава степен ги приемат на сериозно ,че губат самооценката за тях и за самите себе си) .Въпроса с турските сериали е много интересен - заставам зад мнението си,когато пуснете видеото на Revenge 16 епизод и 16 на Intikam ще разберете за какво ви говоря,а може би не защото я харесвате повече, за да дадете правилна оценка.Не е необходимо да говоря отново за парите -мога да дам пример но няма смисъл   bouquet
В предишените сериали тя играеше добре или може би много по-добре особено като Ф. защото имаше дълбочина в  психологическата идентичност на персонажа й  - сега се опитва да се докаже - тя самата признава ,че не е достатъчно добра спрямо Емили В. , не искам да коментирам другите неща ,за да не се превръща в спор -няма смисъл .
Голата Берен - braless - ъгала от  който я  снимат НО не е само тя виновна в съседния сериал A.S.K има подобни сцени - или рейтинга е нисък или искат да обедат обществото ,че са приели американски/европейски модел на поведение smile3501
причината е ОРИГИНАЛ >  Intikam.... не мисля че трябва да ви обижда непрофесионалното ми мнение

Може би не схващате какво е общото между дрехите ,парите филма и живота в Турция, а за Хазал не твърда обратното  Peace

"нечистоплътен клошар"- онази която играе Аманда  ooooh! онази която играеше в Листопад хахха Главния герой в момента в лицето на  Мерт Ф. и избора на Игит Йозшенер  за ролята е  Tired

Кое те кара да мислиш, че си много по-млад? Извинявам се за объркването на пола!  Peace Не обожествявам Берен, а виждам с очите си каква актриса е и виждам качества в нея, които не мога да кажа за всеки втори актьор. И Хазал харесвам! Това, че не харесваш актьорите, не означава, че не са добри! Гледам филма си има рейтинг, има гледаемост, така че не знам защо изобщо се появи да пишеш такива откровени глупости. Извинявай, че го казвам, но наистина не разбирам. Може би заради думата "Оригинал" - струва ми се, че ти си падаш по Емили повече от колкото ние по Берен?!  Whistling Не го взимай толкова навътре. Мен изобщо не ме интересува на кое ще кажат оригинал, на кое римейк - гледам си Intikam и си обсъждам с момичетата. Гледала съм точно един епизод на така наречения Оригинал - "Revenge" и честно казано не ме впечатли толкова много!  Peace

# 719
Дъга  Hug точно така, Сечкин казва на Аслъ, че много добре познава почерка на Адил Челик и това не е неговият почерк. Затова и накрая казва на Дерин, че тя не е истинската дъщеря на Адил. Видя и как Хале гледа ръката й и се чуди къде е белега.

Не помня дали споменахме, че Хале при разговора с Дерин вечерта й каза, че тя е поискала от Адил да каже на дъщеря й, че е мъртва, защото знаела, че няма да е добра майка за нея.

Общи условия

Активация на акаунт