Кръщенета, прощъпулници, рожденни дни, СЕПТЕМВРИ предвещава много празнични дни!

• 47 505
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Нашата обща любов със Зори е тая триколка. Аз съм и хвърлила око от много отдавна. Сега чакам отзиви от една приятелка която я има вече два месеца и за сега е доволна ама ще чакам по обстойно резюме тея дни, че мисля това да получи Ивчо за рождения си ден.

Ако е от пълнолунието добре то е само веднъж в месеца ама моето диване откача по-често Simple Smile

# 76
Фейтиту, борим се за класацията най-малко (0) зъби на 1 годинка  hahaha hahaha hahaha , а Цветито на Лина печели с 12  Mr. Green
Хубава вечер от нас и дано поспите тази вечер  Hug

Joy тези дни ще ви впиша  Mr. Green

Има ли кой да гледа малката, докато си на работа   Confused
Наистина е малко рано според мен, но като си разправяла какво е положението там  ooooh!

# 77
  • Stara Zagora, Bulgaria
Запис и от мен, липсвам от сума ти време, ама нещо не успявам все, искам да почета да съм в час и все не остава време после за писане. Хубави новини при вас, нека само такива има...ние се готвим за кръщене и р.д заедно, голяма подготовка доста хора се събраха Tired,ама нека е весело. Поздрави от нас с Вики Heart Eyes

# 78
Алоха  Hug
Зори взимай, няма да съжаляваш. На Пламката му взехме, само  че е от Коколино / Колино/. Той по принцип навън иска да ходи, но за разходка става. Моят дивак от поне 3 месеца спи 1 път на ден. Та взимай, ще му хареса, ако не сега, то след месец като види и другите деца с триколки  Crazy

# 79
Стефи и ние се борим за беззъбия отбор,каква работа ти отказаха,я си стой още малко вкъщи Grinning

# 80
Фейт, то наистина нямаше кой да я гледа до като не навърши 1 год. Трябваше кака и да се мъчи, но така или иначе не ме взеха. Много трудно ще си намеря тази работа която аз искам, а ММ е упорито магаре и не иска да се местим от тук. Просто не ми се мисли как ще оцеляваме  Cry
П.П. Кандидаствах за управител на верига детски магазини
Ън и вие ли сте беззъби още?  Mr. Green големи търтеи тея девойки  Heart Eyes

# 81
  • shumen
Стефи,няма как.И аз ще търся нова работа,а като чуят с дете и никой не те иска.
Рошли,моя вчера и днеска се вози по малко на една на едно друго момченце,но не са стабилни.Поне аз няма да му купувам такова нещо.За РД ще е някаква кола от тези дето ги бутат с крачета,че сега се лепва само да излезнем за една чужда.А и мисля,че за нас тези триколки са излишни,че есента и зимата няма как да е буташ навънка.
За съня-моя звяр от няколко дни спи по 1 път на ден,само на обяд от 12.30-13 до към 16.00-16.30 и вечер взе да заспива към 21.30-22.00.Сутрин става в 6.00,изпраща баща си и в 6.30-7.00 доспива до към 8.00-8.30.Само дето мама взе да не издържа и на обяд и се доспива с него,а сега няма време за лягане.Добре,че в Неделя си заминваме при мама,че ще имам повече време за почивка.
Днеска го пробвах с гащите и засега няма проблем.Дори сега пак е с такива и ще видим как ще е през нощта и ако е добре и няма пропуск май ще взимам вече от тях,че памперса няма сменяме.То голямо гонене по спалнята,голямо въртене.

# 82
  • Варна
Тази триколка я видях и аз на живо. Не е лоша. На голямата не съм купувала и сега май няма да вземам. Не са удобни за минаване на тротоари, дупки и други препятствия. Ако отида до морската с колата и там да я бутам - да , ама инъче не става. Мисля, да взема една лятна количка на Макларън , но още я умувам.

# 83
За триколката да кажа- моя син се преби с нея няколко пъти, но тя няма нищо общо с тази. Той и с проходилката се обръщаше, така че не е критерий  Mr. Green
Ако ти харесва, просто я вземай.

# 84
  • Бургас
Не само като си с дете не те взимат.Като си без дете,също,щото утре може да забременееш Simple Smile
Само да кажа,че зъбите са почти 12 Simple Smile

# 85
  • shumen
Добро утро!
Стефи и моя дивак се обръща с проходилката и вече не я ползвам.Сега е продавам,че ми се пречка.Дени е вдига и през праговете без проблем и излиза навън с нея вече 2 пъти.Вторият път баща му го хвана на косъм от стълбите.Не ми се мисли какво щеше да стане,ако не беше го хванал.Ама как да науча свеки,че вратата се затваря и заключва и там да е.2 път се беше измъкнал след нея.

# 86
Мойта въшка пак е с Т. Омръзна ми вече и не я сваля. Тръгна от 38,2 а сега е 39,2 при положение че има вече 2 приема на Панадол. Писнааааааааааа мии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 87
И на Ники са вече почти 12. До годинката има време, ще видим кой ще остане беззъб и кой ще нареди чинето.
Стефис - пак ли, вече и аз настръхвам. А дано да е от зъб.

# 88
Данаека за тази триколка ли говориш че е нестабилна или за триколките по принцип ?

А иначе за Пловдив зимата съвсем не е като в северна България и тая триколка няма да има и грам проблем да си я тикаш и зимно време за кратка разходка до близкия парк. Не знам само как е въпроса с тротоарите ама и до там ще я докарам. Хубавото е че после става на много готино колело като порасне детето и конструкцията е достатъчно здрава за да не здаде багажа докато дойде тоя момент.

Днес следобед сме на консултация да видим колко е пораснал Иво и ако докторката пак го измери 71 см мисля аз да си извадя метърчето, защото както едвам стигаше ръбчето на масата сега стига неща на 10 см навътре от ръба, а не бил пораснал и см. ЩЕ я видим тая работа Simple Smile

# 89
  • Бургас
Аз не вярвам на измерването на см на ДК. Цвети последния път рева, като магаре и се гъна като червей. Писахме там някакви см,колкото да не е без хич.

Общи условия

Активация на акаунт