Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
Участниците предлагат да започнете с 6-7 бодита с къс ръкав и 3-4 гащеризончета. Те също така обсъждат възможността за добавяне на допълнителни дрехи въз основа на нуждите на бебето. Препоръчват да не се купуват твърде много дрехи, тъй като размерът на бебето е неизвестен и вероятно ще получите подаръци.
-
Какви са съветите за грижа по време на бременност?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и грижи за бебето?

Все някой се появява с някое петно. Малката се цапа ужасно, ММ хвърля всеки ден дрехи, че се изпотил, а аз всеки път като хапвам и се петносвам с нещо. Като не мога да се наведа
Той обаче си спинка невъзмутимо и почвам да се изнервям. Само да не ми направи номер сега след едно нормално раждане да ме кълцат, че хич не се виждам какво ще правя после с каката. Както все успява да ме срита, да не говорим че спи при мен напоследък и иска да я гушкам и съответно си отнасям по някой друг ритник. 
на детенцето,живо и здраво 

Или поне сок от лимон - запича, със сигурност няма да ти навреди и ще ти се размине разстройството. Опитай! 

Да не вземе пък малкия да се почувства пренебрегнат.