СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Добро утро!

Памперс, благодаря!  Peace  Аз може и да дочакам Везничките...  Даже се надявам.  Не защото не икам да е Дева, ами просто не ми се ражда още Laughing

Веселото, профил във ФБ не се прави особено трудно.  Усилието ще си струва Wink 

Ани, нещата при раждане са различни от това, което усещаш в момента Wink  Разбира се, че ще стане, ще бъде леко и бързо, повтаряй си го Hug

Хубав ден на всички, аз очаквам пак да ни спрат тока заради някакви профилактики ooooh!

# 376
Добро утро и от мен  Hug
Сохоооо, ние на торта я чакаме, а тя родила  hahaha Честито ви Мартинка, да е жива и здрава и много да ви радва!
Аз вчера се разчекнах от разходки. Сутринта на тонове - повече от идеални, как каза лекаря, по учебник да бяха, нямаше да са толкова хубави Simple Smile Във вторник пак ще съм. После на тортичка с девойките, след това Ками /Кикито/ ме изкуши и замъкна в Спайдър на пазар   Mr. Green  прибрах се за малко и после айде с ММ на разходка, и си пообикалях улиците вчера, голям кеф, много обичам да миткам   Joy
Веселото прави си профил във ФБ, става много лесно и те чакаме и там  Peace
Аз от гърдите нямам и капка течност  newsm78
Шамс явно госпожицата вече се успокои, че може да излиза, и я домързя  hahaha Нека си поседи още малко на топличко, а ще реши тя кога й се излзиа Hug
DianaR ти какво правиш в този ранен час, защо не спиш ???
Sleeping Beauty айде идвайте си, че да направим една срещичка - липсваш ни  Simple Smile А издадаха те, че е почти готова пелената  hahaha
malina07 възползвай се щом ти се спинка, аз не мога, и много си се ядосвам на себе си, че не се възползвам сега когато имам възможност  ooooh!
Айде пупита хубав петък от мен   bouquet

# 377
Здравейте !

Soho Doll, Честита ти малка принцеска !!!  Да расте здрава и щастлива , и да бъде голяма гордост за мама и тате !!!!  Леко възстановяване !

Шамс, нека си стои вътре още малкото човече , вчера четох че един ден прекаран в утробата на мама е равен на една седмица от вън , това по отношение на трупане на грамчета и доразвиване. За това и аз се замислих , че най-хубаото нещо , което може да се случи е да си докараме до термин , колкото и на моменти да ни тежи  Peace

За мен няма никакво значение коя ще е датата , не вярвам в хороскопи и даже като ме питат коя зодия съм и ми е едно такова странно. Звучи ми като все едно ме питат каква порода съм  hahaha

Нинка, и аз обичам да миткам , особено по магазини ...напоследък обаче все трябва всичко на бързо да купувам ...нищо като родя ще си подаря един ден на независим шопинг  Mr. Green

Тази нощ бих всякакви рекорди по ставане и въртене . По едно време се събудих с ужасна болка в дясната половина на тялото , на нея страна спя обикновено и вече явно доста натежавам  Tired

Хубав ден на всички  Hug

# 378
  • София
Нинка, много странно, но и аз съм нетърпелива да ви видя Laughing  Пък пелената направо си е готова, но още не съм имала възможност да я видя наживо Crazy

На теб ти завиждам за миткането.  Колко обичам и аз такива дни, но покрай малката не ми се е случвало отдавна...  Другата седмица се надявам да тръгне успешно на ясла и да мога и аз да пообиколя магазините и да се помотая просто ей така. 

# 379
Здравейте и от мен пораснали коремчета   bouquet
Аз днес се чувствам по -добре вчера ми беше ужас направо  Crazy
Аз от гърдите наблюдавам от известно време че имам някакво течение , но е прозрачно и то ако е много топло тръгва и ме мокри , пък знам че коластрата е леко жълта- явно това не е още newsm78.Всъщност такова имах и с първата бременност и то от 6 месец  Mr. Green и сега горе долу пак от тогава .
Шамс може пък последните седмици да са ти най-спокойни  Hug
Веселото ще се радвам и аз да се присъединиш във ФБ Hug
Sleeping Beauty  и аз така нямам търпение вече да си видя и гушна бебешока , но някък ми се ще както е казала Sealover   да си изчака , да си развие добре  Hug
Лек ден ви пожелавам сладки пупици   bouquet

# 380
Добро утро , мамчета! Снощи беше ужасна нощ.. това бебе не спря да се върти и да блъска вече не ми останаха здрави вътрешности  Joy Оня ден преживях голям кошмар.Едни страшни контракции през 10 мин. и то в продължение на 7-8часа.Такава болка не бях изпитвала никога, а бебето макар че боли, стяга , то разпъва настрани.Толкова ме болеше, че повръщах от болка.През ноща към 2часа всичко отмина и все едно нищо не е станало..Мислех сутринта да отида в болницата, но след като спряха не съм.. и сега си се чудя на акъла дали ако бях отишла през ноща вече можеше да си гушкам бебоне Simple Smile Но здраве да е аз съм на мнение, че то когато си реши ще се появи по естествен начин не чрез предизвикване..Споделете дали на някоя се е случвало подобно нещо? Моята сестра ме успокоява, че тя е била така няколко дена и след това е родила Simple Smile Почвали и спирали нетърпими болки и разкритие нямала.Според нея няма как да  сбъркам започването на раждането Simple Smile Това е което исках да ви споделя, а иначе аз се радвам, че мойто бебоне ще е девичка Simple Smile понеже и аз съм и ще му знам номерата Simple Smile Не се учудвайте, че пиша бебоне, това е защото незнам дали ще имам момиче или момче   Rolling Eyes Доктора все не го вижда  Joy веднъж ми беше казал , че не виждал чурка значи било момиче и това беше в 5 месец Simple Smile Каквото такова, живо и здраво да е Simple Smile
Хубав ден!

# 381
Честито и от мен на мама Сохо! Бъдете много здрави и щастливи с новият член на семейството  Heart Eyes  bouquet

При мен все същото - бременя си, стриите растат и още чакам скрина. В понеделник го поръчахме и казаха 3 дни. Днес е петък и се надявам да дойде, а ако не...ще проявя търпение  Mr. Green
Бебка не се спира да мърда, колко ми е сладка леле  Heart Eyes Но вечер като не ми дава да заспя и карам ММ да сложи ръка - това действа безотказно и веднага спира. Много се респектира от него  Laughing
Днес ми е мързелив ден и нито ще готвя, нито ще чистя...ще се отдам на ядене и дебелеене.

# 382
  • До морето :)
СОХО, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАРТИНА!

Веселото, може да си направиш профил във ФБ и да до ползваш само за групата. Не е нужно да си слагаш профилна снимка и въобще да го ползваш за нещо друго.

Аз съм добре уж. Вчера след голямото чистене започна едно повръщане, после и диария. Мислех, че ще умра. А бях ужасно жадна, но нямаше как да пия вода. И на всичкото отгоре - сама с Елена, ММ имаше работа. Като се прибра към 20ч. му я връчих. В 21 съм заспала най-накрая. Нямах сили да мръдна. Днес уж съм по-добре, ама ще си лежа и ще почивам.
Иначе имам някакви леки болезнени контракции. Да идва понеделник, че да ме гледат за разкритие вече.

# 383
Здравейте. Аз си дойдох малко на работа, че вкъщи откачам. Още повече, че сутринта видях 3 червени ивици по корема си - там, където бебка постоянно се надига. Дано не са стрии! Praynig
Хубав ден ви желая! Пийте течности, че налягането днес е отврат!

# 384
Да се отчета от прегледа днес-последен ултразвук.Всичко е ок.Малкия калпазанин е добре,3.500 кг приблизително,доста му е тесничко вече,док каза,че има коса  Joy Не можахме да му направим последна снимка за албумчето,следвашата ще е на живо  smile3504

Слънчев ден момичета  Hug

# 385
И аз нощес откачих от болки - да са контракции, не са  (поне не ми приличат), ама боли, все едно някой отвътре ми опъва кожата, нещо бута,натиска, и не е както обичайно се движи детето, викам си, бах ма** му, ще раждам ли, кво става? В допълнение към болките силно гадене, изпотяване, трамбовам из апартамента, място не мога да си намеря,ни да седнеш, ни да легнеш...така до към 3 сутринта, когато рязко ми се доходи до тоалетна и се оказа....че имам диария!  Twisted Evil Явно всички тия болки са  колики на червата,които аз въобще не знам къде са ми и къде трябва да ги усещам. След като посетих тоалетната три пъти за един час, нещата внезапно се успокоиха, легнах и заспах.

Като станах, ходих до близкото ДКЦ да си пусна ПКК и там ударих на камък- лаборантките отишли да пушат. Чаках 15 минути гладна, жадна, в коридора задушно, ще пукна, отивам пак да ги търся и една нагла госпожа ми казва "Ами отишли са да пушат момичетата, почакайте" Викам, така като ме гледате, дали мога да ги чакам цял живот да се напушат? Направих скандал и отидох в една частна лаборатория. Аман от мързеливци в тая държава!

# 386
Добър ден момичета,
Сохо, честита дъщеричка! Да е жива и здрава и много да ви радва! newsm30  ylinfant

Лече оправяй се бързо Hug
Амели- аман от подобни "работници", дано резултатите поне са добри #2gunfire
При мен няма нищо ново, все същото търкалящо се туловище, а имам още доста време

# 387
Здравейте,
 и аз изкарах кошмарна нощ. Към 2 се събудих от адска болка някъде в кръста и корема отлява. Дори незнам какво има там сега. Преди имах бъбрек май  Mr. Green И си викам, айде раждам. Само дето не беше контракция, защото коремчето беше меко. 5мин след това ми мина и си легнах. Не ми се разминаха Следващите 8-10 ходения до ОО. Май вече ще се спи денем  ooooh!
  Ради, направо ти се чудя на куража и търпението. След първия час вече щях да съм в спешното. И как 7-8 часа изтрая? Не беше ли много болезнено.
   Амели, гадна работа. Дано всичко да е наред.
    Щях още нещо да казвам,но уви забравих.... Crazy

# 388
  Ради, направо ти се чудя на куража и търпението. След първия час вече щях да съм в спешното. И как 7-8 часа изтрая? Не беше ли много болезнено.

Беше.. никога до сега не бях изпитвала толкова силна болка.. само стисках очи и чаках я води да ми изтекат я да зачестеят и да тръгваме.Мъжа ми и той се уплаши доста.Мина и това, дано раждането да е по-леко..

# 389

Беше.. никога до сега не бях изпитвала толкова силна болка.. само стисках очи и чаках я води да ми изтекат я да зачестеят и да тръгваме.Мъжа ми и той се уплаши доста.Мина и това, дано раждането да е по-леко..
Ами, хайде дано , като ти гледам лентичката не останало вече. Сега поне знаеш какво да очакваш  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт