СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 133
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
Вярно, буйки - това пък с баткото така и не разбрах какво е и защо се използва, никога не ми дотрябва. Ама пак не ми се струва достатъчно сериозно за зимния сезон. С космонавта - да Simple Smile

Пропуснах да се похваля - днес направих първата покупка за бебчо, уреди се с 2 лидълски бодита, симпатични са Simple Smile

# 481
Пропуснах да се похваля - днес направих първата покупка за бебчо, уреди се с 2 лидълски бодита, симпатични са Simple Smile

Еее, най-после му купи на това бебе нещо Simple Smile

Пропуснах да поясня, че моя космонавт е от две части,които се съединяват с цип - якенце и чувалче надолу, вътре е ватирано, с качулка. Не знам дали ще намеря линк да го покажа...
Намерих даже същия цвят като нашия.

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 20:53 от Лигла

# 482
Аз пък бях забравила колко космонавта бях купувала на бъдещия батко, та пак космонавт купих за дребосъчка и сега като ги прах си се слях на акъла. И аз имам подобен като на Лигла, но бял, и има място да минава коланът на столчето за кола. Така го изписахме баткото навремето. После останалите ми все са били класически, с крачоли. Обувки не съм слагала, докато не му дойде времето да прохожда, а и то се падна през лятото, та шляпаше бос с малките крачета, дори и чорапи не понасяше. После вече купихме обувки.

# 483
Момичета аз имам сериозен проблем с усещането за горещина. Преди ден два писах и във Фейса , ама хайде нека и тук пак да се оплача , че да не забравите случайно Mr. Green Crazy

ЛЛЛ, благодаря , че се включихте    bouquet

Буйки и ратинки не сме ползвали , предполагам , че няма и да ползваме и стова бебе  Wink
лека нощ от мен  Hug

# 484
Здравейте Тумбачета

Докато съм си пекла дупето , доста бебенца са проплакали.Да са живи и здрави маниците , а мамите бързо да се възтановяват.
Аз все още съм с коремче.Нощите са дълги и е приключение да заспя.

Не съм ви чела и затова незнам какво да пиша по темата ,но ще наваксам.
Днес прибирайки се от морето минахме през Бургас и купихме на момчето матраче, комплект за изписване , който съчетахме , дебела и тънка пелина, еднократни чаршафчета и малко играчки.Много съм доволна.

Ами това е от мен за сега.Като ви изчета ще се влюча пак

# 485
 Добро утро пупици! Много спите тази сутрин.  Thinking

# 486
Добро утро Simple Smile
Таз нощ се събудих от болки в корема от препълнен мехур  Shocked
Не съм се усетила по-рано, че да ида до ВЦ,много съм спала  Embarassed
Лек и прохладен ден   bouquet

# 487
Веселото, какво ти спане... до 5 часа и после се пуля Mr. Green
Тази сутрин чак ми стана студено...усеща се наближаването на есента. Най-накрая, че се измъчих от жегите  Crossing Arms
Снощи за пръв път разбрах какво означава бебето да те ръчка гадно...До сега все ми беше мило и сладко, ноооо видях и аз лошото  Mr. Green Забиваше си крачката брутално навътре в органите ми и имах чувството, че ще ми спука ребрата...огромно напрежение усешах  Rolling Eyes Ама и тя милата няма откъде да знае, че ми причинява дискомфорт  Whistling
Нещо нямам муза за писане....отивам да полегна и да почета някоя книга или да уча език  Mr. Green

# 488
Добро утро и от мен.

Малката ми се разболява, а аз се събудих с ужасни болки в гърлото, направо не мога да преглъщам  Shocked

И точно както се заговорихме вчера за мъжете - познайте какво се опитваше да направи моя тази сутрин - да навлече горнище на пижама на детето с клинчето  ooooh! ooooh! Не си искала блузата, искала друга. И той след като цяло лято знаеше къде ѝ стоят блузките с къс ръкав докато я водеше на градина вече бил забравил и ровеше в друг шкаф с пижамите   Crazy Просто абсурд... Как може за 2 седмици да забравиш къде стоят блузите на детето. Както ме болеше гърлото така се и развиках.

Сега се чудя с какво да се лекувам. Пих прополки, лимон с мед и чай, никакъв ефект.

# 489
Дубрутро мами!

Честито на мама Чочка, ако вече не съм я поздравила (вече нищо не помня)!! Много красиво име, да е жива и здрава малката сладурка!

Ей, Лулу, браво, отсрами се  Laughing Сега май само аз останах дето нищо не е взимала  Whistling Другата седмица съм решена да взема комплект за изписване пък!

Ние вчера изкарахме пореден ден в Икеа  hahaha Ама верно трябва вече заплата да ни дават там. Запълнихме още някои липси за новата къща, макар че те край нямат. Тъкмо се приберем и се сещаме, че сме забравили едикаквоси... Край няма  ooooh!
Вечерта бяхме на гости на приятели до към 1 часа, добре че живеят наблизо, ама пак съм поуморена. Днес пък отиваме на пикник с чушка-пръжка, да видим как ще изкараме. Ще разправям.

За който питаше - и аз пия магнезий, за да устискам до датата за секцио. Не бива да започва раждането по-рано, че от предната операция няма да има и година и половина  Whistling

Хайде, мамчета, отивам да приготвям багажите! (Къщата ми неоправена, но аз на пикник отивам  Mr. Green  )

А довечера пък кой знае колко новини ще има!

Hug

# 490
Добро утро и от мен мами Simple Smile

Виждам много съм изтървала за 3 дена. Честита рожба на мама Сохо, да сте живи и здрави и дано вече да сте си вкъщи. Аз сега продължавам да ви чета, че кой знае кой още е родил.

Да се  похваля моят мъж се прибра вече от командировка и даже накупихме някои неща за бебока, които нямаше кака сама да взема. И аз днеска мога да се запиша че ще пускам бебешка пералня - първата ми Simple Smile.
Айде до после

# 491
Добро утро ,мами. Голямо затишие тук!  Hug

# 492
Здравейте. Тази нощ пъти ставах от болки за тоалетна! Гадно! Вече си спя почти седнала, само призори леекичко се придърпвам на една страна. Коткинчо, по къщата все ще има работа - добре че ще излезете на пикник. После едва ли ще ти е до полянки, макар че ще ти е второ. Вчера изпрах дрешките за изписване, днес току-виж съм ги изгладила  Joy Сега въртя втора пералня - с наши си неща - чаршафи, завивка... Още си нямам гардеробче за бебка, така че няма къде да й подредя нещата, дори да ги наизвадя. Седят вакуумирани. Може би тези дни... Че вече съм забравила от цветните дрешки какво имам. Онзи ден купихме нещо много смешно- явно е чувалче за спане - има си ръкавки, но отдолу завършва с леко ластиче само. Много е сладко - жълто със зелена жабка. Ето го - намерих го на картинка - http://www.gerberchildrenswear.com/Gerber-Unisex-Baby-Shoulder-Y … ths/dp/B00AW783FU
Сохо, тези дни май ще ви изписват!   bouquet

# 493
  • Пловдив
Добър ден и от мен. Вече съм официално в 9 месец!  newsm44
Пак не спах, хърках ужасно, накрая се преместих в хола. Сега установих, че хладилника ми е празен и пържих "здравословни" бухти за закуска.  ooooh! Още малко и после цял живот ще съм на диета.  Mr. Green
Днес вече май е добре да си напъхам нещата в сака, че и да тръгне му е вече разрешено. Друго не се сещам засега.

# 494
Добро утро и от мен Simple Smile Вчера доста добре ми се отрази пикника и естествено хапването Simple Smile След като починахме надвечер ММ и един негов приятел донесоха креватчето за бебето, че вече да се успокоя Simple Smile Явно и съм се поуморила, че от няколко дена както не бях спала  и снощи си наваксах Simple Smile Тази сутрин като ходих до тоалетна имах по бельото си петно ама бяло като вода, не беше много лепкаво та малко се изплаших сега ще наблюдавам да видим..нещо и бая ме наболява кръста..но пак си се успокоявам - малко остана  Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт