СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 121
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  Добро утро  Wink
  Хайде Ради, чакаме си днескашното бебче! С теб сме, стискаме ти палци. Дръж се мамче  Peace
  Танче, вярно е и ти се измъчи, ама като не мрънкаше много  Mr. Green Браво за търпението и волята, че да устискаш до сега. Пък ние със Шамс, през седмица се редувахме със скъсени шийки и контракции.
  Петя, на 9ти ли е секциото??? Ти да не чакаш някоя мома да остане за теб  Mr. Green Щъркела да обърка доставката дано  hahaha
  Коткинчо, ми тоя твоя мъж златен бе .  Laughing  Другото добре, ама и банята измил човекът...Ти затова си се навила толкова скоро на второ бебче.

# 556
9 Пете а горе долу кви пари са   bouquet

# 557
Да се разпиша и аз. Ходих сутринта да пускам предоперативните изследвания в болницата, в която ще раждам и към петък вече му се вижда края на бременния ми период Laughing

Много е хуабво да знаеш, кога ще се отървеш от корема  hahaha

tania_tsvetanova, стискам палци!

# 558
kotkincho, това легълце на 2-та етажа от икеа и мен ме грабна. Даже съжалих, че няма за кой да си го взема и се размечтах за истинска детска стая от сега още Grinning

Мен ме е обзел такъв зверски мързел... С dharmaaа се смеем, че нейната принцеса само спи, яде и плаче по малко, а аз дори не плача - само спя и ям, много добро бебе съм  hahaha

# 559
Привет пупки  Hug
От вчрера баткото се завърна от Троян и си е при нас, толкова ми се е оБузил и порастнал  hahaha
Ходихме вчера да купуваме ученически пособия, че ще е първолак тази година, и да го подготвим, че след това като съм родила да не го мисля.
Кики и Танче ще ви чакаме да се разпишите след прегледите  Hug
Ивче добре завърнала се, и малко се замисли вече за беб, аааа, ти го удари на живот само  Joy /базик нали знаеш  Hug/.
Ами тази седмица накрая ще имаме много обебели се мами /да не ги споменавам  Mr. Green/ та ще има яко бебевалеж, останалите на полусъединител ще стискаме палчета всичко да мине по мед и масло  hahaha

# 560
_Ninka и аз като тебе, като си дойде Габи много пораснала ми се видя. И ние за училище сме почти готови, останаха още малко неща и ще трябва тази седмица да ги вземем, ако не с татко си ще пазарят. Тя книжарницата е до нас. И някакви дрешки есенни ще трябват, но още е рано.

# 561
_Ninka и аз като тебе, като си дойде Габи много пораснала ми се видя. И ние за училище сме почти готови, останаха още малко неща и ще трябва тази седмица да ги вземем, ако не с татко си ще пазарят. Тя книжарницата е до нас. И някакви дрешки есенни ще трябват, но още е рано.

Ама то е стряскащо порастнал:) Днеска премерих и притеглих и беше с 4 см по-висок и 6.5 кг горница  от сумарно седене при баба си 2 месеца #Crazy За височината окей, ама за това "освинване" и да не остане детето гладно малко съм  Naughty
А за училище винаги ще трябва и още нещо, но поне основните неща да подготвим, че аз нали всичко трябва да ми е готово, планирано и ясно  hahaha

# 562
Здравейте на всички!
На 23.08 в 13:05ч. родих моята малка принцеса-Магдалена-2,480гр.Днес ме изписаха,а тя остана в болницата да дръпне с грамовете.Надявам се до края на седмицата да си я взема  Heart Eyes

# 563
Честито Естреа   bouquet Да е жива и здрава Магдалена и скоро да радва и озари дома ви Hug

Ради, стискам палци всичко да мине възможно най-леко и скоро да гушкаш бебчето Simple Smile

Кучо,Пумпалка е страхотна сладурана

Честито на всички майчета и бебчета да са живи и здрави:) Трудно ми е да наваксам в четенето и простете ако съм пропуснала появата на някое чудо Simple Smile

Мая 191, Шамс, Танче вие сте опасна тройка Simple Smile Признати сте за най-добрите в стискането на кълки!

За днес имах отново грандиозни планове, но се чувствам толкова отпаднала. При мен сякаш се редуват дните, ако един съм пълна с енергия то следващите два ги проспивам.

Днес изминах геройски път за 15 мин. и се сдобих с още една "секси" нощница. Взех си и комплектчето чаршафчета от текстура. Сега ще пусна една пералня и дивана ще е цял ден мой.

# 564
Естреа честита ти малка принцеса! Да ти е жива и здрава!
 smile3525

Пожелавам ти скоро да си е вкъщи и да се гушкате!

# 565
Честита ти радост! Да расте бързо и скоро да сте си у дома!

# 566
Честита радост! Скорошно изписване!   bouquet

# 567
Мая 191, Шамс, Танче вие сте опасна тройка Simple Smile Признати сте за най-добрите в стискането на кълки
Много ти благодаря за тази титла  newsm10

# 568
  • Gone with the wind
Естреа, честита дъщеричка - бързо да дръпне в грамчетата, за да се гушкате у дома  Heart Eyes

Ради, палчета да мине като по вода.

Благодаря на всички за милите думи за Пумпалка  Blush

# 569
Здравейте и от мен големи пупи   bouquet
И тук да честитя на Естреа малката кукла, да им е жива и здрава и много да ги радва Hug
Ох и аз се занимавам с довършителни неща тук и чак сега седнах че ме придърпа  Crazy
А напоследък освен че съм тромава и нищо пък не ме се и прави  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт