СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 994
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
 newsm47 Ееее толкова готино ми става на душицата като разбера, че се е родило бебенце. Даже като си говоря с майка или мъжо все се хваля, че мацките си имаме още една душица.
 Естреа, браво миличка Simple Smile Звучиш много добре! Пожелавам ти много здраве, щастие и любов и тези дни да си приберете слънчицето Simple Smile

# 571
Честито на мама Естреа! Да ви е жива и здрава малката Магдалена! Да ви радва и дарява с много любов! Hug

# 572
Естреа, честито  Hug Да ви е жива и здрава и бързо да си я прибирате  Hug

Ради, надявам се да е започнало същинското раждане, че то това твойто стана многосерийна сага  Mr. Green Успех, бързо и безболезнено да е  Praynig

Аз съм на док днес след малко и ще докладвам докъде сме я докарали... Много ми се засили течението нещо от ден два, и то едно такова особено воднисто, ще го карам док да гледа да не са води...

# 573
  • Пловдив
Честито бебче на мама Естреа! Бързо да наддавва и да се гушкат скоро вкъщи!
Мая191, нямам дата. Въобще не знам какво ще се случва. Тъна в блажено неведение и гледам да не се шашкам.  Mr. Green
Габриела, има и по 15 лв, има и по 100 лв, зависи какво си търсиш.  Peace

# 574
Естрея, да ви е жива и здрава принцесата и скоро да си е при вас!
Ени, много ме разсмя с титлата за Мая, Шамс и Таня!

# 575
  • До морето :)
Хелоу, гърли!

Естреа, честита ви радост. Скоро да си я приберете вкъщи, да ви радва все повече!

Ради, чакаме новини!

Шамс, к'ви води, к'ви 5 лева, не разбра ли, че ще преносиш?  Joy
Аз днес питах доктора дали може да изтърва този сюблимен момент с водите, че ми е голям страх. Успокои ме, че няма начин просто.  Laughing

# 576
Честито бебче на Естреа! стискаме палчета да я изпишат бързо  bouquet

# 577
  • София
Честита дъщеричка, Естреа!Бързо да наддава и скоро да си я гушнеш!

Ако имаш време и желание, можеш да разкажеш как е протекло раждането Peace

# 578
  • София
Честита дъщеричка, Естреа! Така като гледам, последният ти пост е бил въпрос за простиране на дрешки с щипки - сега поне ще можеш да наваксаш с прането преди да изпишат бебка.

# 579
  • Пловдив
Щъркелови новини!!!
Най-накрая като официална вестителка да споделя с много вълнение, че днес в 10:08 се е появила прекрасната Магдалена на мама Diana R  с перфектните мерки 2930 гр и 48 см, планувано секцио. Да им е жива и здрава!

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 14:09 от -Petia-

# 580
  • До морето :)
ДИДЕЕЕЕ, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА ТЕБ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Ей, започна бебевалежа. Да видим сега кой ще направи следващата тема.  hahaha

# 581
Здравейте и от мен!
 Добре дошли на новите бебенца и честито на маминките и татковците, а на всички, които са 2 в 1 още пожелавам весели бременлийски дни и един лек и бърз финал Grinning .
Аз тази сутрин бях на преглед и в момента не знам на кой свят се намирам. Докторът каза, че бебето ми е с голяма глава bpd e 99,45 мм и че последствията при естествено раждане са трудни за описване, но се постара 60 минути да ми разказва случки от практиката си, от които тръпки ме побиха, но няма да ви обременявам с тези истории, които дори ми се струват на ръба на измислицата и украсата.
След цялата нормална бременност ми трябваше точно един такъв разговор с лекаря, на който имах доверие, за да се разколебая за раждането и то в 39 седмица, но и след всичко което чух не знам дали няма да се паникьосам по време на самото раждане. Само за едно нещо съм сигурна и то е, че в последния момент ще си търся друга болница и друг лекар.
 Не ги разбирам тези доктори- при този отрицателен прираст и тази ниска раждаемост как не полагат старание да си запазят клиентите ( пациентите).
Аз започвам търсенето и дано бебка да почака ден два, за да съставя план Simple Smile

# 582
Дидеее, честито!
Жива и здрава да е Simple Smile
Името е чудесно Simple Smile
Възстановявайте се бързо  Hug

# 583
Честито на мама Дианка и тук  Heart Eyes Да й е много здрава малката принцеса и много да я радва  Heart Eyes Heart Eyes

За следващата тема няма проблем да я пусна аз, но стига до тогава да не цъфна с бебче. Остават ми само 14 дни до термин  Mr. Green

# 584
ДИДЕЕЕЕ, ЧЕСТИТА ВИ ДЪЩЕРИЧКА! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, А НА ТЕБ - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Ей, започна бебевалежа. Да видим сега кой ще направи следващата тема.  hahaha

Аз бих се заела и без това няма индикации да раждам скоро

Честита радост на Дианка и много скоро вкъщи да се радват една на друга!

delava бих те посъветвала да се обърнеш към друг лекар и сестра ми така я наплашиха ама тя си роди съвсем нормално след 2-ро мнение. Успех и дано нещата се подредят при теб!

Общи условия

Активация на акаунт