СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 992
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Честито бебче и на Дианка, да й е здрава малката принцеса  bouquet

# 586
Честити принцеси на мама Естреа и мама Диана   smile3504
Нека много да ви радват и бързо възстановяване

# 587
Диде, честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава! На теб бързо възстановяване!
 smile3525
Много ме изненада, много се развълнувах!

# 588
  • София
Ха, така, новини за две бебета Магдалена в един и същи ден Heart Eyes

Да са живи и здрави дъщеричките на Естреа и Диана, много да ги радват и да им носят безброй поводи за усмивки!

делава, много неприятно Confused  Дори и да не сменяш лекаря, определено тряабва да се консултираш с още някого по въпроса.  Стискам палци да намериш най-доброто решение и пиши как вървят нещата Hug

И аз съм във филми с това изтичане на води по малко Crazy  Ама все се надявам, че ще разбера, ако има нещо необичайно...

Нинка, да ти призная, засрамих се вече Embarassed  Налягам си парцалите и започвам с прането и подреждането, че все си мисля, че има време, ама то може и утре да ме изненада Rolling Eyes
Иначе се сетих за нещо, което съм чувала:  "Добре, че е шегата, да може да си кажем истината".  Та... шегувай се ти, шегувай се, аз се досещам накъде бият нещата hahaha  

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 15:17 от Sleeping Beauty

# 589
Еййй Дианка, изненада ни:))) Честита ви рожба!!! Много да ви е здрава малката сладурана и много да ви радва:)
delava много неприятно и определено друго мнение си потръси  Naughty Може ли да те стресират така  Crossing Arms
Sleeping Beauty   Hug

# 590
Честито на мамите Естреа и Диана,да са им живи и здрави малките принцеси  bouquet
Ради,на теб леко раждане Hug

# 591
Честито на двете ни нови мами Естреа и Диди! Да са ви живи и здрави отрочетата!

Аз копирам от ФБ за днешния преглед...

След един час болезнени контракции вчера сутрин, съм със скъсена и омекнала шийка, 2 см разкритие, глава ангажирана в таза. Чакам си регулярните контракции и така... Следваща ЖК е на 9.09, но АГ-то е сигурен, че няма да издържа до тогава.

# 592
ааа, от тази сутрин си имаме и бебе Калииин!

# 593
  • Пловдив
Още щъркелови новини!
Мама ColdEyes е родила бебе Калин  в 11:20 днес. Тежи 3950гр. и е дълъг 52см. И е мнооооого щастлива!

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 15:39 от -Petia-

# 594
Ехааа 3 бебета днес  newsm44

Честито на Дианка, Естреа иColdEyes !!!! Да са им живи и здрави рожбите , а на мамите бързо възстановяване  Hug  bouquet

# 595
Честити нови бебочита.Да са живи и здрави и много да радват мама и тати.А мамите бързо да се възтановяват и да си се прибират в къщи

# 596
Честито на Дианка и Колд айс, тоз Калин голям момък  Hug

Лече, с тая падаща тапа отг седмица и с няколкото дена до термин хич не ми говори за преносване  Mr. Green Дебна те аз, да видим за кога ще се прежалиш  Mr. Green

Отивам на преглед  Hug

# 597
Да е жив и здрав Калин  newsm30 bouquet

# 598
Честити бебета на мамите Естрея, Дианка и Колдайс! newsm07 Да растат много здрави и пухкави Simple Smile

# 599
Честити бебенца на Диана, ColdEyes и Естреа

delava Потърси второ мнение. Това звучи съмнително, но доста лекари малко преди термин почват да натискат за секцио. Което ми е странно, защото по време на нормално раждане те нищо не правят - максимум една епизиотомия и малко шев накрая. Но обикновено са по нощите нормалните раждания и явно не искат да им се прекъсва спокойствието.

Шамс внимавай с прегледите. Да не бръкне лекаря и директно да извади бебето  hahaha Joy Поне свърши малко работа преди това  Mr. Green

Аз имам по една силна контракцийка на денонощие. Подозирам, че е безполезна, но дано да ми направят малко разкритие и на мен преди да тръгне раждането. Че с първото тръгнах от 0 контракции и 0 разкритие. Трябваше всичко накуп да стане Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт