СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 991
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Хихи, колко бебочета си имаме днес Simple Smile Да са живи и здрави и много да радват мама и тати! А мамитата ги чакаме скоро със снимки и разкази  Hug

# 601
Честито на Дианка, Естреа иColdEyes !!!! Да са им живи и здрави рожбите , a те бързо да се възстановяват  ylinfant smile3525 newsm51
Вчера бях на преглед, направихме запис на тоновете и ми представи лекция за раждането,  поплаках си малко само при мисалта е скоро ще гушна бебчето, май емциите ми идват в повече. Иначе всичко е наред никакви контракции или други индикации беб да се появи по-рано от очакването.

# 602
Леле, мамчета, аз днес се хванах да върша работа и докато седна на компютъра - цели 3 бебета!

Честито на мама Естреа!
Честито на мама Диана!
Честито на мама КолдАйс!
Да са ви живи и здрави дечицата, много радост да ви носят, да растат весели, палави и пълни с енергия!

Tada

# 603
Хайде на отчет и тук за тези, които не влизат във ФБ Simple Smile
Бебка е в изходна позиция - с главичката надолу, тежи 3611 гр., а термина ми е чак 13.09. Добре че поне ще съм със секцио, че иначе не ми се мисли каква дунда ще стане Simple Smile Плацента и води в норма. От днес започвам и подготовката за секциото. Чудех се дали като вече бебка е главично да не я изчакаме тя да си реши кога да се появи, но после се разколебах и реших да действаме според план "А" и да е секцио Simple Smile Бебка постоянно ме подпира с нещо доста остро, питах доки какво се намира там и се оказаха лакти hahaha
Честити рожби на Естреа, ColdEyes и на DianaR да  са живи и здрави.
Няма ли да имаме и някой именник?! Днес празнуват Адриан, Адриана, Наталия и много се надявах да се класиран, но друг път hahaha

# 604
  • До морето :)
Ехе, моята дунда си има адаш!

ЧЕСТИТ СИН НА COLDEYES! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ! ГОЛЯМ МЪЖ!

Което ми напомня - родилите вече мами ако може да споделят съвпаднали ли са предполагаемите килограми с реалните.   bouquet

# 605
ColdEyes,  DianaR, честито   bouquet

Да са ви здрави, румени и засмени бебчетата Simple Smile Много щастие и смях да носят в домовете ви Simple Smile

Толкова е вълнуващо вече, все повечко бебета се раждат  smile3501

Нямам търпение да видя моето, обаче не ми се ражда още  hahaha

# 606
Честити бебчета на Естреа, Диана и Колдайс! Да са живи и здрави!

# 607
Отчет от прегледа и спокойно можете да почвате да се смеете  Joy

Шийката не е мръднала, води достатъчно, плацента между първа и втора степен. Няма да се ражда скоро  Mr. Green Доки ме освободи от канапето, каза да се мятам да мия прозорци, да подскачам ако искам, въобще забрани нямам, та ще нападна ММ  Mr. Green Толкоз от мен, явно няма да е следващата седмица... На тонове съм в понеделник, беба била 2600-2700...

# 608

Шийката не е мръднала, води достатъчно, плацента между първа и втора степен. Няма да се ражда скоро  Mr. Green Доки ме освободи от канапето, каза да се мятам да мия прозорци, да подскачам ако искам, въобще забрани нямам, та ще нападна ММ  Mr. Green Толкоз от мен, явно няма да е следващата седмица... На тонове съм в понеделник, беба била 2600-2700...
Ей Шамс,то след толкова стискане на кълки,та накрая ... hahaha

# 609
  • София
Идвам и аз на отчет след днешната ЖК: Бебка е цели 3560 гр. Главичката й е 9.8 см, но то при нас май е генетично, защото ММ се е родил с 11 см глава по нормален начин. На мен докторката не ми каза нищо страшно по повод на размера на главата. Аз дори я попитах изрично има ли някакъв проблем това, а тя ми каза, че зависи и от таза на майката и няма за какво да се притеснявам.
Каза ми, че главата вече се е фиксирала в малкия таз и околоплодните води много са намалели, но и това не било проблем, просто явно раждането ще е скоро.
Дано все пак да изчака до 30-ти, че да ми се върне докторката, която ще ме изражда, от Америка Simple Smile

# 610
Здравейте! На родилите мами честито, с пожелание за здрави и много засмени бебчета!
Отдавна ви чета и днес реших  и аз да пиша. Надявам се да ме приемете. Rolling Eyes 
Моят термин е 30.09.2013 г. и вече нямам търпение да гушна малката ми принцеса.

# 611
Пумпалка е голям сладур!

radito22, палчета  Hug

sealover, и аз постоянно чупя разни неща. Вече и на ММ спря да му прави впечатление. Преди постоянно подскачаше Mr. Green

андреа77, аз съм фенка на "гъзла" Laughing

Естреа, Диана, ColdEyes, честито и тук!

iv1989, добре дошла!

Скъсва ме болката в кръста от няколко дни, но съм се мобилизирала, че освен за бебка правим някои промени в апартамента и имам много ходене. Като се прибера обаче едва отлепям от дивана. Много ми е странна тази постоянна болка Thinking Много ниско в кръста я усещам. Прорязваща е при ходене, но само от ляво.

# 612
Честит син на ColdEyes ! Да и е жив и здрав!

# 613

hahaha hahaha hahaha Eeeeeee знаех си. То по-закона на гадостите е така! Сега се подготви да пробваш какво ли не, за да родиш. Да не станем като Йоанчето.Та Шамс "отваряй крачката".
  Аз затова мисля, ако нямам проблеми да пропусна тая седмица прегледа. Док не ще да ме гледа за разкритие, тонове -няма такова нещо при него. За 4мин на видеозон не ми се дават пак пари и да чакам 1 час.

# 614
Да се отчета и аз - много ми е нервно.
 Бебо е все още седалищно и е над 3800, води и плацента добре. Даже не искаше да ме преглежда, че не ми се полагало, но аз я помолих да чуя и сърцето,че ме прегледа де. Не ми прави контролна МБ, тази бактерия не била сериозна / глупости ми говори /, да съм продължавала свещичките до операцията. Имам дата за секцио, но тя не ме удовретворява, защото е много близо до термин, а аз всеки божи ден се притеснявам - те гледат, когато на тях им е удобно. Увеличава ми магнерота 3 х 3 на ден, но аз нямам намерение да ги пия по толкова. Дано бебчо реши сам кога да се роди. Оплаках се!!!

Общи условия

Активация на акаунт