Топката на децата падна в чужд двор. Не им я връщат :(

• 24 080
  • 546
  •   1
Отговори
# 300

Искам да си направя експеримент и да пусна обратната тема. "Ако топката на децата падне в моя двор, дали да им я върна?"

Аха... И сложи опции за реакция:
1. Закачане на плакат на оградата на родителите на децата
2. Манифестация на оскърбени и недоволни съседи
3. Жалба до закрила на децата за неадекватно и опасно възпитание
4. Подарък на книга за възпитанието на децата до родителите

и други подобни, но в никакъв случай нормални реакции, и обещавам да се запиша в темата ти  Mr. Green

# 301
Хич даже не я и познавам, но признавам че прочетох само първия й пост. Не съм й чела следващите коментари и не знам какво е излагала в тях.

Ама като сте толкова изрядни хора, защо по цял ден пишете във форума, вместо в същото това време да контактувате с реални хора, в реални ситуации? Не, че нещо, но съм забелязала, че като се пусне тема и веднага едни и същи хора се разписват и те винаги са контра с основната теза, давайки себе си за личен пример  Thinking

# 302

Искам да си направя експеримент и да пусна обратната тема. "Ако топката на децата падне в моя двор, дали да им я върна?"

Аха... И сложи опции за реакция:
1. Закачане на плакат на оградата на родителите на децата
2. Манифестация на оскърбени и недоволни съседи
3. Жалба до закрила на децата за неадекватно и опасно възпитание
4. Подарък на книга за възпитанието на децата до родителите

и други подобни, но в никакъв случай нормални реакции, и обещавам да се запиша в темата ти  Mr. Green

Мда, ще помисля. Но понеже този казус вече е известен щя трябва да променя ситуацията, така че никой да не разбере  Laughing

# 303
Ще ти отговоря директно- болна съм от около 4 месеца..., освен това съм още млада и не съм семейна, влизах тук заради друга тъжна тема, която днес ( по-точно вече вчера) е завършила трагично за една жена...и понеже макар и не толкова тежко и аз съм болна, следях темата присърце...и чесно казано на този фон да гледам такава инфантилна тема от голяма жена, ми се вижда  АБСУРДНО.
Надявам се да задоволих любопитството ти.
Срамно е да нападаш хората с нещо, което и ти правиш в момента- всеки е свободен и знаеш ли съдбата на всеки и ситуацията.

# 304
Ще ти отговоря директно- болна съм от около 4 месеца..., освен това съм още млада и не съм семейна, влизах тук заради друга тъжна тема, която днес ( по-точно вече вчера) е завършила трагично за една жена...и понеже макар и не толкова тежко и аз съм болна, следях темата присърце...и чесно казано на този фон да гледам такава инфантилна тема от голяма жена, ми се вижда  АБСУРДНО.
Надявам се да задоволих любопитството ти.
Срамно е да нападаш хората с нещо, което и ти правиш в момента- всеки е свободен и знаеш ли съдбата на всеки и ситуацията.

Желая ти да оздравееш.
Но и ти си крайна в изказванията си. Не обиждай така хората, не знаеш на кой какво му е дереджето. Да, всеки има право на мнение, но не и да обижда и да квалифицира  Peace

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 01:21 от Red_Hot

# 305

...Желаят ти да оздравееш.

Благодаря! Heart Eyes

# 306
Но и ти си крайна в изказванията си. Не обиждай така хората, не знаеш на кой какво му е дереджето. Да, всеки има право на мнение, но не и да обижда и да квалифицира  Peace

До тук това направи само авторката и пишман адвокатките й.

# 307
Оу, ние сме влизали и по дворове като деца докато играехме на стражари и апаши.Веднъж една баба ни свари и бой с една тояга по гърбините,бой... Ама после така сме се смяли, спомен ми остана. И за бране я на череши, я на сливи и черници все са излизали да ни гонят и смях.Имало е бабички дето всички деца си ги знаят, че излизат и почват със мърморено я за шум, я за нещо друго. От погледа на дете честно казано не виждам нищо невероятно в това, това са си неща от детството. Колко пъти у нас са идвали да се плачат от мен разни комшии , а и някое поступано дете. Поставяйки се обаче на мястото на 50-годишен човек с градина и без малки деца навярно и аз щях да се сърдя, ако това е често явление с топката. Според мен се е случвало доста по-често от 3 пъти на сезон. За трите пъти няма кой да прибере топка , случвало се е много пъти и на хората им е писнало. Децата ще ги разбера , дори и за отмъщение да изкубят китките, защото знам аз как съм разсъждавала, но един възрастен(майка) някак не е редно така да разсъждава. Мен нашите не са ме знаели в чий двор бера сливи, така израстнах в провинциален град и сме беладжийствали много на воля, но когато е разбирала за нещо винаги е заставала на мястото на човека. Та аз децата ги разбрах, ама не и авторката....Simple Smile))) И мач и аз съм играла , но на заградено не на улица.

# 308
.Веднъж една баба ни свари и бой с една тояга по гърбините,бой...

Ето, значи ако някога те засърби лявата подбедрица, на около 10 см от сгъвката на коляното, да знаеш че е от тази тежка травма и неразрешения конфликт с чувството за справедливост  Peace

# 309

Ама като сте толкова изрядни хора, защо по цял ден пишете във форума, вместо в същото това време да контактувате с реални хора, в реални ситуации? Не, че нещо, но съм забелязала, че като се пусне тема и веднага едни и същи хора се разписват и те винаги са контра с основната теза, давайки себе си за личен пример  Thinking

Аз лежа за задържане и затова от известно време пръскам повече сладост, светлина и мъдрост из форума  Joy Възползвайте се от промоцията, че скоро свършва и скоро канапе няма да видя  Joy Планирам да омачкаме с децата африканските домати на съседката (много готина баба, дето търчи напред-назад с препълнена ръчна количка, но и една топка няма да толерира), за да залича нанесената им досега травма, пък после ще дойда да ви се оплача от липсата на толерантност ...

# 310
Едно мъчно ми стана за децата наоколо. На всички им обясняват, че в апартамента не се тича, навън не им дават да ритат където си искат, да не безпокоят хората.  Къде отиде справедливостта, питам се аз. 

# 311
Хич даже не я и познавам, но признавам че прочетох само първия й пост. Не съм й чела следващите коментари и не знам какво е излагала в тях.

Това обяснява всичко. Да си чела.

Усещането е за:
"такава инфантилна тема от голяма жена, ми се вижда  АБСУРДНО."
(както казва julie1307 )

Треще, справедливост няма.

# 312
Ти не може да си представиш на какви зверства съм била свидетел. Казват на малко дете - Тихо, че хората си почиват.

# 313
Е, не я ли изкОпа изпод доматите, де?  Laughing

Ред Хот, стократното повторение на едно иначе симпатично иронично подмятане като "Като сте толкова перфектни, що (попълни по избор)..." го кара да изгуби ефективността си.

# 314
  • София
21 страници за една топка?
Да не е Микаса? Не е.
Аз досега поне 21 топки съм загубила или спукала покрай децата.

Общи условия

Активация на акаунт