Отговори
# 390
Капризче Hug и на мен ми е драго да те "видя".
Ренка, честит рожден ден на сина ти, от здраве и щастие да не се отървава, честит празник и на теб,  bouquet   обичана мамче.
Видях, че спрягат Прилив и Отлив да се излъчва в Петък както се говореше в самото начало, ще е супер ако наистина в този ден се излъчва.

# 391
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наденце,добре си си дошла Hug Hug
Зизу,ние да не сме под ваша команда,че да се строяваме бе ,аууууу ама хептен ни взехте за аптали значи  Mr. Green

# 392
Добре заварила сладко бабче. Hug

# 393
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зизу,ние да не сме под ваша команда,че да се строяваме бе ,аууууу ама хептен ни взехте за аптали значи  Mr. Green
Тогаз да подгрея с арсИналчИтУ Mr. Green

Сал не слушатИ...си изберете цвят по желание. tooth tooth tooth tooth

# 394
Бабеее днам души че винаги си бяла и добра  Hug
и ся к`во идвам към Созопол да свиркам ли ил не  newsm78

Капризчеее много ми липсвате всички и духът на темата също ама това темпо не е за мойта професия душата , гледам да се разписвам в теми дет вървят с по бавни темпове,
а и не съм ФЕмирка завинаги , а Чаатайка та някои неща ми идват в повече понякогаж  Hug
Иначи ви ловим всички и Фемирки и Емирки, само Чаатайките да внимават  Naughty

# 395
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
Невраче,към Бургас ако мърдате от Созопола,дрънни ама да е по -отрано да можем да не сме на работа ,че сега е ужас към това черноморие ,такива задръствания стават,че даже и на плаж ме отказаха да ходя тия Софиянци  ooooh!

# 396
Привет на всички диспансеризирани ФЕМИРКИ или ФЕМИРизирани диспансерки (на който, както му идва отвътре!)  Hug
Нова съм и ми личи! Не поднасям торти, пийване или цветя, но има време, ще се науча!  Embarassed
Влизам в диспансера без направление и силно се надявам да не бъда моменталически сиктирдосана!!!   Rolling Eyes
Поздравявам ви за всичко, което правите и за атмосферата, която цари тук!  Peace

П.С. Хайде да видим дали се справих с първия си пост!

# 397
Привет на всички диспансеризирани ФЕМИРКИ или ФЕМИРизирани диспансерки (на който, както му идва отвътре!)  Hug
Нова съм и ми личи! Не поднасям торти, пийване или цветя, но има време, ще се науча!  Embarassed
Влизам в диспансера без направление и силно се надявам да не бъда моменталически сиктирдосана!!!   Rolling Eyes
Поздравявам ви за всичко, което правите и за атмосферата, която цари тук!  Peace

П.С. Хайде да видим дали се справих с първия си пост!
Добре дошла !  bouquet Hug

# 398
  ruporuu Алоооууу....да не се изпонатръшкахте още от сега? Mr. Green

Ай' ставайте, че има 1ч. до онлайна... Whistling

# 399
Чаатайки (Джансута) hahaha

#CagatayUlusoyAski

Туит - ретуит.  Flutter

# 400
Зизу,ние да не сме под ваша команда,че да се строяваме бе ,аууууу ама хептен ни взехте за аптали значи  Mr. Green

аз искам зИлена... да ми смесиш  Mr. Green

# 401
Влъх, има зИланка...до жлЪтката у десно... Mr. Green
Ти само сЪ боцни...да не идвам аз да те боцкам по палавите кунки. tooth tooth tooth

# 402
  • някъде из Врачанско

аз си избрах синьото, че май закъснях за визитацията, гледам раздали сте аповете, а пък аз съм нещо неспокойна, гледам навън луната се е напълнила и ще ме друсат нервите, май прилива започва по-рано от петък, не знам кога ще бъде отлива, но моля ви, който има градина да даде и малко чесън, нали знаете, освен тамян и чесънчето върши същата работа newsm44

# 403
аааа Зизунче туй не е никакво зИлено... Sick много е отвратно най много да мЪ отровиш с него  Joy дай нещо по жабешки цвят  Joy

# 404
Те воала чесънчИтУ.

Скрит текст:

Афиет олсун. Laughing Laughing Laughing[/b]

Общи условия

Активация на акаунт