Отговори
# 405
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
аааа Зизунче туй не е никакво зИлено... Sick много е отвратно най много да мЪ отровиш с него  Joy дай нещо по жабешки цвят  Joy
Веднагически поднасям...сал съ ни тръшнеш още ся... Mr. Green

# 406
  • някъде из Врачанско
Те воала чесънчИтУ.

Скрит текст:

Афиет олсун. Laughing Laughing Laughing[/b]
всеки да апне по една скилидка и после по една инжекцийка, ей така за всеки случай, и вадим другия арсенал, щото без здрави муниции не се гонят демони и вещици, особено яли преди малко лютеница Тодорка, защо е тази дълбока тишина, туитвате ли а, newsm78   love001 ма и там нещо ви няма

# 407
Павлина не тряа да има място межди диеса и написаното  Peace

# 408
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes
За мойто мъж ли се туитва бе ,айде да отида да го подкрепя и аз малко  Mr. Green
Зизу,кви са тия чесъни бе,ние да не сме вампирясали  Mr. Green

# 409
Влъх, ми Павлинка каза, че ИфектЪ ще е по-дОбър...и аз нали съм добра душа... Mr. Green

чей прикадим... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 410
  • някъде из Врачанско
Павлина не тряа да има място межди диеса и написаното  Peace
къде тук или там в туитър, защото от мързел там го копирам надписа и добавям моята дума, ужас все имам грешки, как пък нищо в този живот не постигнах от раз безгрешно newsm78 надявам се ,че не е фатално, а е неволно от незнание и припряност, пък и това пълнолуние ми действа страшно

# 411
а здравейтииии  Mr. Green

# 412
Влъх,ква е тая писала ни нещо в туитъра Акилиано  newsm78

# 413
Гле'ам и Рамбо сЪ и появила... Whistling

Я да раздам и бисквитките за чайчИтУ... Joy Joy Joy Joy

# 414
  • някъде из Врачанско
Heart Eyes Heart Eyes
За мойто мъж ли се туитва бе ,айде да отида да го подкрепя и аз малко  Mr. Green
Зизу,кви са тия чесъни бе,ние да не сме вампирясали  Mr. Green
не ,не ,ние, стар древен трик , в средновековието са гонели дявола, демони и всякакви вещици с чесън, сериозно е това, пък и древните българи са го вярвали в мръсните дни от коледа до йордановден трябва да носиш в джоба си скилидка чесън, особено вечер по тъмно когато се прибираш,  така че ,като гледах пуническите войни от вчера ,рекох да ви добавя още едно оръжие срещу карминени устни, не пречи, пък има и паста за зъби, но така и така, сме овонели диспансера и половин България

# 415
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чесънчето много добре върви с мойте топлийки. Laughing

Ако сте послушни, и не прекаждате много, утре може да почна субовете на лилавото перде.  smile3521 smile3521

# 416
  • някъде из Врачанско
Влъх,ква е тая писала ни нещо в туитъра Акилиано  newsm78
не съм аз, то знаем ,не знаем, да не останем по-назад, си пишем, като жабата и тя вдигала да я подковават, та и в туитъра е, народ всекакъв

# 417
  • Още у мъглата ...
А бре, мацки, ко сте се разтуитили, то туитването беше преди около 3 часа и то за кратко, нещо се почна, ама не прихвана  Rolling Eyes Щот беше хрумка, а не организирано  Simple Smile
То и организаторката/тора на туита излезе офлайн преди 20-тина мин., не си абете патроните  Grinning

А мен така ме треска тиквата ooooh!, не пих, не пих хапче, ей ся преди малко обаче пийнах, па да видим  Rolling Eyes

# 418
Akiliano‏@musumati43m
RT @YoriIrina: @believeee87 @gabypet29 Еми аз нали ви казах 

# 419
  • Още у мъглата ...
Влъх,ква е тая писала ни нещо в туитъра Акилиано  newsm78
Ни знам newsm78, на теб, Ирка и мен писала  newsm78
Въх, па кат прочетох туитовете й, некви оружия, некви ембарго, ко ни е зела мерника  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт