Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизке, ми то с цитирането още по-лесно и по-мързеливо за любопитните, фащаш последното и читеш готов диалог  Joy

Аз нЪл съм си тъпа пръчка сЪм си...трудно ми е бе жена... Joy Joy Joy

# 661
Еджето си е сложила нова снимка в профила.

# 662
скоро не съм кадила ади да прикандилкам ся  bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 663
скоро не съм кадила ади да прикандилкам ся  bishop bishop bishop bishop bishop bishop
ка сме се наяли ся...имаме Инергия си клатим кандилцата... bishop bishop bishop bishop

# 664
# 665
  • Още у мъглата ...
Мъка Ви е на някои от Вас, че Тодора както я наричате, ще докосва захарчето Ви, хубавелника Ви, Joyми не Ви ли е мъка като знаете кой, ще докосва Хазалчето, че на мен ми е, само като го погледна този Хакан!?! Cry
Та не разбрах, кой е Арлекино!? newsm78

Наде, и за двамата ми е мъка, мани, мани  ooooh!
Де ги избраха тез партньори, да ти кажа по бих предпочела да са някакви хубавци и хубавици, та да се пукам от ревност, а сега ша се пукам от яд и ша ми е жал за тях  Whistling ooooh!

За Арлекино дълга и широка, малко по-частна тема от туитъра, касаеща мен, Релаксчето и Ирка, общо взето не е свързана с темата ни, може да погледнеш снощните ни писаници в темата около 22-23 часа  Grinning

# 666
Ади моля ви са не е толкова зле момичето колкото я изкарвате  Peace има си чар  Stop
newsm10

НОВА ТЕМА

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=734156.0

# 667
# 668
  • Още у мъглата ...

Оййй, убавица, и нея я зимаме за оружие, пирфектна за плашене  Mr. Green

# 669
Ади моля ви са не е толкова зле момичето колкото я изкарвате  Peace има си чар  Stop
тя може и да има,но е скрит нейде зад кърмъзъто и повечето от нас не го откриват  Peace

# 670

Оййй, убавица, и нея я зимаме за оружие, пирфектна за плашене  Mr. Green
има един лаф - тия оЧи као пльочи   Joy

# 671
Точно за нея си мислех като ги четях  Laughingдано имат съвместен проект с Ча bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 672
Рено, smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 673
  • Още у мъглата ...
Точно за нея си мислех като ги четях  Laughingдано имат съвместен проект с Ча bishop bishop bishop bishop bishop bishop
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 674
и аз точно за туй я истипосах  bishop bishop bishop bishop bishop те как ще са БерилТай или БериТай  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт