Отговори
# 675
аз викам ОтвраТай да ги кръстите  Joy

# 676
  • някъде из Врачанско
Мъка Ви е на някои от Вас, че Тодора както я наричате, ще докосва захарчето Ви, хубавелника Ви, Joyми не Ви ли е мъка като знаете кой, ще докосва Хазалчето, че на мен ми е, само като го погледна този Хакан!?! Cry
Та не разбрах, кой е Арлекино!? newsm78
аз също съм за Хазал, от Хазатай, тя ми е по -мила, защото е моят идеал за съвременна млада жена-актриса, борбена, учи, бори се за мечтите си, следва пътя си, вярно,трудно  и е, но погледнете колко добре се държи за годините си и за славата си, все си мисля,че тя също трудно ще се адаптира към хаканчо, но да видим, тук ще го играе, просто умее да игра е и може да заблуди зрителя, че и е приятен, искам да успее поне с този сериал, да спрат критиките за физиката и, ама техните жълти преси са като нашите, и те трябва хляб да ядат, та, ние тук да подкрепяме звездите си, абе без Джансута не може в този живот, иначе ще е скука.......

# 677
аз викам ОтвраТай да ги кръстите  Joy
Joy Joy Joy

БериТай Heart Eyes по секси звучи Mr. Green bishop bishop bishop

# 678
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ВериЧ, престани вече...не се издържа... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

чей че има и още... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 679
лаптопа кат разбра,че ше прая колаж на БериТай и милия заби  Mr. Green

# 680
hahaha hahaha hahaha

# 681
  • Още у мъглата ...
ВериЧ, престани вече...не се издържа... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

чей че има и още... rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Чек и аз да се побия на глава  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

# 682
Абе той Ча, ако знае кво му мислите, ша ни гръмне всичките.
Таз история за отказа на Бу да играе със Серка ми е много интересна, моля ако някой знае подробности да ме светне.
Вярче, знаем че е само твой, донт уъри, просто му се наслаждаваме, красотата ще спаси света   bouquet

Смея се като луда тука, вече ми се чудят какво става  Mr. Green

Павлина  Hug Peace newsm10

Нямам представа що за актьор е Хакан, но има награда нещо като най-добър изгряващ млад актьор, гледах там един откъс с мотор, май края на Езел, ама не мога да придобия представа от толкова малко откъсче що за актьор е, но на снимките двамата не стояха зле, даже по-добре от очакваното, еми че то и Депардийо е много грозен, ама кви мадами му се лепят  Laughing

А Хазал е невероятна, на снимките е БОМБА, няма само Чачко да е такъв  Joy

# 683
  • Още у мъглата ...
hahaha hahaha hahaha
не пробвай пак, че вече мож да изгърми  Joy Joy Joy Joy

# 684
Зизунчи изплъзна ми се  Joy
е ти защо бе така си  биеш главата  hahaha

Ренка по секси от това не бях чувала,направо едно такова с-е-к-сиииииииииииии  Joy

# 685
  • някъде тук
Здравейте Hug Аз съм от от редовно четящите темата ,но рядко пиша,искам да ви попитам какво ще стане с тези серии които се превеждат в момента? Аз не успях да си изтегля доста от серите от втори сезон  Sad  а много ми се иска да си ги имам  Rolling Eyes  като се преведе някоя серия как ще си ги разпространявате?
 дано не ви притеснявам с въпросите Hug

# 686
  • Още у мъглата ...
Абе той Ча, ако знае кво му мислите, ша ни гръмне всичките.
Таз история за отказа на Бу да играе ми е много интересно, моля ако някой знае подробности да ме светне.
Вярче, знаем че е само твой, донт уъри, просто му се наслаждаваме, красотата ще спаси света   bouquet

Смея се като луда тука, вече ми се чудят какво става  Mr. Green

Павлина  Hug Peace newsm10

Нямам представа що за актьор е Хакан, но има награда нещо като най-добър изгряващ млад актьор, гледах там един откъс с мотор, май края на Езел, ама не мога да придобия представа от толкова малко откъсче що за актьор е, но на снимките двамата не стояха зле, даже по-добре от очакваното, еми че то и Депардийо е много грозен, ама кви мадами му се лепят  Laughing

А Хазал е невероятна, на снимките е БОМБА, няма само Чачко да е такъв  Joy

О, Джейн, тук ме разсмя  Joy Joy Joy
Къде го сравни с Депардийо  Joy Joy Joy Joy Joy
За мен на снимките стояха зле, а да съм по-точна - Хазал е прекрасна, Хазкан не ми харесва, съответно няма как да стоят добре двамата заедно  Peace

# 687
ааа Хазалчето какви чупки беше направила на снимките ми заприлича на Пеги Бънди и тя така си държеше ръцете  Joy ама иначе е много сладка

# 688
  • В света на мечтите... ❤
Добър ден хухавелки  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug

Днес май мнооого ви е пекло слънцето,какви са тези таласъми тука дето сте докарали,май някой не си е взел дозата от ФЕмирския сироп днес  Naughty  Naughty  Naughty Я бърже да се поправяте,даже тези,дето прикажадат тройна доза да гълтат,че яко ги е треснал некав вирус  Crazy

Пожелавам на всички хубава седмица,изпълнена само с усмивки  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

# 689
  • Още у мъглата ...
ааа Хазалчето какви чупки беше направила на снимките ми заприлича на Пеги Бънди и тя така си държеше ръцете  Joy ама иначе е много сладка

Ми тя горкинката се е чудила как да не е много близо до него, ама пък и нали дизи ша правят, трябва и някак си да са двойка, та се е чупила оттук оттам  Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт