Отговори
# 270
  • В света на мечтите... ❤
Хилоууу къзларр  wavey  Hug  Hug  Hug

Ама много доказателства има от снощния купон,то половината телевизии и най-малко 10-15 вестника са присъствали да отразяват Хахо партито  Crazy   Party   Crazy  Party

Вече си знаем и ШеФката коя е,така че няма да има лабаво  Crazy  Hug  Heart Eyes  Hug

И аз ида с подкрепление в мисията  "Да убием врага с Красота"  Flutter  Flutter  Flutter

Пият си чайче гълъбчетата и си разказват за неволите с новите партньори  Mr. Green  Heart Eyes

# 271
  • У Диспансера ...♥♥♥
А така,давайте с красота да ги нападнем  Mr. Green
Джейн,сега тренираме и ние на Бомбата ето как ни вървят репетициите
Скрит текст:

Joy Joy Joy

# 272
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
 newsm59  да ти е живо и здраво детен цето и много да ви радва newsm59

# 273
  • някъде из Врачанско
здравейте и от мен, с пожелания за хубава неделя, всеки да осъществи своите желания,   bouquet
 Искам да Поздравя Рени с празника в семейството, желая ви здраве ,весело настроение и да бъдете всички щастливи, радвайте се на всеки прекаран миг заедно, това е нещо, което не може да се купи с пари, но е безценно, да ви  е хубаво  newsm59    smile3510
 а на останалите, не разбрах, защо непрекъснато кадите, и кой срещу кого е, ама всички сте ми симпатични, не може ли един безкраен купон да има, така ме кефите когато правите парти,
иначе ви предлагам да кадим само за здравето и щастието на Фемир, а останалите някакви елементи  ignore2 просто не съществуват, ние да си се радваме на нашите любимци
моля ви извадете таковете срещу тази серенай и този хакан

а да питам 22,30 хавайско колко българско е, че да си навия часовника да не пропусна купона този път, newsm78               newsm10

# 274
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug Heart Eyes
Ей това се казва репортаж от мястото на събитието  Grinning Heart Eyes
То звезди, то чудо направо, все подбрани  Laughing
Ами тъй де, то кат ний организираме нещо, все ша е звездна нощ  Laughing

Пък с Ирка как хубу ги заблудихми, че пушкалим ний  Mr. Green  Joy Joy, а то си бяхме пуснали дубльорките ... да се развиват, пък си ний бяхме на купоня със звездите   newsm44 newsm44

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Приготвили сме му и изненада с това на Ча и на Бу ,и на другата Влъхва,кой от олтарите вече не знам,ама кой дойде  Mr. Green

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,що издаваш,те какво хубаво си се радват на заблудата  Mr. Green

# 277
  • In a surreal moment!
Мацки, кака се прибра от хойкането и питам - кво правим с 44.
Започнах работа по вгражднето. Надявам се най-късно в края на другата седмица да съм готова. И?
Моля някой да ми обясни в ЛС. Жани ми каза , за кво иде реч , наясно съм, не влизайте в подробности. Искам да знам ние кво правим. ПЪк оная скапана тв да го ....пюююююююююююп.......

пп. освен това искам да попитам има ли некви други номера готови, че нищо не съм следила и теглила. Последно 48 съм дръпнала.  

# 278
добър ден севгилита

# 279
  • Още у мъглата ...
Давай, Дани  Hug, красотата си е красота и колкут да са пънат, нимой им я вземат  Heart Eyes

Павлина  Hug Знам си аз, че си от нашия отбор  Heart Eyes

# 280
  • В света на мечтите... ❤
Ирка , Габи страхотни антидоти раздавате,продължавайте в същия дух   bouquet  Hug  Heart Eyes  Hug   bouquet

Джейн другия път да ни поканиш и нас в Найт-а у ваше село,няма само ти да намазваш с убавите мъже я  Crazy  Hug  Heart Eyes  Hug

Вани забравих в предния пост да напиша,че много ми хареса мисълта,която си написала,много подхожда и снимката на Хазалчи,защото тя с естествената си красота е най-хубава  Heart Eyes  Hug  Hug  Hug

# 281
Скрит текст:

Приготвили сме му и изненада с това на Ча и на Бу ,и на другата Влъхва,кой от олтарите вече не знам,ама кой дойде  Mr. Green
хаха е тука нещо не те разбрах  Joy изненада от кой  newsm78

# 282
  • Още у мъглата ...
Гъбке,що издаваш,те какво хубаво си се радват на заблудата  Mr. Green

Нищо, Ирка, ний си имаме и друго тайни трикове  Mr. Green  Wink

# 283
  • Още у мъглата ...
Мацки, кака се прибра от хойкането и питам - кво правим с 44.
Започнах работа по вгражднето. Надявам се най-късно в края на другата седмица да съм готова. И?
Моля някой да ми обясни в ЛС. Жани ми каза , за кво иде реч , наясно съм, не влизайте в подробности. Искам да знам ние кво правим. ПЪк оная скапана тв да го ....пюююююююююююп.......

пп. освен това искам да попитам има ли некви други номера готови, че нищо не съм следила и теглила. Последно 48 съм дръпнала.  

Икси  Hug Хойкаджийката, ха добре си си дошла  Heart Eyes

# 284
това знаете ли го

Общи условия

Активация на акаунт