Отговори
# 645
  • София
Аааааа, Габооо...моля моля...за ТУдорка...или добро, или нищо. Mr. Green
ЕМИ ТОГАВА НИЩО!

Sunny и аз се чудя и не разбирам откъде таз магия в погледите им, в държането , в играта, това са си истински чувства отсякъде!  txtloves txtloves txtloves
А па ако щат да кадят, да варят все тая, лошото е че освен на нас хепиенда, май и на тях им отнеха такава голяма Любов!
Чудех се тия дни кат огледах истерията по tweety, reТТ, какво им е на тях самите, Хазалката е силна и май така му се е ядосала, че  е дала на txtloves пълен ignore2 , ама чуствителния Чачи, покрай историята с наркотиците, това нон стоп плюене по него, според мен режисирано от аблова, не знам и вида му не издава да е много щастлив, ама ние си го подкрепяме всячески  Heart Eyes

А Бу изби рибата с тази партньорка, страхотна двойка са  Heart Eyes

newsm10  Hug Hug Hug Абе и на Хазалка не и е лесно и нея си я, щях да кажа бъзикат ама то това не е бъзик ами чиста подигравка за килограмите й, и че била в Щатите да отслабва  ooooh! приема ги с усмивка тези коментари и го обръща на шега, но със сигурност й е дупер неприятно и болно....  Sad
А за Ча и аз мисля, че абловата има пръст тука, абе гад долна и тя  Crossing Arms но пък и той вижда подкрепата от феновете си и това му дава сили според мен и все пак това с наркотиците си се случи доста отдавна, минало заминало както се казва  Peace
Отнеха ни щастливият край в сериала, надявам се и незнам някакси вярвам, че в реала той предстой  Heart Eyes и не мисля, че двамата отново ще покажат такава игра, няма как.... ще играят, но не  с такова чувство  Peace  Mr. Green

А за Бу и Фахрието и аз мисля, че ще са бомбата този сезон, страшно много си отиват, и двамата имат страхотни актьорски качества и са се доказали  Peace

# 646
  Бу та Бу Crossing Arms преди му се смеехте,а сега бомба ви бил  Close

# 647
Тази вечер в 20:00 часа по БТВ! От фейса.
Фериа има рожден ден!
Джансу и Ханде й подаряват кош за буклук....
Левент се среща с Емир в университета. Емир се чуди защо Левент започва като преподавател. Левент му казва че работи в училището за да подкрепя Фериа. Двамата се спречкват.
Ханде се опитва да им попречи да се сбият. Ханде се опитва да разбере защо Емир е ядосан на Левент. Тогава Емир разбира че тя е изпратила снимките на бащата на Джансу.
Левент разговаря с Фериа. Тя му споделя своята мъка. Левент я успокоява и й вдъхва кураж. Емир ги вижда да си говорят.
Айсун се опитва да се срещне с Емир. Той не иска, но отива да се срещне с нея.
Джансу се среща с Ханде. Джансу се опитва да разбере защо Ханде мрази Фериа. Двете решават да направят изненада на Фериа за рождения й ден.
Санем търси Левент в хотела. Опитва се да разбере дали връзката им с Левент е приключила. Левент категорично я отхвърля и признава че е влюбен в друга. Санем не му вярва.
Гюлсюм се опитва да разведри Фериа. Ханде подготвя своя подарък за рождения ден на Фериа. Джансу също се включва в подаръка.
В университета поднасят подаръка на Фериа. Тя е съкрушена, защото я унижават. Левент вижда всичко това. Студентите коментират, че Емир се е подиграл с нея. Левент се кара на студентите за действията им. Пита Емир дали и той не се е включил в "подаръка". Емир се опитва да разбере кой е инициаторът. Ханде обаче го излъгва, че не е тя. Емир вижда Фериа на спирката, спира с колата си и отива при нея. Тя му казва че си е заслужила подаръка. Двамата се качват в автобуса. Емир се опитва да говори с нея. Тя не иска да го слуша.
Корай се опитва да разбере от Джансу, кой е спретнал "подаръка" на Фериа. Но Джансу и Ханде отричат.
Фериа обвинява себе си, че е получила "подаръка" заради лъжите й. Емир й казва колко го боли от това че Фериа го е излъгала.

# 648
Ama ne bomba. newsm53 Joy
На мен винаги ми е бил симпатичен, с мустаци не особено, но е хубав.

# 649
  • Още у мъглата ...
Да разбирам, че част от лидерите на диспандсера са се замесили и в международна конспирация, стана страшнооо, ама ний ше ги оправим, пускаме им Тудорка насреща и са паднали одма Laughing

Мани, мани, как ни е избрала  33uu  Mr. Green, ама няма се даваме я   Mr. Green
Ей я, Ирка я няма цял ден, ама тя с руския може да води преговори  Mr. Green
А Тудорка май ша е най-голямото оружие, като си сложи лютеницата от ухо до ухо и тази ша кажи, брех с какъв клоун се захванах, я да бягам бърже  Mr. Green Joy Joy

# 650
Сладки, благодаря Ви, че приехте и мен сред вас!  Hug   bouquet
Мисля, че ще имам нужда от повечко тренировки, за да вляза във вашия ритъм, както и в тона на темата! Ще се опитам да не изоставам много!
Знам, че Мико е любимец на повечето от вас, но бих искала да ви поздравя с нещо любимо за мен тези дни и да ви пожелая хубав следобед!
Скрит текст:

# 651
  • Още у мъглата ...

То пак ша му се смеем  Mr. Green, ама в тоз състав е отличник, пък ако мине по някое време и самобръсначката под носа, ехаааа, мож да трябва да го оключваш  Laughing

# 652
  • Още у мъглата ...
Аааааа, Габооо...моля моля...за ТУдорка...или добро, или нищо. Mr. Green
ЕМИ ТОГАВА НИЩО!

Sunny и аз се чудя и не разбирам откъде таз магия в погледите им, в държането , в играта, това са си истински чувства отсякъде!  txtloves txtloves txtloves
А па ако щат да кадят, да варят все тая, лошото е че освен на нас хепиенда, май и на тях им отнеха такава голяма Любов!
Чудех се тия дни кат огледах истерията по tweety, reТТ, какво им е на тях самите, Хазалката е силна и май така му се е ядосала, че  е дала на txtloves пълен ignore2 , ама чуствителния Чачи, покрай историята с наркотиците, това нон стоп плюене по него, според мен режисирано от аблова, не знам и вида му не издава да е много щастлив, ама ние си го подкрепяме всячески  Heart Eyes

А Бу изби рибата с тази партньорка, страхотна двойка са  Heart Eyes

newsm10  Hug Hug Hug Абе и на Хазалка не и е лесно и нея си я, щях да кажа бъзикат ама то това не е бъзик ами чиста подигравка за килограмите й, и че била в Щатите да отслабва  ooooh! приема ги с усмивка тези коментари и го обръща на шега, но със сигурност й е дупер неприятно и болно....  Sad
А за Ча и аз мисля, че абловата има пръст тука, абе гад долна и тя  Crossing Arms но пък и той вижда подкрепата от феновете си и това му дава сили според мен и все пак това с наркотиците си се случи доста отдавна, минало заминало както се казва  Peace
Отнеха ни щастливият край в сериала, надявам се и незнам някакси вярвам, че в реала той предстой  Heart Eyes и не мисля, че двамата отново ще покажат такава игра, няма как.... ще играят, но не  с такова чувство  Peace  Mr. Green

А за Бу и Фахрието и аз мисля, че ще са бомбата този сезон, страшно много си отиват, и двамата имат страхотни актьорски качества и са се доказали  Peace

newsm10  Hug
Йо-йо  Hug

# 653
Габунчи смейте му се смейте ама той си е най добре от всички братя  Joy нищо че е с мустак той пак си е юнак  Mr. Green а мустакя и тоя сезон шЪ остани оти героя му е от миналото а тогава са били се с мустаци  ooooh!

# 654
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дур с тва флуудване бре...не моЕм да следим дискусията...станах така... #Crazy #Crazy

Ко' толко се цитирате...мислете и за любопитните кат мене... Joy Joy Joy Joy Joy

# 655
  • някъде из Врачанско

Зизу, защо само кадиш за тази персона нон грата, какво и харесваш, моля те пошушни го в скрит текст, леле, чуда се и на великото жури, дето я обявило за красавица на Турция, че нашето моме я бие по всички показатели, ама  е умна и си знае цената, не участва в меркантилни конкурси,
нека не си разваляме понеделника, лютвам ви, не точете лиги, и без това една мъка ми е като знам,че тази ще докосва нашата красотичка, дал да не и пратим едно кашонче Тудорка а, ....

# 656
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Зизу, защо само кадиш за тази персона нон грата, какво и харесваш, моля те пошушни го в скрит текст, леле, чуда се и на великото жури, дето я обявило за красавица на Турция, че нашето моме я бие по всички показатели, ама  е умна и си знае цената, не участва в меркантилни конкурси,
нека не си разваляме понеделника, лютвам ви, не точете лиги, и без това една мъка ми е като знам,че тази ще докосва нашата красотичка, дал да не и пратим едно кашонче Тудорка а, ....
Аз вече се изходих компИтентно по темата. Hug
Кат нема да гледам вече Хазатай...ше гледам квот ми предложат. Laughing

Байдъуей...ми ние си имаме нов тим...Влъхатай...
чей му прикадим...не си стихкам кандилата кат Влъх... Mr. Green bishop bishop bishop bishop

# 657
Мъка Ви е на някои от Вас, че Тодора както я наричате, ще докосва захарчето Ви, хубавелника Ви, Joyми не Ви ли е мъка като знаете кой, ще докосва Хазалчето, че на мен ми е, само като го погледна този Хакан!?! Cry
Та не разбрах, кой е Арлекино!? newsm78

# 658
  • Още у мъглата ...
Наде, мерси за инфото за епизода по бтв тази вечер, тежичък е, ама май утре ще й пожелава "Честит рожден ден, любима!", настръхвам само като го пиша, толкова е тъжен и същевременно нежен този момент Heart Eyes

Дибода, добре дошла  Hug Ние си тачим Мико, ама си слушаме и други музички Grinning Мерси за поздрава  Hug

Зизке, ми то с цитирането още по-лесно и по-мързеливо за любопитните, фащаш последното и читеш готов диалог  Joy

Павлина, А, ний редовно я зареждаме с лютеница, пък и рецепта сме и пратили, ако нещо пратката закъснее, да си я забърка  Laughing

# 659
Ади моля ви са не е толкова зле момичето колкото я изкарвате  Peace има си чар  Stop

Общи условия

Активация на акаунт