Отговори
# 690
  • Още у мъглата ...
Добър ден хухавелки  wavey  wavey  wavey  Hug  Hug  Hug

Днес май мнооого ви е пекло слънцето,какви са тези таласъми тука дето сте докарали,май някой не си е взел дозата от ФЕмирския сироп днес  Naughty  Naughty  Naughty Я бърже да се поправяте,даже тези,дето прикажадат тройна доза да гълтат,че яко ги е треснал некав вирус  Crazy

Пожелавам на всички хубава седмица,изпълнена само с усмивки  Hug  Heart Eyes  Hug  Heart Eyes  Hug

Дани  Hug
Много сладък сироп, мерси  Heart Eyes

# 691
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дани, ний да не сме под ваша команда та ше ни редиТи за сирпчета...ааааа, ама съвсем за аптали ни взехте...тройни дози...петорни дози... Mr. Green Joy

# 692
Джейни за какъв отказ за игра става въпрос  newsm78

# 693
Дани Hugмного красив колаж Heart Eyes ама тоз сироп е с изтекъл срок Mr. Green аз пия със септемврийска дата Laughing

# 694
  • Още у мъглата ...
Айде, само заради Чаги меткам таз обща снимка, щот е йени  Grinning

Чачи и със странната прическа си ми е хубавчо (малко дечко, ама хубав дечко) Heart Eyes Heart Eyes

А девойката не може да ми хареса и това си е, сорииии  Peace

# 695
Ексра са си Heart Eyes

# 696
  • В света на мечтите... ❤
Дани Hugмного красив колаж Heart Eyes ама тоз сироп е с изтекъл срок Mr. Green аз пия със септемврийска дата Laughing
Аааа,Ренка,със септемврийската дата още не е пуснат в продажба бе джанъм,сърбай сега от този още 20-тина дена,докат заредят в аптеките от новия,а и тоя да ти кажа 100% е с по-хубав вкус  Heart Eyes   Mr. Green   Hug

# 697
Ей,ще ме убиете с тази Тодорка  Laughing Като се сетя че и аз снощи бях с червено червило,а не бях слагала толкова отдавна   Laughing  Mr. Green

Истината е,че не на всеки му отива и не трябва да се прекалява.  Peace

Габи,мерси за йенито,ама май е време малко по-усмихната снимка да сложат на Ча,все нанякъде заблеян и зареян.  Peace

# 698
# 699
# 700

newsm44  newsm68  newsm44  newsm68  newsm44

# 701
# 702
# 703
Аааа,Ренка,със септемврийската дата още не е пуснат в продажба бе джанъм,сърбай сега от този още 20-тина дена,докат заредят в аптеките от новия,а и тоя да ти кажа 100% е с по-хубав вкус  Heart Eyes   Mr. Green   Hug
тЦ Laughingша ползвам временно елексирите на Халилудко Heart Eyes до новата реколта Mr. Green

# 704
Ей,ще ме убиете с тази Тодорка  Laughing Като се сетя че и аз снощи бях с червено червило,а не бях слагала толкова отдавна   Laughing  Mr. Green

Истината е,че не на всеки му отива и не трябва да се прекалява.  Peace

Габи,мерси за йенито,ама май е време малко по-усмихната снимка да сложат на Ча,все нанякъде заблеян и зареян.  Peace
Вани  Hug ми как нЕма да е със заблеян като той акъла му е все на една друга снимачна площадка  Heart Eyes Любов,кво да я правиш  Heart Eyes  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт