ЮЛСКИ БЕБЕТА - тема 2

• 33 174
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
С какво перете? Имам проблем, не знам дали е е тео бебе, че не изпира добре масажното олио (мъжа ми ги клепа обилно) от дрехите и се изпича от ютията и дрехите миришат на гранясало или съсди готвят на терсата с гранясала мазнина, но е ужас. Пере се на 60 градуса. Искам да сменя препарата за пране, но не знам с какъв.

Aз пера с персил течен за бебета! Мирише много хубаво, харесва ми  Peace

Аз Персила го отказах, след като Рекс ми изпра петна от покривката, с които Персил месеци наред не се справи  Crossing Arms А му бях върл фен.

Сега бебешките ги пера с Корал
Скрит текст:
само че моя е с бежово/сива опаковка
Много ми ги хвалеха, от перилната тема също са много доволни от него, ама аз нещо не му се кефя. Първо изпирам с ОМО ако дрешките имат някое петънце и после пускам прането с Корал.

Сега намерих някакъв турски Рокси и нямам никакви отзиви за него но мисля да го пробвам. Другия вариант е просто да си купя препарат от някой английски сайт (в което се замислям от доста време).

# 256
Днес реших да се заема сериозно.

Намазах си 3 филии с маргарин и си пуснах  да гледам http://youtu.be/FySeXEH-O9o .Е  така тренирам. Whistling

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 11:43 от gift

# 257
Здравейте !

Катенце, дано се разминат нещата !

М-тина, и моето пране мирише на гранясало, а не мажа с олио. От праха е. Купих друг, но не съм го пробвала още. Много съм недоволна от Тео-то. И сапуна Тео бебе мирише по същия начин.

Ева не е кривогледа ! Но като се мъчи да фокусира нещо по отблизо и си събира очите на влюбен червей. Първия път като я видях, докато разбера защо го прави, мн се притесних. Очите и не са мътни вече, но са сини още, а трябва да станат тъмни според нас.

Аз победих коликите. Противно на мнението, че червата стават лениви, аз успях да създам режим на акане с термометъра. 3 дни я изаквам в 7.30, в 13.30, и в 19.30 ч. и вчера на четвъртия тя сама се изака около тези часове. От както ака по 3 пъти нито е плакала, нито е будувала. Спрях да давам всичко, което давах. Снощи цялата нощ си спа в кревата. Кърмих я в 1.30, в 3 и в 4.30 и 3те пъти я оригвам, слагам я в леглото и тя си заспива. На ръце не съм я приспивала до сега.

Моята температура се оказа летен грип. Малко повръщах, малко дрисках, с извинение и кърмата ми много намаля. И пак сме като в началото- кърмя на 40 мин. Много ме е яд. Тъкмо бях докарала нещата до 2часови паузи. Пак чайове, бирена мая, ядки... аман

# 258
Момичета, помагайте. Тази нощ Бобето не се събуди да яде, но аз станах все пак да му сменя памперса. С едното му дадох и малко чйаче, той си го изпи и заспа блажено. Аз обаче забелязах на пижамата си огромно мокро петно и се ядосах, че явно шишето тече. Смених пижамата и легнах. Днес от лявата ми гърда текна кърма  Shocked По-скоро подобие на кърма, едно такова безцветно нещо....Веднага проверих шишето от сноши и установих, че е здраво завинтено и не тече ! Измъкнах пижамата от пералнята, установих че мирише на кърма а не на чай ! Веднага грабнах Бобко и го сложих на гърдата. То милото сукна два пъти и с огромно отвращение веднага се извърна. Започна да прави гримаси, да се цупи и да плюва. Категорично отказа да изсуче нещото, течащо от мен. Какво да правя? Това явно не е нормална кърма, а някакви остатъчни течения от гърдата. Как да ги спра?  Thinking Мислех да звънна на доки за някакво хапче, но без рецепта кой ще ми даде? И какво да правя сега, как да спра изтичанията от гърдите, като не кърмя вече? А не искам да ми се запушат или да стане някой проблем  Thinking

# 259
  • София
Майка ми дойде тази сутрин да гледа детето, че да ходя да свърша една работа. Прибирам се и миризма на манджи ме връхлита още от входа /хич не обичам/, беше превърнала кухнята в кухнята на Звездев- едно се пържи, друго се вари, трето се пече...Да сме имали... И то все едни "гурмета"- кюфтенца, сърми, супа. Казвам и, че съм на диета, ама то от това не се дебелеело, да ям без хляб.... Но аз съм железна, няма да се подам на провокацията Naughty
Момичета, на мен ми става лошо от миризмата на Персил-а. Всъщност от три миризми ми прилшава: от тази, от детски парфюми на Малиция и от миризмата на мокрите кърпи на Памперс. Сега пробвам Тео бебе, ми не е лош, а и е евтин.
И главоболие имах, но то май от Бейлиса Thinking
Здравей, Близначе!
Прекрасно е желанието ти да кърмиш, но само със желание не става. Сори.
Позволявам си да изкажа мнение и по твоят въпрос, като отново ще подкрепя написаното с личен опит.
Както знаеш, с второто раждане кърма не ми дойде вследствие на лична и лекарска намеса- на третият ден от раждането пих хапчета за спиране на тази чудотворна течност. Вече изписани вкъщи, се случи същото, което се е случило и на теб- петна на дрехите, леко напрежение в гърдите, а при стискане имаше изтичане на рядка жълтеникава течност. Притесних се и отидох на лекар. Оказаха се точно остатъчни течения, но нямаше нужда от лекарства всичко беше наред. Впоследствие изчезна напрежението в гърдите, а на следващият или по-следващият ден ги нямаше и остатъците.
Все пак, е хубаво да маркираш постът си в червено, за да го видят момичетата от ЛЛЛ.

# 260
 Joy

Точно от теб, нереализирана кърмачка такава, съвети не ща  Mr. Green
И ако не знаеш, от ЛЛЛ дават съвети как се увеличава кърмата, а не как се спира  Mr. Green
Ще изчакам малко и ако пак така ми цапа, ще купя тия хапчета. Само ме притеснява, че пише в листовката ако съм имала някакви психични проблеми по време или след бременността, да не ги приемам. А аз с моите депресии.... Rolling Eyes

Спи ми се като на куче, а майка ми ме кара да беля чушки и да стържа домати, прави лютеница. Добре че поне Бобето спи. А след малко и ММ като ми се домъкне с ловджйиското куче.... ooooh!

# 261
Здравейте,ние вчера ходихме извънредно при педи.Малкия имаше раничка на главичката от болницата ,там където му бяха слагали абокат.Коричката падна преди месец,но си има белег и вчера забелязах че в средата на белега се е поябило червено петно и се притесних.Веднага отидохме ,въпреки че ми беше малко неудобно(аз на жената за какво ли не и звъня ,то очи,кашлици от време на време,слуз в акото и какво ли още не,мисля си че откачам вече).Оказа се че прозира кръвоносен съд (тея в окръжна ми иде да ги убия,какво е това бодене ,цял месец се влачи детето с раничка и който го види ме пита какво му е това на главата,възмутени ,като че ли съм го била,абе ужас) и всичко е наред ,ще го наблудаваме.Споделих че малкия започна  на 15-20 минути кърмене да се отказва сам,а преди ядеше по- дълго,изтеглихме го ,станал е 6 кг,така че няма проблем.Аз също се опитвам да установя някакъв режим.След всяко хранене будува около час после поспива около 1 и 30мин и пак хранене.Вечер го къпем към 19-19,30,спи 30 мин храним се,будува ,за малко,тогава го оставям на таткото и до към 22 е заспал .Заспива или в кошарата или при нас в леглото и после го премествам,зто ММ спи много неспокойно и ме е страх да не го натисне на сън.През ноща се храним в 24 и в 3,като памперс сменям само ако е нааакан,иначе бебчо суч 10мин заспива на гърда ,вдигам да уригне(не ми се получава) и оставям в кошарата.През деня спи или в кошарата или в шезлонг ,където заспи там го оставям.
Пера с Тео бебе течен на 40 градуса, харесва ми,олиото ми е на Хип. Засега всичко е ок.С каката имах проблем с миризмата на гранясало,но тогава я мажех с преварен зехтин(тя от всичко друго ставаше в пъпки),праха беше пак Тео.По-късно ще кача малко снимки.Извинявайте за дългия ферман Rolling Eyes

# 262
  • София
Близначе, за грубият и арогантен отговор, веднага те наказвам с едно бурканче лютеница Naughty
В крайна сметка няма ли някой да обърне внимание на случващото се в ОБ Варна? Мисля, че преди време Сандалка бе дала някакви идеи, но не съм сигурна дали става дума за същата болница. Как може такова нещо Close

# 263
Джина, в АГ Варна са тези, дето искат да си носиш конци, игли, спринцовки, иригатори, ръкавици и легло, дограми, телевизор, пералня и хладилник... В ОБ Варна за известни с друго, а именно Неонатологията, която за едната клинична пътека и майка си на дявола ще продаде.

И с друго исках да се включа, но от сутринта чета и забравих какво съм чела... Забравих кой беше с бебето с различните очи - и нашето е така. Ама са избистрени и не се надявам да се променят. Поне и двете са тъмни и от самолет не личи. Не, че ме притеснява дали личи, притесняват ме евентуалните съпътстващи заболявания, дано няма нищо и да е здраво като бик!

# 264
Права е Пина, именно за неонатологията в ОБ,става въпрос,а когато  го ходих на контролен преглед точно Маринова беше една от тези които питат какво е това и когато и казах че е  още от нейното отделение веднага млъкна,щяло да му мине .

# 265
  • София
Танче, има хапчета за спиране на кърма. Аз като бях на един преглед още бременна имаше една жена, на която й се наложило да направи аборт в 18-та седмица май беше и Панова й каза, че имало хапчета които се пиели /десетина дни май беше, не помня точно броя/ и едно хапче само. Защо не звъннеш на доки, може и без рецепта да го дават.
Аз днес бях на контролен преглед, всичко си ми е наред. След шест месеца от раждането пак.
Нашето бебе има колики, вечер реве, давам му  Lefax. Така и не можа да се научи да суче само, дохранвам го с шише. Снощи сука десетина минути и после изпи 90мл. и имаше силен рев от коликите. Днес пак изпи 80мл и пак рев, защото не му дадох Lefax предварително. Явно си трябва стриктно на всяко ядене, за да е добре и да не го боли доколкото може.

# 266
Абе какъв секс правите! Аз съм девствена!!! Чак такова пък подмладяване да ме сполети...

# 267
  • София
На вас изплатиха ли ви болничните за Юли? На мен са ми платили само десет дена, а другите не. Взех си ПУК код, като мислих, че със него ще мога да видя защо не ми плащат, а то май може да се види какво са ти платили.

# 268
  • София
Ама Бемол, нищо чудно и това да е възможно /регенериране на девствената ципа/, щом има случаи на разстеж на зъби и косми при възрастни....
Иначе при мен първият път /не онзи първи път преди хиляда години, а снощният/ си беше наистина, като първи път- малко неудобно, малко неловко, притеснено... Но бутилката с ликьорчето помогна Wink
На мен болничният за юли  ми е изплатен на два пъти: първият транш е от 45дневният болничен, а вторият от този от болницата.

# 269
  • София
Gina, браво, че ти е изплатен. Дано и моят остатък го изплатят.
При мен първият път месец след секциото хич не ми беше комфортно, когато правихме секс, имах сухота и болка.

Общи условия

Активация на акаунт