Я някой друг да сметне ,на 21 юли са ни родени децата.
Да не би пък аз да съм грешно изброила....30 дни има юли,31 дни има месец август

))) А той си мълчи. Само маха с ръце и ме бута по лицето и устата, но се свиква да ви кажа
)))
! От както добавям на Ния АМ, тя започна да ака 1-2 пъти в седмицата. Акото обаче е кашаво и това означава, че не е запек. Ако детето е спокойно няма смисъл от лекарства и "помагане" . Чувала съм за майки, които ако един ден не ака бебето и се почват едни термометри, здравци и какви ли не разтения да пъхат с цел "помаане"
! Но пак да кажа, ако всичко си е наред с бебока, няма сми от притеснения!
Първия път нямах такъв късмет.
... за снощи. Дано днес сте по- добре. Едва ли е успокоение сега, всички сме вкарани в тази приказка, но ще мине. Катенце, тази приказка е много хубава, мерси, аз също имах нужда да чуя нещо подобно тази седмица.
). И одеалцето да го втъквам от двете страни под дюшека. Казаха ми, че бебетата имат инстинкт да си извърнат главичката настрани като повръщат. Ние имахме ужасяващо преживяване в болницата със задавяне, направо посиня детето, дори сестрите бяха очевидно стреснати докато тичаха да го спасяват. И това защото той започнал да повръща както си стои в легълцето и ММ се стреснал и тръгнал да го вдига и се задави много зле, той беше само на два дни тогава. Оттогава се е задавял, ама слава Богу не толкова зле. Та оттогава аз не го закачам, оставям го да си доповърне детето преди да го взема.
Толкова различни, толкова бих казала вече глупави
Сега е важно това малко сладко същество по колко време спинка, колко хапва, колко пъти ака
А преди ни тревожеше защо не ритка, защо спинка, защо ни боли тук и там .... някоя от вас да се е оплакала от болки, а със сигурност имаме такива
Просто помислете през какво ли не минахме за да отгледаме това малко човече в себе си, а сега да му се ядосваме, че не знае на кой свят е
То и аз не знам, каму ли тя
Просто тази вечер ще й се радвам дори и да ми ореве главата...със сигурност не ми пука, че не съм ходила на борсата за цветя от хиляда години, че не мога да си рисувам или да правя "моите си неща"....какво да ви кажа - в момента спи и съм в изблик на любов
Да видим след около 2 часа дали още ще е така

Събуди се по едно време,както лежеше на една пелена,дръпнах краищата й,пових я,т.е. прибрах й ръчичките и спа още 3 чАса
Емилия ака обилно веднъж на ден и още веднъж колкото монета от 1 лв. Мисля, че е добре или поне така го усещам, че няма от какво да се притеснявам. Давам й, когато поиска, а тя си го прави на около 3 часа, понякога на 2, понякога на 4, но не по-често. Има големи нощни паузи от по около 5-6 часа. В момента се цедя и се чудя дали да изцеждам и двете гърди или само тази от която е хапвала? Гърдите ги чувствам доста пълни сутрин ако не съм се изцедила. Случая тази нощ е следният - преди малко хапна доста от еднага гърда и на помпа изцедих 40мл от тази гърда. Другата да я цедя ли? Притеснява ме, че ако не я изцедя тялото ще помисли, че няма нужда да произвежда достатъчно и ще намалее постепенно. Та да цедя и двете или само да доизцеждам.
Имам чувството, че ако й дам ще виси цял ден на гърда, но по-скоро заради близостта, не защото е гладна. Понякога наистина я усещам как преяжда, защото става по-неспокойна след допълнителното хранене и го отдавам на прекалено пълното стомахче, може ли да има такова нещо?
Та оставаме двамата с малкия.