И аз съм на мнението на съпруга ти. Няма разлигавено бебе на тази възраст. Бебето има потребност от закрила. И биберони не давам. Не виждам смисъл от тях.
Ето я нашата кака сега....и пари да и давам, няма да позволи да я гушна. Биберон давам за 5 минути, лапва , заспива и го махам веднага.
, къде по магазини, къде по паркове.

, че стана 100 часа.
)
Пия Лецитин за отпушване на каналите, но като ме видя миналата седмица една акушерка каза че въпреки Лецитина дето го пия още не са ми отпушени всички канали
Като цедя излиза на 1-2 струйки, а не на повече. За кърмата ям сурови бадеми, пия лактогонен чай, пия й Фенугрийк и Бирена мая. Какво друго мога да правя? Цедя се когато не я слагам да суче, когато я слагам доизцеждам след това.
Ако е на лице запушен канал, той задържа мляко, а от там се получава инфекция и симптомите няма начин да останат незабелязани от теб, болката е ужасна. По какви симптоми акушерката е преценила, че имаш запушени канали? Струите мляко може да изглеждат по-малко, защото понякога при близки едно до друго каналчета струите се сливат в една. Други пък само капят и биха текнали в промяна на позицията при изцеждане (ако бебето е в друга поза, пръстите ти притискат на друго място или помпата се завърти под друг ъгъл).

Как спахте? И изобщо спахте ли
Нощно хранене имаше. Но изпи едва 50 мл и заспа. Явно лека-полека сам ще ги намали и ще се откаже, няма нужда да е насилствено.
Аз лично смятам, че нормално си храниш детето и не преяжда. Ина моето нослето "хърка" но го отдавам на все още недоразвитост на носоглътката 

От изброените от теб причини една жена да няма кърма, аз имам поне три
Обаче забелязах, че вашите бета са финни и растат на дължина, а моето на широчина. Прилича на кюфте.
А яденето му е едно...няма никакъв режим. Обикновено е на 3 чАса, но прави и 4,5 дори 6 часови паузи. Когато си науми. Милилитри изпива също колкото си науми. Един път 50, 60,90,120...днес 150....Абе никакъв режим....