Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 033
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета ,вие как се справяте с топлите вълни?При мен мина една година и 8 месеца от както съм на Золадекс и Нолвадекс  и имам чувството ,че тази есен и този период в момента съм по- зле от към вълни отколкото миналата година.През 15 -20 минути главата ми е мокра ,гърба също ,винаги имам къс ръкав  и в работата ме гледат втрещени  Rolling Eyes ,те с пуснати климатици на 26 градуса  , а аз по къс ръкав посред зима.Най-вероятно ,защото съм на 38г. и организма ми още не може да превключи ,а може скоро и да не превключи  Grinning .
Това да ми е проблема  , но ми е интересно вие дали взимате нещо за укротяване на положението.
Много е смешно ,примерно ако съм в някой магазин и се почне ,малеее , ужас  Laughing. Давам на мъжа якето и започвам да се бърша , а и почервенявам в този момент .Та такива неща ,със сигурност и вие сте така  ,то няма как иначе .

# 601
  • София
Лени,
няма оправия трябва да свикваме Simple Smile
На мен винаги ми е било студено и сега гледам от добрата страна.Сутрин си чакам вълната ,за да се измъкна от  топлото легло  Laughing
Но майтапът настрана или съм им свикнала и не обръщам внимание,или вълните намаляват с времето.
 това да ни е проблемът   bouquet

# 602
  • София
Момичета, аз започнах приема на Нолвадекс и Золадекс преди месец, но все още нямам топли вълни. Има ли някакъв период ,след който започват или при всеки е индувидуално.

# 603
  • София
О , няма да ти се размине ,ще почнат и при теб вълните ,споко  Wink

# 604
  • София
Момичета, не мога да се включа адекватно със съвети заради разликата в рака. До колкото разбирам заради тези лекарства получавате оплакванията на менопаузата, или греша!  newsm78
Аз съм РМШ. Доста с моя проблем пият Фемовита на билкова основа. Аз лично се чувствам много добре с тях.

# 605
Момичета, аз започнах приема на Нолвадекс и Золадекс преди месец, но все още нямам топли вълни. Има ли някакъв период ,след който започват или при всеки е индувидуално.

Мен ме хванаха вълните на втората седмица след втората инжекция обаче.
Първата седмица се пробуждах изпотена, после цял час въртене в леглото без да мога да заспя.
Слава богу мина това, сега от време на време ме удря вълната, но е много слабичка.

# 606
  • София
Благодаря ви момичета, ще чакам и аз тогава вълните , дано да са топли само през зимата, когато ми е все студено  Joy

# 607
Аз на твое място не бих ги чакала, може пък да нямаш вълни, въобще не се настройвай така, че нещо трябва да се случи.

# 608
  • София
Кики,
ние не можем да пием нищо за облекчаване,тъй като това е идеята на нашето лечение да нямаме естроген.

bouquet Хубав ден

# 609
  • София
Кики,
ние не можем да пием нищо за облекчаване,тъй като това е идеята на нашето лечение да нямаме естроген.

bouquet Хубав ден

Благодаря ти за отговора. Милите!
Ето все пак линк. http://ladyzdrave.com/product.php?ProductID=4
Това е продукт изцяло на билкова онова. На мен също ми е забранено ХЗТ защото рака е хормонозависим.  Hug

п.с Добавям и подробности за съдържанието: http://ladyzdrave.com/userfiles/product_files_shared/Femovita_sustavki.pdf

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 09:33 от Kиkи

# 610
  • София
Здравейте, за съжаление днес потвърдиха страховете ми. Откриха рак на белия дроб на баща ми.
Изплашена и съсипана съм. Тумора е 1/3 от десния дроб. Моля ви кажете като го изпишат от вътрешно отделение какво се прави...документи, болници, изследвания?

Предварително ви благодаря.

И не на последно място огромно уважение към вас. Кураж и сила на всички ни!

# 611
  • София
Здравейте, за съжаление днес потвърдиха страховете ми. Откриха рак на белия дроб на баща ми.
Изплашена и съсипана съм. Тумора е 1/3 от десния дроб. Моля ви кажете като го изпишат от вътрешно отделение какво се прави...документи, болници, изследвания?

Предварително ви благодаря.

И не на последно място огромно уважение към вас. Кураж и сила на всички ни!

Виждам, че нямаш отговор. Явно сред нас са малко тези които са наясно с точно това раче.
По принцип мога само да кажа, че лекарите ще кажат , какви документи са ви нужни според проблемите на татко ти. За болниците и изследванията важи същото. Всеки случай и болен са различни. Дано се възстанови и се пребори. Успех.

# 612
Дейзи, успех ви желая, да сте силни и стискам палци  Praynig

Има ли профилактични прегледи за Рак на белия дроб? Много дълго бях пушачка и може би трябва да се проверя.

Имам и още един въпрос, сигурно е най-тъпия  Embarassed като коментирахте по-горе за хормоно зависим рак и се замислих дали трябва да спрем и секса Shocked
още не ми е започнало лечението

# 613
  • София
Дейзи, успех ви желая, да сте силни и стискам палци  Praynig

Има ли профилактични прегледи за Рак на белия дроб? Много дълго бях пушачка и може би трябва да се проверя.

Имам и още един въпрос, сигурно е най-тъпия  Embarassed като коментирахте по-горе за хормоно зависим рак и се замислих дали трябва да спрем и секса Shocked
още не ми е започнало лечението

Ааааааааа не.. Simple Smile не съм чувала такова нещо. Нека и другите се изкажат. На мен дълго време ми липсваше след операцията заради рязането на влагалището. Хубаво нещо си е секса. Mr. Green

# 614
  • В царството на игрите:)
Хахахах...Темата за секса тук е любима...
Аз други проблеми с хормоналната терапия съм нямала, но секса съм го забравила Mr. Green
Това е част от неприятното и действие, но пък не при всички е така...Имаме и много активни сексуално участнички във форума....Хахаха! Аз не съм от тях!!!

Общи условия

Активация на акаунт