Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 041
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Хубаво и оптимистино е да вярваме, че нещата зависят от нас самите!
Да,хубаво е,ама много трудно...Особено когато осъзнах,че нямам контрол върху нещата и никой не може да ми каже дали ще живея още няколко месеца или още няколко години....
Това което се старая да постигна е смирение и спокойствие,да не се страхувам и държа геройски,дори понякога неадекватно геройски, за да не натоварвам близките си....а колко ме страх и колко ми се реве,може само тук да напиша.
margi4,моля те ,не ми отнемай тази възможност !

Петя,и аз четох за ХАЙФУ в Плевен,дори им звънях по тел.Искаха да мина поне един курс ХТ,за да видят как се повлиявам от нея и тогава да ида при тях.(?????)Изразиха и съмнение ,че може да не съм подходяща ,понеже тумора ми е сраснал с вена.
В Онкодиспансера един мъж беше ходил при тях и той не бил подходящ,защото тумора му бил отстранен(на бъбрека),а за разсейките нищо не могат да направят.
Ще те помоля ако ти си ходила или твой близък да разкажеш по подробно.

И при хомеопат ходих,на ул.Цветна градина.Е ,бяха достатъчно искрени да ми кажат,че при онкологични заболявани са безсилни,дори и само за поддържане на имунната система.
Питах моя онколог за синия скорпион - да ,каза да пробвам,но изрази леко съмнение до колко едно хомеопатично лекарство ще действа по време на ХТ.

За енергийното лечение ...четох за филипинския лечител Алекс Орбито.
Ама кога ще дойде пак в Б-я?Къде и как да се запиша?От сега ли трябва да се запиша?
Вярвам или не в чудеса - нищо не пречи да пробвам.

Прощавайте за мрачния пост,но времето е виновно!Всеки момент ще завали.

Последна редакция: вт, 12 ное 2013, 12:12 от Rumi345

# 586
milmich не само ти си реагирала.... Laughing

....Преди 2 години една жена чрез енергийна терапия помогна на баща ми, вече покойник...!
горния цитат не ми се ще въобще да го коментирам.... нито и колко е морално мултилевел да рекламира безплатно в тема за болни от рак. Дори и темата има ли здравеопазване в България засегната от Петя -  ooooh!
за хайфу-то чух че е над 2000лв, а тук има и още инфо http://hifu.svmarina.com/index.php/bg/hifu-in-sveta-marina-bg/2012-12-01-12-24-08 . Мненията ми изглеждат противоречиви.

# 587
  • София
Цитат
margi4,моля те ,не ми отнемай тази възможност !

Добър  да е деня на всички момичета!
За отнетите възможности няма изобщо да коментирам!!!!!!!!
Желая на всички един спокоен и прекрасен ден!!!!!

# 588
Някоя от вас правила ли е реконструкция в София? Извинете, ама съм забравила вече..

# 589
Според мен хомеопатията може да помогне за изчистване на организма от патогените, които пък са основна причина за повечето заболявания, включително и рак.

# 590
  • пловдив
А според мен е време да се начервим, лакираме....
Скрит текст:
и да го ударим на купон  Mr. Green
Скрит текст:
скришом....
Скрит текст:

който се включи в купона получава награда- виц за седмицата  Laughing

Две групи обсъждат от какъв пол е компютърът.
Първата група състояща се от жени стигнала до заключение че е от мъжки род, поради следните причини:
А) За да ти обръща внимание трябва да го докосваш
Б) Съдържа много имформация, но няма въображение
В) Предполага се, че ти е в полза, но в голяма част от случаите е източника на проблемите
Г) Когато най-накрая си имаш такъв, се оказва, че ако беше изчакал малко би могъл да имаш по-добър
Втората група състояща се от мъже стигнала до заключение, че е от женски пол поради следните причини:
А) Никои с изключение на неговия създател не може да разбере логиката му.
Б) Езикът с който комуникира с другите компютри е неразбираем.
В) И най-малката грешка се запаметява (се съхранява в паметта) и излиза наяве в най-неподходящия момент
Г) Когато най-накрая си вземеш един, разбираш, че трябва да си даваш половината заплата за аксесоари

# 591
  • София
Супер, antom! Благодаря, че ме усмихна!  Grinning

# 592
# 593
# 594
  • София
Антомче, нищо не отворих, но зная какво е таааааммммм  Wink
После ще гледам, чета и ще те приветствам   love001

# 595
  • пловдив
Антомче, нищо не отворих, но зная какво е таааааммммм  Wink
После ще гледам, чета и ще те приветствам   love001

Ако не успееш и "после" ще ти ги пратя в едър план да се насладиш Simple Smile))))

аз вече напазарих и съм на линия Simple Smile))))

като казах пазаруване, та.... сега е сезона на Нара..... грабвайте моркови, ябълки и нар и ....Наздраве  Wink

http://www.viewsofia.com/article/14919/Kolko-polezna-e-edna-chasha-sok-ot-nar

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 00:33 от antom

# 596
Момичета има ли някоя от вас претърпяла двойна мастектомия. Операцията ми наближава и бих искала да се консултирам най-вече за възстановителния следоперативен период. Успешен ден и бъдете здрави.

# 597
  • София
На предишната страница написах - АЗ, ама няма кой да чете  Laughing

# 598
  • София
 Joy Joy Joy Атомчее, много свежо! Да им имам цвичките, тоалетите и килимите по крайниците. С най-добро чувство де.  Laughing

# 599
  • София
Антомче, погледнах и както казах, знаех си какво ще видя  Joy Joy Joy
Ах тииии, с твоята положително настроена енергия   love001
Ще станете такива бабетки и вие, не само аз  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт