Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
 iv4i_79,проверих в аптеката и от днес ,уж го имало Трансметила на ампули ,вече по складовете.
В аптеката го зареждат по заявка.
Последната цена е била някъде 37лв за 5 ампули.Не можаха да ми кажат дали ще има промяна в нея.
Тичай до аптеката да видиш дали ще ти го доставят.Ако не стане ,ще пратя от тук.

# 571
Мила Тиара, искането за мастектомия е поради продължаващ проблем или просто презстраховка на лекарите? Рисковано и понякога безотговорно е да се дават съвети  при тежка ситуация, затова бих те насочила да потърсиш решението другаде, преди да се решиш на тази последна стъпка. Лекарите, за съжаление, лекуват последиците, вместо причините. А причините за даден здравословен проблем може да са най-различни - генетични, кармични, увреждания от средата, неправилен начин на живот, замърсяване на организма, енергийно затлачване или въздействие,  силни отрицателни емоции и умствена нагласа за неизбежност на болестта. Дори и при първите 3 причини, обаче, си има нужда от отключващ фактор! Т.е. не всеки предразположен се разболява. Помисли върху кои от тези причини си работила и къде може още да потърсиш ключето към съвършеното здраве и щастие.
Късмет!

# 572
Привет и от мен!Свекърва ми беше оперирана преди 1г и изчистена гинекологично,злокачествено туморно образувание,след това химиотерапия и месец след приключването и се установи,че туморните маркери растат достигнаха до 3000.Веднага бе приета и преглеждана многократно от Горчев,две ендоскопски интервенции за установяване дали има нещо гинекологично или в коремната област,оказа се,че няма нищо,докато месец по-късно тя изпитваше трудност при преглъщане,вече 4 седмици не се храни,не може и да пие от няколко дни.Преди 2 седмици от Плевен я изпратиха в Гастроентерологията на ИСУЛ,там проф  Владимиров,опитал,но не успял да вкара сонда за да огледат отвътре хранопровода,държал се доста зле,питал ги в коридора кой,за какво е дошъл и и казал да си запише час за оставане в болницата,но ако няма връзки,ще чака много време.Час записахме,но за 15,а тя вече е много зле въпреки ежедневните системи,е много отслабнала и губим време и сили,същите манипулации се правят и в ВМА,но там записват за след 5 декември.Ще и поставят тръбичка или балон,който да не позволяват на хранопровода да се свива.Няма ли някакъв вариант,да постъпи по-рано,мислех си за Пирогов,но не знам,дали покрай стачките и дали изобщо правят подобни неща.Ужасно е седиш и чакаш ,но не знаеш дали ще успееш.

# 573
  • на североизток
iv4i_79,проверих в аптеката и от днес ,уж го имало Трансметила на ампули ,вече по складовете.
В аптеката го зареждат по заявка.
Последната цена е била някъде 37лв за 5 ампули.Не можаха да ми кажат дали ще има промяна в нея.
Тичай до аптеката да видиш дали ще ти го доставят.Ако не стане ,ще пратя от тук.

Благодаря много! Heart Eyes
Ще проверя тук как са нещата и ще ти пиша на лични, ако имаме нужда от помощ.
 Hug

# 574
Петя много оптимистично звучи написаното от теб.Ще чакаме прегледа при Горчев другата седмица.Радвам се,че намерих темичката ви.Дадох на майка да прочете поста ти,искам да и вдъхна кураж.Благодаря ти! Hug

# 575
abeni_83,съчувствам ти...
В която и болница да изберете да идете,май най добре е да минете на "частен"прием при завеждащ отделението и така като платите някой и друг лев да я приемат по спешност.Още повече ,че и въпросната манипулация едва ли ще направят веднага.Сигурно ще минат 2-3 дни след като я приемат.

# 576
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета, след 5 операции на гърдата лекарите ме съветват да направя двойна мастектомия. Бих искала някой който е минал по този път да ми пише на лични как минава операцията, след оперативно възстановяване. Успешен ден и бъдете здрави.
Аз съм от по - "старите" тук и да, имаме момичета, които са с двустранна мастектомия и дано пишат тук или на ЛС. Защо до сега са ти правили 5 операции? Кое го е наложило?
Мила Петя, за да има човек време да си търси проблема - вътрешен, външен,генетичен, кармичен, увреждания от средата, неправилен начин на живот, замърсяване на организма, енергийно затлачване или въздействие,  силни отрицателни емоции и умствена нагласа за неизбежност на болестта му трябва лечение и то навремено...Докато ние си търсим вътрешните конфликти и се чудим от кой космос ни идва проблема, болестта си напредва и може да ни убие... Предпочитам да си направя лечението и да ми отстранят последиците, т.е. тумора и после да си търся произхода на болестта, а не обратното Mr. GreenЗащото при рака обратното може и въобще да не се случи Rolling Eyes

# 577
  • София
Аз съм с двустранна мастектомия. Направиха ми я през 1993 година. Един месец след това ми направиха и овариектомия.
Отговорих на два въпроса.
Що се отнася до поста на Петя, ще се  въздържа от коментар, защото може и да съм много крайна в поста си.

# 578
Аз съм с хистеректомия с лимфна дисекция и сега проблема се появи в гърдите, дълго е за разказване но 3 мнения на лекари се припокриват за двустранна мастектомия.

# 579
  • София
Привет на моите скъпи приятелки, които се изгубиха някъде из фейса Grinning и вече като мен не влизат и не пишат в темичката!
Всъщност тя е заприличала на филм на ужасите! Истински ме разстройва когато я отворя! Ами да, аз и затова вече не я отварям!
Разбирам, че това което се пише е истината от живота, но аз живея с тази истина вече от пет години! Все още с много усилия преодолявам страха от коварната болест, страха от смъртта и тук в темата доста дълго време, бих казала в най-трудните моменти срещах сродни души, контактите с които (виртуални и физически) ме караха да се откъсвам от действителноста, което беше много важно за да продължавам успешно да се лекувам. Загубихме скъпи момичета, които обаче ни пощадиха от ужасите които преживяваха и никога не си позволиха да пишат в темата за тежкото си състояние, защото знаеха, че това ще засили страха ни, та нали бяха част от нас.  Praynig
Призовавам всички близки на наши сестри по съдба, пощадете ни и не ни пишете отчайващи неща! Знам какво преживявате , но ако искате да разтоварите душата си, нека да е на лични и то на човек който има сили да го понесе!
Поднасям извинение на обидени, ако има такива!

# 580
  • София
Маргич, ще си позволя да кажа, че не си права.
Къде другаде да попитат, къде другаде да намерят "сродни души" както си казала, ако не тук ?
Пишете момичета, питайте, разтоварвайте се... ще ви е по-леко.
А на нас ако не ни харесва, просто няма да пишем.
Това е моето мнение.

# 581
  • София
Всеки има своята истина за правдата! Това е моята истина! Аз затова и не пиша в темата, но не пишат и много други наши общи познати!
Този спор сме го водили много пъти и вече нямам желание за това!
Трябва обаче да си призная, че към темата ме водят спомени и понякога я отварям. Това беше и причината преди малко да изразя собственото си мнение! И понеже усещам, че ще премина към по-силно изразяване, по-добре да замълча!
Хули, абсолютно си права, че на който не му изнася да не влиза в темата и да не чете и да не пише!
Аз точно това правя! При това вече се извиних на засегнатите!

# 582
Леле! Честно, не очаквах такива бурни реакции след поста си. Исках само да съм полезна. Имала съм ракови случаи в семейството, в момента аз също имам малък проблем и освен посещението при лекаря чета и търся истината за себе си и близките си! И понеже имам сериозни резерви към алопатичната медицина, търся решението другаде. Преди 2 години една жена чрез енергийна терапия помогна на баща ми, вече покойник. За холистичната медицина какво да кажа - изпитала съм лично въздействието й и защо да не го споделя, ако това ще помогне и на други?? Но винаги има хора, които яростно скачат срещу непознатото. Не се сърдя.
С клиниката в Плевен нямам отношения, който иска - да провери. За сибирско здраве също няма да пиша повече засега. Но емоциите - обидите, негодуванието, скръбта, омразата - често точно те ни разболяват. И вместо да ми се ядосвате, потърсете протегнатата ръка в поста ми. 
Хубаво и оптимистино е да вярваме, че нещата зависят от нас самите!

П.П. Изпращам любовта си на всички в темата и си пожелавам да чета в новите постове радостни новини!

# 583
  • В царството на игрите:)
Леле! Честно, не очаквах такива бурни реакции след поста си. Исках само да съм полезна.
Само аз реагирах на поста ти и реакцията ми беше много далеч от бурна Mr. Green И въобще не скачаме срещу непознатото, защото точно в тази тема то не е НЕпознато...Залети сме с купища информация как рака може да се излекува с билки, треви, сол, сода, сребро, подправки, психотерапия, смях, разкриване на вътрешни конфликти, гореща вода, студена вода, квантов метод, хранене, гладуване, космически метод, йога, молитва и нямаш представа колко още метода....... #CrazyВъобще разгонихме му фамилията на този рак и чак се чудя как още има болни хора от него, след като всичките му тайни вече са разкрити newsm78 Живея в този ад вече няколко години и искам да кажа на новите момичета тук да си направят лечението, така, както им е предписано, а след това нека да поддържат здравето си,както намерят за добре и с какъвто метод пожелаят...Лек за рака, такъв, какъвто ние искаме да има не е открит, така, че нека не се заблуждаваме и не си правим рискови експерименти. Нямам нищо против алтернативната медицина и даже се обръщам към нея, но много хора си заминаха от несериозно отношение към болестта...
Прегръщам всички и към никого нищо лично! Hug

# 584
  • София
Леле! Честно, не очаквах такива бурни реакции след поста си. Исках само да съм полезна.
Само аз реагирах на поста ти и реакцията ми беше много далеч от бурна Mr. Green И въобще не скачаме срещу непознатото, защото точно в тази тема то не е НЕпознато...Залети сме с купища информация как рака може да се излекува с билки, треви, сол, сода, сребро, подправки, психотерапия, смях, разкриване на вътрешни конфликти, гореща вода, студена вода, квантов метод, хранене, гладуване, космически метод, йога, молитва и нямаш представа колко още метода....... #CrazyВъобще разгонихме му фамилията на този рак и чак се чудя как още има болни хора от него, след като всичките му тайни вече са разкрити newsm78 Живея в този ад вече няколко години и искам да кажа на новите момичета тук да си направят лечението, така, както им е предписано, а след това нека да поддържат здравето си,както намерят за добре и с какъвто метод пожелаят...Лек за рака, такъв, какъвто ние искаме да има не е открит, така, че нека не се заблуждаваме и не си правим рискови експерименти. Нямам нищо против алтернативната медицина и даже се обръщам към нея, но много хора си заминаха от несериозно отношение към болестта...
Прегръщам всички и към никого нищо лично! Hug

Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт