Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 024
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Защо си го забравила, нямаш желание ли?

# 616
  • София
Защо си го забравила, нямаш желание ли?
Най-вероятно да.
Миленка, писах за да удостоверя, че не си само ти с подобно забравяне.

# 617
аз питах дали не е противопоказен секса заради хормоните и лечението, явно не е.

# 618
Момичета, не мога да се включа адекватно със съвети заради разликата в рака. До колкото разбирам заради тези лекарства получавате оплакванията на менопаузата, или греша!  newsm78
Аз съм РМШ. Доста с моя проблем пият Фемовита на билкова основа. Аз лично се чувствам много добре с тях.
какво е РМШ?можеш да разясниш?
milmich,за огромно съжаление много си права,и аз така казвам,как има още болни от рак при толкова лесни и множества алтернативи?!но за разлика от теб,включвам в купа и традиционите...сега може и мен да ругаете.Знам,че който трябва ме е разбрал.
Господ да е с всички нас!

# 619
  • София
Момичета, не мога да се включа адекватно със съвети заради разликата в рака. До колкото разбирам заради тези лекарства получавате оплакванията на менопаузата, или греша!  newsm78
Аз съм РМШ. Доста с моя проблем пият Фемовита на билкова основа. Аз лично се чувствам много добре с тях.
milmich,за огромно съжаление много си права,и аз така казвам,как има още болни от рак при толкова лесни и множества алтернативи?!но за разлика от теб,включвам в купа и традиционите...сега може и мен да ругаете.Знам,че който трябва ме е разбрал.

Сякаш ми нареждаш!  Shocked Както РМЖ така и рака ма маточната шийка има съкращение РМШ!

# 620
  • София

Сякаш ми нареждаш!  Shocked Както РМЖ така и рака ма маточната шийка има съкращение РМШ!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не се карайте, бийте се  Grinning

# 621
Кой ще приема залозите? Joy

# 622
  • София
Я да ви питам нещо. На 21, четвъртък съм на сцинтиграфия.
А страшно съм грипясала, едва се движа, кашлям, нямам сили.
Та съм в чуденка, дали е редно да я правя, дали пък няма да ме върнат newsm78 newsm78 newsm78
Утре ще се обадя да ги питам, да не ходя напразно.
Жалко, чакам половин година да ми дойде реда...

# 623
Хули, не го отлагай до последно, ще се оправиш, до четвъртък има време  Peace

# 624
Хули, туряш маската и ако можеш да ходиш върви. Друг е въпросът дали ще кихаш, прихаш и пръдаш, че да не се размести нещо-някой кокъл да си смени мястото и после доФторите да се шашърдисат.  Нали все викат - "стой спокойно"   От това спокойно, аз съм заспала и сестрата вика, може да е безплатно за вас госпожо, ама хотела ще си го платите:)

# 625
  • София
Ама толкова сцинтита съм правила досега, нито един път не се е случвало да съм толкова болна  Cry

# 626
Здравейте момичета.Надявам се да не досадя и въобще незнам дали е уместно тук да задам въпроса си,но от няколко дни не се побирам в кожата си,а до прегледа ми има цели 2 дни ,които сигурно се сещате колко бавно ми минават.Отпреди известно време усещам болка в гърдата си наподобяваща мускулна треска и когато я опипах открих в долната и част бучка(твърда маса с елипсовидна сплескана форма) .Болката преминава и в ръката ,по-скоро в мускула.Според вас би ли могло да бъде раково образувание?

На вас пожелавам много късмет и много много здраве   bouquet

# 627
  • В царството на игрите:)
Здравейте момичета.Надявам се да не досадя и въобще незнам дали е уместно тук да задам въпроса си,но от няколко дни не се побирам в кожата си,а до прегледа ми има цели 2 дни ,които сигурно се сещате колко бавно ми минават.Отпреди известно време усещам болка в гърдата си наподобяваща мускулна треска и когато я опипах открих в долната и част бучка(твърда маса с елипсовидна сплескана форма) .Болката преминава и в ръката ,по-скоро в мускула.Според вас би ли могло да бъде раково образувание?

На вас пожелавам много късмет и много много здраве   bouquet

Знаем как бавно ти минават дните, но за съжаление никой тук не може категорично да каже какво е? Чичо доктор трябва да види и да предцени:)
При кого си си записала час?

# 628
Аз имах така или иначе запазен час при гинеколог.Д-р Иванов -  Стара Загора.Предполагам той ще ме препрати при мамолог , но сигурно и той ще даде мнение.Аз съм наясно , че никой друг неможе да ми даде диагноза,но имам нужда от нещо за което да се хвана донато дойде понеделник ,защото предполагам сте наясно какви мисли ми се въртят из главата.Благодаря за вниманието Simple Smile

# 629
  • София
Хули, ще се оправиш! Гълтай вит. С с шепи- до четвъртък има много време.

Общи условия

Активация на акаунт