Отговори
# 45
Аз съм съгласна с mylenski1980 за това, че Пейкер избра Нихат и децата. Така и трябва да бъде, но можеше много повече да е със сестра си, особено ако усеща, че има нещо  Peace И аз от собствената си камбанария съдя - Фенче  Heart Eyes

Уж всички разбраха колко много е сгрешила Бихтер като се омъжи за Аднан, а никой нищо не направи. В смисъл, да се опита да й помогне. Ето Фирдевс например - когато Бихтер плачеше в краката й и я умоляваше да няма сватба, тя какво направи. Възможно най-тъпото нещо за мен - опита се да раздели Бехлюл и Нихал по най-долния начин с интриги, а грешката на Бихтер беше, че остана и се довери, че това е начина  Tired Трябваше Фирдевс да се държи като майка в тоя случай, а не като приятелка - тийнейджърка  ooooh!

Споделям мнението на Шани  Heart Eyes, че каквато и да беше Бихтер, колкото и грешки да допусна - смъртта й изтри всичко... Лично аз съм на мнение, че самата Бихтер беше много наясно какво ще направи и се беше примирила с факта, че за нея няма живот без Бехлюл  Peace Жалкото е, че той не го разбра и позволи любовта на живота му да си отиде по този ужасен начин......

Госпожата  Hug страхотна снимка на Берен/Бихтер... как може някой да каже, че не била красива  #Crazy Crossing Arms

# 46
Шани,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря, джанъм !   bouquet

Стегна ли багажа ? Представям си колко си нетърпелива вече ! Кога летиш утре ?

Фенче,  Heart Eyes сигурна съм, че си го гледала много пъти, ама човек забравя след толкова време, някои моменти му убягват. Затова така рекох !  Wink

Бихтер също никога  не е искала парите на Аднан . Тя видя в него бащата, който и липсваше, а когато разбра за домогванията на майка си до “касичката“ Аднан, взе решение да го спаси от лапите и, в буквалният смисъл . Но, ако тя, с нейните 25 години, не беше наясно какво я очаква в един такъв брак с огромна възрастова разлика, то Аднан бей, бе абсолютно наясно ! Затова и аз мисля, че в най- голяма степен, той самият има вина за всичко, случило се в дома му. Как този далновиден бизнесмен, който ръководеше с твърда ръка огромен холдиг и бизнес, не успя да прозре какво се случва под носът му ?! Как допусна да затвори това младо момиче между четири стени, в един недружелюбен дом ?! Как не му мина през акъла, че тя е още млада, кръвта и кипи, има нужда от забавления, от активен живот ...а не : “Вие, младите, излезте да се забавлявате. Ние ще си останем у дома.“ ooooh!
Никога не се постара да разбере от какво наистина има нужда младата му съпруга, никога не я попита за какво копнее, как се чувства ?  Затова и си заслужи всичко, което му дойде до главата .
А Бихтер се разкъсваше от угризения в началото, дори с Бехлюл сподели как се чувства - не е вярно, че не и е пукало .  Peace

Бонитка,  Hug Бихтер в началото много често ходеше у Пейкер, обръщаше внимание и на нея и на бебето. С огромно желание им помагаше, подреди домът им, да не говорим за безценната помощ за Нихат, който не се посвени да предаде човекът, който отвори вратите и на дома си и на бизнеса си, за него. Спомням си каква беше първата дума на Пейкер, когато за първи път Аднан и Бихтер се скараха и Бихтер реши, че ще се разделят. Не попита защо, не попита сестра си как се чувства и какво е довело до това решение, а се уплаши как това ще се отрази на Нихат, на работата му и на семейството им. Толкова беше грозно, че нямам думи . И за нея, както и за Фирдевс, Зиягил и Бихтер, бяха средство, чрез което да си осигурят добър живот, име и просперитет . И не Бехлюл е виновен за отчуждаването им, просто те не бяха истински близки . Защото, ако бяха, тя никога нямаше да допусне сестра и да остане абсолютно сама, отчаяна и без изход или по- скоро - с единствено възможен за нея изход . Ако имаше сетива, ако усещаше сестра си, нямаше начин да не усети болката  и отчаянието и и да и протегне ръка за помощ . Нищо такова не се случи, обаче . Няма как да оправдая подобно поведение .
В същото време, Бихтер беше готова да унищожи Нихат само с две думи, ако нарани сестра и - нали си спомняте какво му каза, докато танцуваха....

# 47
# 48
# 49
 Госпожата, спомняме си, джанъм  Hug как само с две приказки "И ти си син на Хилми бей" го затапи. Права си за това, което казваш за Бихтер и Пейкер, но това е в началото, когато Бихтер все още не беше допуснала Бехлюл в сърцето си. И двете се интересуваха една от друга, а понякога и двете се държаха егоистично. Според мен техните взаимоотношения се отчуждиха после, когато Бихтер започна връзка с Бехлюл и трябваше да я прикрива по някакъв начин и за да избяга от въпросите на сестра си, предпочете да се държи грубо на моменти и надменно, за да се скрие в собствения си свят и да не допусне никой там. А можеше да бъде различно, ако беше споделила! Така си мисля аз!
В никакъв случай не твърдя и че Бехлюл е виновен за техните отношения! Виновни са си само двете, защото според мен никой не може да наруши връзката в едно семейство, ако самите му членове не го допуснат! Просто Бихтер допусна несъзнателно това да се случи, избягвайки неудобните въпроси, които и задаваше Пейкер, когато усети, че между нея и Бехлюл има нещо.
А спомняте ли си през деня на Нова година, когато двете се разхождаха в ранчото, как за да се измъкне Бихтер, че подпитваше сестра си за Бехлюл и да не разбули съмнения, обърна темата, че била загрижена за Пейкер и семейството и, да си събира ума, че била вече женена и не било вече редно да мисли за него, и че от начина по който Пейкер говорила за връзката си с Бехлюл, тя си помислила, че все още го обича. Мисля, че в онзи момент Пейкер много се засегна от това, че сестра и и няма доверие и от там насетне, според мен, започна тяхното отчуждаване. За мен това беше
хитър ход на Бихтер да разбере нещо повече за Бехлюл и това какъв любовник е, като накрая засегна сестра си, за да се прикрие тя самата. А  в онзи момент Бехлюл вече беше започнал да и прави впечатление. И ето как несъзнателно, за да се прикрива заради чувствата и любовта си към Бехлюл, тя някак си постави бариери между двете и те накрая съвсем се отчуждиха.

Пак се улях с поста!  Laughing Пиша ги едни фермани! Хайде, оставям и за друг път! Бонитка изчезва!  bye

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 16:49 от bonita_M

# 50
Бонитка,  Hug и аз се сетих за този момент !  Peace
Ама тогава Пейкерчето как разпалено говореше за Бехлюл, а ?  Wink Направо носталгия и копнеж се усещаше в гласът и, затова и Бихтер и каза да внимава .
Може би има резон и в това, връзката и с Бехлюл, я отчужди от сестра и, но според мен, това беше по- скоро следствие на един започнал вече процес, отколкото началото !  Peace
Бихтер после много ревниво пазеше личното си пространство и не позволяваше на никого да се меси. И мисля, че беше права - никой така или иначе не я разбираше, нямаше да я разбере и тогава. Peace

# 51
Бонитка,  Hug и аз се сетих за този момент !  Peace
Ама тогава Пейкерчето как разпалено говореше за Бехлюл, а ?  Wink Направо носталгия и копнеж се усещаше в гласът и, затова и Бихтер и каза да внимава .
Може би има резон и в това, връзката и с Бехлюл, я отчужди от сестра и, но според мен, това беше по- скоро следствие на един започнал вече процес, отколкото началото !  Peace
Бихтер после много ревниво пазеше личното си пространство и не позволяваше на никого да се меси. И мисля, че беше права - никой така или иначе не я разбираше, нямаше да я разбере и тогава. Peace

ГоспожатаHug разсмя ме, джанъм с Пейкерчето!  Hug И аз да имах късметя Бехлюл да ми беше любовник, щях цял живот да говоря с носталгия и копнеж!  Crazy  Blush Ама на мен и да  ми казваха да внимавам, нямаше да внимавам!  Crazy  Heart Eyes Киво, Бехлюлчо, все тая! Де да беше, ама надали!  Embarassed
Ох, Госпожата, размечта ме!  Hug  Heart Eyes Недей така, джанъм, още не се е мръкнало за такива помисли!  Simple Smile

# 52
Ох, Госпожата, размечта ме!  Hug  Heart Eyes Недей така, джанъм, още не се е мръкнало за такива помисли!  Simple Smile

Всяко време си е баш тамам за такива мечти !  Heart Eyes Аз си мечтая и днеска и нощеска за това, така че...не си сама, джанъм !  Heart Eyes

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.
 Елиф Шафак, „Любов”

# 53
  bouquet Благодаря за прекрасната нова тема.  Heart Eyes

# 54
  • София !

Много хубава снимка   Heart Eyes Hug

# 55

Терзи,  newsm51  love001 newsm51

# 56

Двама красиви Къванч, ама единият по.... Wink

Hug Госпожата, нова ли е снимката. Много нахилен  Къванч. Скоро не съм го виждала такъв.

# 57
Нова е, Дафне !  Hug И тази последната и тя !  Peace
Левента изглежда супер, на пук на душманите !  Laughing

# 58
 Hug Дами, поздравления за прекрасните постове - интелигентни и задълбочени. Всички играеха добре, но си мисля, че чрез Бихтер, Берен показа целия си потенциал. И това е ролята на живота й. Пускам клипче от филма,  където за секунди прави феноменален преход между различни емоции и настроения: гняв, ярост, злоба, истерия, лудост, болка, мъка, отчаяние, апатия.

Само като се сетя какви се пишеха, О. била по-добра от Берен. Най-добрата...... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 19:50 от dafne_1

# 59
Нова е, Дафне !  Hug И тази последната и тя !  Peace
Левента изглежда супер, на пук на душманите !  Laughing
Hug Изглежда отпочинал, щастлив и доволен от живота. Просто 32-каратова усмивка не е типична за Къванч. Виждала съм го такъв само в клипчетата с Берен след ЗП.  Или е сериозен, или едва-едва вади нещо подобно на усмивка. Без значение с кого е. Определено има промяна. За причината можем само да се досещаме. Аз, нали го сгодих..... Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт