МИС СВЯТ 2013 - 28.09.2013

• 45 096
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Нещо синьо, бляскаво и по-впито надолу е за Нанси.
Тази рокля е ужасна.
Във фейсбук няма дори 1 положителен коментар.
Не знам дали вече може да се смени роклята, след няколко дни Нанси заминава.

# 376
На мен пък ми харесва  Blush Само да й изберат подходяща прическа и грим.

# 377
Ужасна е роклята, ужасна! Но аз като цяло хич не харесвам големи рокли, тип торти и всякакви сладкиши. Цвета ми е демоде. Скучен, черната дантела е гадна. На тази другата миска, където е подобна роклята, по-скоро дантелата и цвета малко ми приличат. Много повече ми харесва.

Скрит текст:

За Нанси си представям нещо такова. Нещо по-ефирно, елегантно, стилно. В сиво, коралово, синьозелено.

Скрит текст:

# 378
Заминава в Понеделник. Едва ли ще се промени. По-принцип тези рокли за подобен тип конкруси са такива-по-класически, по-семпли, по-прости и елегантни същевременно. Аз пък обожавам такива рокли-тип торти, царствени и величествени, пъстроцветни, граничещи с кича-тип Мария-Антоанета. Просто ги харесвам много. Ясно е, че не може да е нещо съвсем цветно, но все пак вариантите, които посочи едно от момичетата са къде-къде по удачни, според мен.

# 379
Ето и крайния завършек на роклята, отново не ми харесва и грам не се доближава до скицата, която бяха публикували преди това Crossing Arms ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500419450039699&set= … ype=1&theater

# 380
Роклята е много зле. Прилича на дамаска и най-вече това розовото, запасаното боде очите - все едно се е завила с някакъв чаршаф надолу.

Ето тази рокля е къде къде по-хубава и адекватна:

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/1235246_5242616009 … _2087561893_n.jpg

Нанси просто не е трябвало да я обличат бг дизайнери, никога не съм виждала наистина хубава официална рокля на бг дизайнер - все си ги правят остарели никакви модели или пълен кич и безвкусица.

# 381
Ужасна е роклята, ужасна! Но аз като цяло хич не харесвам големи рокли, тип торти и всякакви сладкиши. Цвета ми е демоде. Скучен, черната дантела е гадна. На тази другата миска, където е подобна роклята, по-скоро дантелата и цвета малко ми приличат. Много повече ми харесва.

Скрит текст:

За Нанси си представям нещо такова. Нещо по-ефирно, елегантно, стилно. В сиво, коралово, синьозелено.

Скрит текст:

сивата рокля е невероятна влюбих се в нея
 Hug Hug Hug

# 382
Ми освен да ме направят мен дизайнер Simple Smile
Много обичам рокли тип русалка и тромпет.

# 383
Eто роклята с която беше миналогодишната ни представителка - Габриела Василева

Лоша имитация на роклята на Мис Свят 2012
Скрит текст:

# 384

роклята на Мис Свят 2012
Скрит текст:
Е,това вече е блясък! Heart Eyes

# 385
Леле и двете не ми харесват , какви са тези пухчета , все едно са на циганска сватба.....

# 386
Ако бяха облякли Нанси в роклята на миналогодишната мис свят щяха да се леят едни коментари,не ми се мисли....  ooooh!
Ама след като е "чужда" значи трябва да е хубава  Outta Joint

# 387
От няколко готини гледам абитуриенти с подобен модел рокли - все едно са оскубали ято гъски за долната част на роклята. С воланчета вместо пера е по-добре, защото на конкурса може да има сподвижници на Бриджит Бардо, които ще се настроят отрицателно към съответната миска, когато видят колко юрдечки са принесени в жертва за роклята.

# 388
Ако бяха облякли Нанси в роклята на миналогодишната мис свят щяха да се леят едни коментари,не ми се мисли....  ooooh!
Ама след като е "чужда" значи трябва да е хубава  Outta Joint

Напълно  съгласна  Wink

# 389
Според мен на Нанси щеше да й отива някакъв такъв модел рокля, тип "русалка", отколкото тази, с която ще бъде. http://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&so … =1378054955933642

Общи условия

Активация на акаунт