КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 978
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • София; Дружбето
как ще мине една среща - обърната колесница, паж чаши, 9 чаши

# 286
Здравейте, решила съм да си взема таро,към които има и книга уж за помощ при тълкуване. Искам да питам смятате ли,че от нея ще се науча да разчитам картите при положение,че НИЩО не разбирам от Таро. Имам голям интерес да се науча,вие от къде сте сде учили да тълкувате картите? И как да преценя какво таро да взема,някак ме "грабна" тарото на търседщия. Ще са ми от полза всякакви съвети и помощ,защото не ми се ще да ги купя а после да си нямам идея какво значат картите и да за всяко нареждане да питам тук в темата.  Simple Smile

# 287
В крайна сметка се сдобих с таро на Уейт. Прегледах книгата и реших за пробно да наредя едни карти, за да се запозная с подредбите и кк се тълкува. Проблема е,че задавам даден въпрос, а излизат карти, които (според тълкуването в книжката) нямат нищо общо с въпроса. Естествено,чед аз не мога да интерпретирам значенията и само поглеждам в книгата, но никак не се ориентирам. Има ли сайтове,от които могат да се учат значенията, особено комбинациите между картите,подредбите и тн?

# 288
В крайна сметка се сдобих с таро на Уейт. Прегледах книгата и реших за пробно да наредя едни карти, за да се запозная с подредбите и кк се тълкува. Проблема е,че задавам даден въпрос, а излизат карти, които (според тълкуването в книжката) нямат нищо общо с въпроса. Естествено,чед аз не мога да интерпретирам значенията и само поглеждам в книгата, но никак не се ориентирам. Има ли сайтове,от които могат да се учат значенията, особено комбинациите между картите,подредбите и тн?
http://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/index.html Тук гледам аз.

# 289
http://www.psychic-revelation.com/reference/q_t/tarot/tarot_cards/index.html Тук гледам аз.

мерси много,като имам време ще чета   bouquet

# 290
  • Някъде на юг
Здравейте! Не зная дали е точното място да попитам, това което ме интересува, но ще го направя. Може ли някой да ми даде инфо за тази колода карти http://astro-bg.com/ . Тъй като изобщо не съм веща в тази област, а проявявам интерес, и не зная откъде да намеря точните наименования на излизащите карти /пък ни ми се праща смс  Wink / , реших да попитам вас. Благодаря Ви   Simple Smile
ПС. Исках да публикувам точно адреса на гадаенето, но ми дава спам, затова копирах адреса на сайта Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 13:30 от zam

# 291
  • София
Чувстват на А към Б - 10 пари асо чаши 10 чаши  Rolling Eyes
имам чувството че чак картите ми се подиграват чак  Rolling Eyes

# 292
Чувстват на А към Б - 10 пари асо чаши 10 чаши  Rolling Eyes
имам чувството че чак картите ми се подиграват чак  Rolling Eyes
За съжаление чувствата на човека бързо, като на шега са достигнали своя максимум и от тук нататък следва спад в отношенията. Било ви е хубаво, но за кратко. Като цяло 10 чаши и асо чаши са доста по-слаби от всички други аса и чаши. Особено 10чаши е доста неустойчива като последна карта.

# 293
Мили момичета, включвам се с една много голяма молба. Аз отдавна се занимавам с таро, от около 5 години, и постоянно практикувам и гледам на всички около мен. Но уви, на мен никога не мога да си гледам, просто не ги разчитам за себе си, сугестирам се, объркам се и това е...
А сега ме вълнува нещо, и то ми е от около 4 месеца. Искам да попитам за една моя връзка, накъде върви, какви са тенденциите и какъв е съвета към мен (какво да направя за да тръгнат нещата в правилната посока). Може ли някои от вас да ми направи тази голяма услуга и да ми метне карти за въпроса  Tired Praynig Praynig Ще съм безкрайно благодарна!

# 294
Имате ли си любим сайт,от който сте научили значенията на картите?

# 295
Аз се допитвам до този:

http://www.aeclectic.net/tarot/learn/meanings/

И също се ровя редовно в руски форуми за таро.

# 296
По-добре хвърли ти картите и пиши какво ти се е паднало, а ние ще ти ги  тълкуваме.

# 297
На въпроса ми "Накъде вървят отношенията ни с К.Н.?" излязоха следните карти:

Отговор: Слънце
Коментар: Глупак
Съвет: Рицар пентакли

Това са картите на Уейт.

Благодаря предварително   bouquet

# 298
На въпроса ми "Накъде вървят отношенията ни с К.Н.?" излязоха следните карти:

Отговор: Слънце
Коментар: Глупак
Съвет: Рицар пентакли

Това са картите на Уейт.

Благодаря предварително   bouquet

Дошло е времето когато най-ясно осъзнавате на къде върви връзката ви, това са дни на яснота, когато и дребните детайли ви се изясняват до край. Отново сте на нулата, в началото. Май сте били твърде оптимистични и нещата не са такива, каквито изглеждат. Може би има някой близък приятел,който те съветва нещо. По-добре го послушай. Твоят човек не е готов за сериозно обвързване( или ти самата). Съветът на картите е да не бързаш, да обмислиш много внимателно всичко.
 За такива сериозни и важни въпроси е по-добре  да се работи с повече карти, защото 3 карти не дават много пълна картина на ситуацията.

# 299
Arctic fox, това е изумително!! Направо улучи в 10ката, точно това е, днес получих новини, че не ни се получава връзката, въпреки първоначалния интерес и от двама ни, точно защото той преживява предишна връзка и не е готов за мен. Но ги има взаимния интерес и нагласа за отношения. Но явно няма да е сега...
Благодаря ти отново   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт