КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 50 315
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Qosata,сподели целите комбинации от карти.Това,което си написала е доста неясно като информация.

# 61
Здравейте  Simple Smile
и аз се уча да разгадавам картите Таро...
много ми е интересна вашата тема
надявам се да ме приемете.......

# 62
  • София
Здравейте, какво мислите за тази комбинация: асо пентакли, луната, 7 чаши. Хвърлила съм картите на една позната въпроса е какво е мнението отношението на К към К, не става въпрос за любовни отношения Simple Smile Така за мене картите показват че човека вижда в другия едва ли не всичко което е искал и търсил, но това усещане е лъжливо и измамно и плод на лична фантазия не на реалността  Embarassed

# 63
Здравейте, какво мислите за тази комбинация: асо пентакли, луната, 7 чаши. Хвърлила съм картите на една позната въпроса е какво е мнението отношението на К към К, не става въпрос за любовни отношения Simple Smile Така за мене картите показват че човека вижда в другия едва ли не всичко което е искал и търсил, но това усещане е лъжливо и измамно и плод на лична фантазия не на реалността  Embarassed

Съгласна!  Peace

# 64
  • плевен
Здравейте.Може ли малко помощ по една подредба,тъй като става въпрос за един близък приятел и ми е трудно да бъда неутрална в ситуацията.В момента имат конфликт  в дома,направих подредба как ще се развият отношенията между тях...
1.За жена му-Рицар жезли
2.Той-Кралица  меч(тук малко ме затруднява,тя рицар,пък той кралица)
3.Отношенията в момента-2 меч( да ,той се е отдръпнал от нея,не си говорят и тн)
4.Близко бъдеще-9 жезли(като че ли още ще се карат,ще се нападат още,страх,неизвестност)
5.Ключ  в отношенията-2 пентакли
6.Развитие в близките 1-2 месеца-Страшният съд(тук ми е трудно да определя дали ще се разделят с този съд,нали понякога значи освобождаване от всичко старо и тежащо,но и ново начало,т.е дали ще останат заедно или това ще е ново начало за мъжа,сам за себе си)
7.Развитие в следващите 3-4 месеца-Император
...благодаря  bouquet

# 65
Здравейте,

интересувам се от гледане с карти Таро от около година и ще се радвам да ме приемете във вашата групичка Simple Smile

Но все още съм начинаеща и бих искала да се посъветвам с вас по един въпрос.

А именно - какво е отношението на един човек, с когото вече не поддържаме връзка, към мен.

Изтеглих: Паж Мечове, 6 Чаши, Асо Жезли.

Ше се радвам да споделите мнение. За себе си имам определено тълкувание на подредбата, но бих искала да чуя и второ мнение. Благодаря! Hug

# 66
Здравейте!

От година се занимавам с Таро и сега бих искал ако има някой, който иска да обсъждаме картите и опита ни в скайп, да пише на лично Simple Smile Ще ми е интересно да се запозная с нови хора, които се занимават с това.
Също ако някой иска гледане, може да ми пише! Simple Smile

# 67
  • София, Лагера
Мили дами, запецнах  Laughing
Моля споделета как виждате следните карти:

Въпрос: Какво е отношението на Х към мен?  (не става дума за любовни отношения, а за служебни)

Слънце, Рицар М, 7 Ж

Много са ми объркани, това Сланце ме радва, но веднага след това рицарят ме приземява. Аз със сигурност не застрашавам човека и позицията му с нищо, нито той мен, за да се отбраняваме. Идеи?  Thinking

# 68
Здравейте, момичета!
На въпрос как ще протече бременността на К. се паднаха следните карти
4 мечове, Висшият Жрец, Смъртта
Моля за помощ, не мога да се справя с тълкуването.
Ако имате идеи, споделете ги!   bouquet

# 69
Здравейте,нахлувам тук с едни много лаишки въпроси.
Не съм религиозна,ама никак,трябва ли да "освещавам"картите?
Трябва ли да им правя пречистване чрез елементите?
Колодата ми е на Уейт.

# 70
Здравейте,нахлувам тук с едни много лаишки въпроси.
Не съм религиозна,ама никак,трябва ли да "освещавам"картите?
Трябва ли да им правя пречистване чрез елементите?
Колодата ми е на Уейт.

Не.

# 71
Благодаря Таня.От доста време само чета тълкувания на картите.Днес за пръв път зададох въпрос.Въпроса ми беше Б. ще ми предложи ли брак до края на годината?/подозирам го/
1/отговор/-Петица жезли
2/коментар/-Звездата
3/съвет/-Четворка жезли
4/вероятен резултат/-Смърт

Моето виждане за нещата:
Между нас има борба за това кой да командва парада.Чуди се дали да ми угоди/аз искам фамилията му,за да сме тримата с една фамилия/.Има добри изгледи за предложение,най-вероятно ще ми предложи.Има любов между нас.Аз да не мисля за евентуалното предложение,да си гледам кефа,да се занимавам с любими неща и да се виждам с приятели.Очаква ме голяма промяна,която е за добро.

Моля кажете ми какво мислите?На прав път ли съм?Много силно се постарах да не интерпретирам картите така,както на мен ми изнася.

# 72
Благодаря Таня.От доста време само чета тълкувания на картите.Днес за пръв път зададох въпрос.Въпроса ми беше Б. ще ми предложи ли брак до края на годината?/подозирам го/
1/отговор/-Петица жезли
2/коментар/-Звездата
3/съвет/-Четворка жезли
4/вероятен резултат/-Смърт

Моето виждане за нещата:
Между нас има борба за това кой да командва парада.Чуди се дали да ми угоди/аз искам фамилията му,за да сме тримата с една фамилия/.Има добри изгледи за предложение,най-вероятно ще ми предложи.Има любов между нас.Аз да не мисля за евентуалното предложение,да си гледам кефа,да се занимавам с любими неща и да се виждам с приятели.Очаква ме голяма промяна,която е за добро.

Моля кажете ми какво мислите?На прав път ли съм?Много силно се постарах да не интерпретирам картите така,както на мен ми изнася.

Надявам се да се включи с отговор някой, който използва тази подредба. Аз не мога да я интерпретирам, защото не разбирам смисъла ѝ.

Пожелавам ти да ти се случи това, което ще те направи щастлива!

# 73
  • София, Лагера
Моля за мнения!  Simple Smile

Какво мисли за мен Х? (не са любовни отношения)
9 Ж, 10 М, 6 Ж

тази последната не ми се връзва, ама хич!

Дали осъзнава, че ме наранява, а това го кара да се чувства добре?  Rolling Eyes

# 74
Моля за мнения!  Simple Smile

Какво мисли за мен Х? (не са любовни отношения)
9 Ж, 10 М, 6 Ж

тази последната не ми се връзва, ама хич!

Дали осъзнава, че ме наранява, а това го кара да се чувства добре?  Rolling Eyes

Според мен, особено ако сте имали някакви сблъсъци по някакъв повод, смята, че ситуацията, в която се намирате е твърде обременителна. Чувства се все едно трябва да се пази от теб, а това не му харесва и иска да намери решение, след което да започнете "на чисто". Или другият вариант е да се опита да те "накаже" и да излезе победител. Зависи какво е в основата на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт