КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 839
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Защо не, попитай да видим какво ще излезе Simple Smile

# 316
Здравейте, момичета! Чета ви близо от една седмица и искам да попитам -  Може ли да ми разтълкувате една подредба за мен. Въпросът ми е : Ще настъпи ли по-благоприятен период за мен- в работата, любовта, семейството, като цяло? Ето я и подредбата: асо чаши-паж на пентаклите-глупакът. Благодаря предварително!
Това са три въпроса в един, те и картите ти го казват  Laughing питай за всяко нещо поотделно.

# 317
  • Някъде на юг
Мерси Артик Фокс  Hug
Да питам ли картите жената какви действия трябва да предприеме или няма смисъл и да изчакаме  Rolling Eyes
Зам според мен въпроса ти е много обширен за тази подредба  Rolling Eyes
А какво трябва да направя, да задам по-конкретен въпрос или да направя по подробна подредба  Wink

# 318
  • София
Попитах - кулата 2 жезли 4 мечове
Аз като видя кулата и се отчайвам да ви кажа не знам как да ги тълкувам тези карти нищо любовно няма в тях  newsm78

# 319
  • Някъде на юг
Благодаря ви, много  Hug Сега ще изтегля карти за конкретен въпрос, който е: Има ли някакви чувства А към мен : А подредбата е: деветка пентакли-паж пентакли-шестица чаши-колелото на съдбата. Това са от картите на Уейт.

# 320
Попитах - кулата 2 жезли 4 мечове
Аз като видя кулата и се отчайвам да ви кажа не знам как да ги тълкувам тези карти нищо любовно няма в тях  newsm78
Кулата ти казва, че ще има изненадващо развитие, нещо изведнъж ще се промени, внезапно разбиране на истината,като проблясък. Ще си на кръстопът. Ще избираш между две възможности( двама мъже), ще се колебаеш  и дълго време няма да можеш да вземеш решение. 4 меча ти казва да не бързаш, не е дошъл момента.

# 321
  • София
Мерси Артик Фокс  Hug
Това с чакането ми стана ясно ама познавам себе си не съм от чакащите хора  Joy

# 322
Ето ме и мен, опитах се да си гледам пак на себе си, но ми е трудно, пък и сега "прохождам". да не притеснявам на лични, ако някой му се занимава да каже мнение  Simple Smile

Въпрос какви са чувствата на Х. към мен?
 кралица на пентаклите,кулата, 10 чаши,справедливост,8 меча,8 чаши,9 пентакли

и един глупав въпрос за уточнение- чета си значенията в някой сайт, но повечето са под формата на съвети, тези съвети за мен ли са или за този, за когото се пита  Hug

# 323
  • София; Дружбето
Ще помогнете ли и на мен да изтълкувам този така важен въпрос - как ще се арзвият отношенията ми с лицето Х Simple Smile колесницата - 2 пентакли обърната - рицар пентакли(допълнителна 5 пентакли на обратно) - нищо хубаво не виждам в тези карти

# 324
Ето ме и мен, опитах се да си гледам пак на себе си, но ми е трудно, пък и сега "прохождам". да не притеснявам на лични, ако някой му се занимава да каже мнение  Simple Smile

Въпрос какви са чувствата на Х. към мен?
 кралица на пентаклите,кулата, 10 чаши,справедливост,8 меча,8 чаши,9 пентакли

и един глупав въпрос за уточнение- чета си значенията в някой сайт, но повечето са под формата на съвети, тези съвети за мен ли са или за този, за когото се пита  Hug
За него ти си човек,който може да върши много неща едновременно, а физическата близост между вас му е носила огромно удовлетворение. Но изведнъж всичко много бързо се е срутило, неочаквано. Той е решил да прекрати връзката ви, за да въведе баланс. 8 меча-тази карта говори за ситуация, в която са замесени и други хора. Всеки един меч е мисли и думи на някой около вас,  чувства се като заложник, но някак си е попаднал в цялата тази каша и поне засега изход не се вижда.  Най-добре  е да изчакаш, защото 9пентакли показва период на преход. Лошото е,че няма да е кратък.

# 325
Ще помогнете ли и на мен да изтълкувам този така важен въпрос - как ще се арзвият отношенията ми с лицето Х Simple Smile колесницата - 2 пентакли обърната - рицар пентакли(допълнителна 5 пентакли на обратно) - нищо хубаво не виждам в тези карти
Права си, нищо хубаво няма за съжаление- решил е да следва своя собствен път,да направи онова,което е най -добро за него. Чувства се преуморен да носи две дини под една мишница. Съставил си е свой план за действие.5 пентакли показва ужасна самота... и дори няма къде да потърсиш помощ. Тя е изпитание на волята. А и урок да се оправяме сами в живота.

# 326
  • София; Дружбето
той е преуморен? Simple Smile)) супер, каквото и да редя, тази връзка ми я дава обречена. Мерси все пак Simple Smile

# 327
Цвета, не мисля, че ти е обречена връзката. По-скоро е тръгнала доста бързо в началото и дори в известен смисъл форсирано. Сега има момент на застой. Изглежда все едно нищо не се случва, не върви на никъде. Обаче последната карта, Рицар пентакли, според мен показва едно много сигурно, макар и бавно напредване и развитие по много стабилен начин.

Не бих отписала нещата с тези карти. Дано само не си питала твърде често за едно и също нещо.

# 328
  • София; Дружбето
точно този въпрос не съм питала, благодаря за тълкуването. Общо взето май е поживем-увидим Simple Smile

# 329
Цвета, не мисля, че ти е обречена връзката. По-скоро е тръгнала доста бързо в началото и дори в известен смисъл форсирано. Сега има момент на застой. Изглежда все едно нищо не се случва, не върви на никъде. Обаче последната карта, Рицар пентакли, според мен показва едно много сигурно, макар и бавно напредване и развитие по много стабилен начин.

Не бих отписала нещата с тези карти. Дано само не си питала твърде често за едно и също нещо.
Обърнете внимание на един дребен на вид детайл, че Рицар пентакли е ОБЪРНАТ ! Ако беше прав, всичко което казваш щеше да е вярно, но при това положение тя е като предупреждение, че човекът се е  превърнал в прекалено консервативна или нерешителна личност, която не е способна да приеме никакви промени , което в момента най-вероятно спъва отношенията им. И тази 5 пентакли ... много тежка и много продължителна карта. И да се случи нещо хубаво, ще е много далече в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт