КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 808
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
Моля и аз за един въпрос. Какво мисли Х за У?

кралица на жезлите, рицар на жезлите, висшата жрица

bouquet

# 421
Може ли някой и на мен да ми помогне с тълкуването на следните карти:

смъртта, ас чаши(обърната) и глупакът.
Става въпрос за това любовни отношения между двама и как ще се развият  в близкото бъдеще.

# 422
  • София, Лагера
Девойки, постоянно, ама постоянно, от няколко месеца насам, като питам за една и съща ситуация, винаги като развръзка ми излиза Умереността! Това е хубава, обнадеждаваща карта, но нищо обнадеждаващо не се случва  Rolling Eyes (т.е. нищо въобще не се случва) Как тълкувате тази карта?

Freida, според мен ще се прекратят тези отношения, но единият от двамата няма да е наясно. Не са чисти отношения това...

potrebitel22, Малко се плаши от нея, сякаш си дава сметка, че тя е по-силна, или че е по-активна, но май младежът не е с особено самочувствие... Според мен като зрелост или тя е по-зряла от него, или той я приема така.

# 423
Freida, според мен може и да стане, Глупакът е последната карта, а тя символизира начало на нещо ново, нов цикъл, обикновено е за добро начало.

potrebitel22 съгласна съм с Ноеми. Жената май е със силен характер, винаги знае какво иска.

И аз моля за помощ !!! 

Въпросът е, дали Х иска да имат връзка ?
Цепя на 3 чаши.
Падат се
Крал мечове  4 меча  Колесница

# 424
Днес ще бъдем ли заедно?

Магьосникът
Крал Пентакли
Рицар Жезли

Мерси Heart Eyes

# 425
Моля за помощ в тълкуването. Какво мисли за мен?
Цепя на 10 чаши

Принцеса мечове Крал мечове 3 Пентакли

Hug    bouquet Благодаря предварително !!!

# 426
На мен във всяко гледане за един определен мъж ми излиза звездата.И нищо не се случва и аз почвам да си мисля,че картите съм си прецакала с постоянните гледания за този човек #2gunfire

# 427
  • София, Лагера
Achilea Milefolium, и аз съм така със Звездата. Казват, обаче, че е бавна карта, което означава, че може да се случи нещо в бъдеще... ако и се чака  Whistling

Моля за помощ в тълкуването. Какво мисли за мен?
Цепя на 10 чаши

Принцеса мечове Крал мечове 3 Пентакли

Hug    bouquet Благодаря предварително !!!
Мили, че си остър камък, че трудно бихте мелили заедно и че ако има връзка, то трябва да се гради, няма да стане спонтанно.

# 428
Мм не знам,Ноеми.Чакам много дълго време вече.Говоря за период от три години!Лисичке,това е господина,на който гледахме на лични преди известно време.

# 429
Благодаря ти Ноеми !      bouquetгледах едни карти Таро, които се различават с моите. Аз имам принц  и принцеса ( съответно и крал и кралица) , те имаха паж и рицар.  Означава ли, че моите принц ипринцеса са еквивалент на Паж и Рицар?  Мерси!!!!

# 430
Благодаря ти Ноеми !      bouquetгледах едни карти Таро, които се различават с моите. Аз имам принц  и принцеса ( съответно и крал и кралица) , те имаха паж и рицар.  Означава ли, че моите принц ипринцеса са еквивалент на Паж и Рицар?  Мерси!!!!

smile3521

Achilea Milefolium, моят опит със звездата е много положителен. По едно време ми се появяваше по гледанията и уж все нищо не се случваше и аз виках, че това е така, защото е бавно. След известно време, обаче, се случиха много хубави неща, които са били "покълвали" именно в периода със Звездата. Съветът ми е да се огледаш - може би на този човек му се сучава нещо хубаво, или пък трябва да си помогнеш да ви случат нещата по различен от сегашните методи, които си изпробвала. А може и да значи, че просто трябва да се "довериш на звездите" (т.е. на съдбата) и те ще ти покажат правилния път. Peace

# 431
  • София, Лагера
Ей, k_kiara3, чул те Господ!  Laughing Hug Ха дано да е така, нали и аз се оплаках от същото като Achilea Milefolium  Peace

woman22, Пажовете обикновено са или млади момичета, или деца. Понякога, когато не става дума за човек, означават шанс, ситуация, дадена от външния свят (т.е. не провокирана от теб). Рицарите са млади мъже, а ако не става дума за човек, то означават определено настроение, което доминира ситуацията, вече какво е зависи от боята  Peace

# 432
Цитат на: Ноеми

[b
woman22[/b], Пажовете обикновено са или млади момичета, или деца. Понякога, когато не става дума за човек, означават шанс, ситуация, дадена от външния свят (т.е. не провокирана от теб). Рицарите са млади мъже, а ако не става дума за човек, то означават определено настроение, което доминира ситуацията, вече какво е зависи от боята  Peace
Ноеми  bouquet

# 433
Здравейте, днес мисля да си купя Таро, можете ли да ме посъветвате какви точно трябва да са?
гледам ето този сайт http://dariastyle.com/fengshui-taro/49/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8_ … 0%B0%D1%80%D0%BE;

ако ми кажете и някакъв друг магазин, ще е от помощ, тъй като в първата страница линковете не работят, и инструкции ще ми трябват

# 434
Разгледай снимки на различни колоди в интернет и така си избери.Какво значи какви трябва да са?Трябва картите да ти харесват и да ти говорят.

Общи условия

Активация на акаунт