КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 797
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, много ви моля за помощта ви за следната подредба.  Hug Praynig
До 3 месеца, чувствата му ще прераснат ли в нещо повече от симпатии?
Карта на цепене Жрецът

Крал жезли 4 меча 10 пентакли

Какво си помисли за нея последния път, като я видя?

Карта на цепене Жрецт

Рицар чаши  Отшелникът Паж чаши

Благодаря ви !!!
 Hug

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 15:58 от Shttttttt

# 466
Момичета, много ви моля за помощта ви за следната подредба.  Hug Praynig
До 3 месеца, чувствата му ще прераснат ли в нещо повече от симпатии?
Карта на цепене Жрецът

Крал жезли 4 меча 10 пентакли

КОМЕНТАР: Жрецът по принцип е карта, която води до положителни развръзки за питащият. Но не съм сигурна, че картата на цепене има някакво значение, но щом ти я имаш впредвид - всичко е наред. Крал жезли обикновенно се индицира с личност. Това явно е твоят обект, обаче следващата карта 4М (не знам как я наричаш тази карта при твоето гледане) но тя е пасивна карта, при която не се прави нищо и даже е препоръчително да не се прави. Период през които
си готов да действаш, но имаш чувството че е необходимо да изчакаш. Паразитното в тази карта е това, че колкото по-дълго седиш, толкова повече атмосферата се напряга. Последната карта е 10П.. това е хармония в отношенията в семейните отношения.. Това ми се струва, че семейството ще помогне по някакъв начин на развитието на отношенията.  всъщност сега виждам , че си питала дали ще прораснат в нещо повече от симпатии.. ми смятам, че не. 10П си е симпатии.

Какво си помисли за нея последния път, като я видя?

Карта на цепене Жрецт

Рицар чаши  Отшелникът Паж чаши

КОМЕНТАР: изблик на потиснати емоции, като е видял тази жена, мъжа е поискал да провокира по някакъв начин ситуацията, за да я предизвика, но веднага след това идва желание да се отдели, да се махне. но мисля си, че има и идея за усамотяване с нея. Има предчувствие този човек, че може да се получи между вас. Това е когато срещаш някой и имаш някакво предчувствие, че има нещо емоционално между вас. Полъх.

това е засега:))

Благодаря ви !!!
 Hug

Поздрави!
Лада Марина

# 467
Marina Romania много, много ти благодаря! Много хубаво и подробно си описала всичко Heart Eyes
Поздрави!

Hug

# 468
И аз съм с молба за помощ в тълкуването. Особено към Marina Romania Simple Smile

Ще изживеем ли страстна връзка?

Дяволът Справедливостта Паж пентакли

Hug    bouquet
 Какво си мисли за мен?

Звездата Паж мечове 3 жезли

Hug

Последна редакция: нд, 07 дек 2014, 23:17 от KlaraKlaria

# 469
 Обръщам се за помощ при тълкуването на тези карти- Дявол, Слънце и Асо-меч ( не съм сигурна в превода, тъй като теглих от руски сайт) Simple Smile на въпрос : Ще си намери ли добър приятел дъщеря ми, тъй като има около нея момчета, но не се стига до приятелство или бих казала -до любов! Embarassed

# 470
Всички теглите и питате, а много малко са онези, които се опитват сами да тълкуват...

# 471
И аз съм с молба за помощ в тълкуването. Особено към Marina Romania Simple Smile

Hug    bouquet
 Какво си мисли за мен?

Hug

КОМЕНТАР:Дявола и Справедливост е неслучайна комбинация.. да, връзката ще бъде не само страстна.. тя е важна, кармична връзка.. Срещнала си твоята черна страна в друг образ, и сега имаш предизвикателството да се справиш. В тази връзка ( до колкото разбрах е връзка?) е важно да научите някои важни урока. Връзката е кармична, т.е. не е случайна вашата среща.. Справедливост означава , че е време да бъдеш честна към себе си, да вземеш правилното решение..защото в тази комбинация нещо хубаво ще придружава лошото.. ако се справиш добре - ок. ако упорстваш и вървиш срещу себе си - ще започнат да ти се случват неприятни неща и в другите сфери на живот, освен любовната. Притеснява ме този Дявол.. сигурно този човек те изкушава по различни начини.. интересно ти е.. привлечена си.. не случайно питаш дали връзката ще бъде СТрастна.. не хубава, не продължителна, а Страстна:) да, ще бъде страстна. Но моят съвет е като си научиш урока и ако не се чувстваш добре - продължавай сама. Предполагам, че скоро ще имаш и други въпроси..

Относно това, което какво мисли за теб - Звезда, ПМ и 3Ж - Харесва те, охажва те, омагьосва те.. вдигнал те е на пиедестал.. и прави планове да е заедно с теб.. или да продължава да действа да развива отношенията ви.Обмисля конкретни крачки към теб..

и сега искам да питам аз моите карти какъв е този дявол..и справедливост. тоест ще попитам Каква ще бъде вашата връзка и в каква тенденция ще се движи?
Добре.. значи предполагам, че Дявола е излязла в твоето гледане, просто защото си мислила за СТРАСТ:) , което си е толкова силно силно желание и стремеж към нещо , че се самозабравяш.. наче картите, които аз наредих са добри - отговор на въпроса - силно желание за промяна , искате изява, да се покажете , да положите начало, да възвестите връзката си. Има много добър импулс и е точното време и точното място.. за да сте заедно.. разбирате се добре.. мислите по подобен начин.. но има някакво колебания.. някакво двоумение дали е дошъл точният момент.. но да, всичкое  ок.. необходимо от твоя страна да вкараш малко повече търпение и баланс..мисли, не бързай. имай впредвид Дявола, който ти излезе.. предполагам, че след първоначалната еуфория ще се забави темпото и даже ще бъдещ поставена в една такава ситуация на изчакване.. ще ти се наложи да погледнеш от друга страна нещата.. ще осъзнаеш, че не държиш на себе си - което вече  е Дявола.. така че.. обмисляй си стъпките. иначе в момента всичко е супер.. особено погледнато острани и доста бързо и буйно става. имаш две аса.. Пентакъл и Жезли.. това си силни импулси.. но краткотрайни. имаш двойка мечове - която от една страна е мислене с партьора в една посока, но от друга страна предполагам че има някакво безпокойство какво мисли другият и дали наистина това мисли....

и така засега:))

успех!
МаринаРомания

# 472
Обръщам се за помощ при тълкуването на тези карти- Дявол, Слънце и Асо-меч ( не съм сигурна в превода, тъй като теглих от руски сайт) Simple Smile на въпрос : Ще си намери ли добър приятел дъщеря ми, тъй като има около нея момчета, но не се стига до приятелство или бих казала -до любов! Embarassed

КОМЕНТАР
Здравейте. Много силни карти.. не ми харесва Дявола.. Дявола и Слънцето ми говорят, че нещо не виждате ясно нещата.. и Асо Меч е фиск идея.. Това цялото означава, че просто е излишно да се вторачвате в тези неща.. или има някакъв друг проблем..Но нека да ви наредя аз..
Дали вашата дъщеря ще има любовна връзка до шест месеца:
.. тя някак забравя себе си, отдава се в някакви отношения, които не са добри за нея, поставят я в позиции, които тя просто търпи някакви неща, които идват да НИ научат. Но тя нещо не се учи.. прътърпява загуби, разочарова се.. хм. вероятно е имала някакви неприятни преживявания и не иска да рискува отново, за да не загуби пак.. може да има и такава ситуация. но това, което виждам е че тя отказва да се учи. отказва да предприеме "пътуване" към някой.. да опознае, да се пусне по течението.. и това ще се повтаря докато не се реши да се пусне.. Нека да прояви повече  решителност, трябва да си научи урока.. но тенденцията на развитие е Луната.. която е страхове. Какви са тези страхове в дъщеря ви - страх от активност.. има нещо, което НЕ Е балансирано в нея..няма желание, пази се, няма енергия за връзка в нея.. и липса на воля..Ако желаете можете да се свържете с мен на л.с. за да продължим.

# 473
Щом се появи Дяволът - страстта е неизбежна (в този аспект)  newsm10

# 474

КОМЕНТАР
Здравейте. Много силни карти.. не ми харесва Дявола.. Дявола и Слънцето ми говорят, че нещо не виждате ясно нещата.. и Асо Меч е фиск идея.. Това цялото означава, че просто е излишно да се вторачвате в тези неща.. или има някакъв друг проблем..Но нека да ви наредя аз..
Дали вашата дъщеря ще има любовна връзка до шест месеца:
.. тя някак забравя себе си, отдава се в някакви отношения, които не са добри за нея, поставят я в позиции, които тя просто търпи някакви неща, които идват да НИ научат. Но тя нещо не се учи.. прътърпява загуби, разочарова се.. хм. вероятно е имала някакви неприятни преживявания и не иска да рискува отново, за да не загуби пак.. може да има и такава ситуация. но това, което виждам е че тя отказва да се учи. отказва да предприеме "пътуване" към някой.. да опознае, да се пусне по течението.. и това ще се повтаря докато не се реши да се пусне.. Нека да прояви повече  решителност, трябва да си научи урока.. но тенденцията на развитие е Луната.. която е страхове. Какви са тези страхове в дъщеря ви - страх от активност.. има нещо, което НЕ Е балансирано в нея..няма желание, пази се, няма енергия за връзка в нея.. и липса на воля..Ако желаете можете да се свържете с мен на л.с. за да продължим.
Дяволът, Слънцето, Асо меч  - Тези карти показват, че скоро ситуацията ще ви се изясни,ще научите нещо ново по въпроса. Това обаче изобщо няма да ви хареса и в резултат ще настъпи конфликт, спор или сериозен разговор между вас и дъщеря ви. Вие двете имате различни гледни точки на тази тема и това ще доведе до потенциално опасна ситуация.

# 475

Hug    bouquet
 Какво си мисли за мен?

Hug

Да, има реална възможност да имате някакви отношения. Но няма да продължи дълго, няма да бъде връзка основана на любов, а ще бъде повече сексуална и ви дава възможност да научите някакъв кармичен урок.
Какво мисли за вас? На този етап за него това е една нова възможност, интересува се живо от вас, наблюдава ви и събира информация. Изобщо случват се неща за които изобщо не подозирате.

# 476
Marina Romania,  Сиво облаче и Arctic fox БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ за отделеното време ! Особено на Marina Romania !!!  Hug   Hug    bouquet Изключително хубаво сте обяснили значенията на картите. Хиляди благодарности! Само с такива хубави коментари, ние начинаещите ще се научим. А когато сам си теглиш карти, винаги гледаш от положителната страна и не си обективен. Затова не съм коментирала картите.
    bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 20:59 от KlaraKlaria

# 477
Marina Romania,  Сиво облаче и Arctic fox , много благодаря за отделеното време! Наистина умеете добре да четете неща, които на мен лично ми убягват! Приятни празници! smile3502 smile3525

# 478
Здравейте,
 до края на годината ще имам ли флирт, който да прерастне във връзка през 2015та година?

Паж Чаши
Императорът
Паж Мечове

Благодаря ви! Heart Eyes

# 479
Здравейте момичета!!!Моля  за помощ при тълкуването на карти таро Praynig.Става въпрос за отношенията между мъж и жена.По-точно въпросът е дали имат връзка.Картите ,които изтеглих са следните-двойка чаши, жрецът, деветка чаши, десет чаши и колелото.Последните три излязоха вместо една и затова и тях ги слагам в подредбата.Ще съм много благодарна ако някой ми помогне в тълкуването. Hug

Общи условия

Активация на акаунт