КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 744
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Може да не е собствен бизнес, а неговата работа.
При всички случай е човек, на когото може да се разчита.
Няма нещо,което да подхване и да не е най-добрия в него.В момента катери кариерната стълбичка.Дава всичко от себе си.Но мен ме интересуват намеренията му към мен  Sad

# 571
Доколкото аз разбирам, тези карти показват, че ти искаш сериозна връзка.
Може би трябва да изтеглиш други...При него излиза работата.

# 572
Тути,на същия въпрос ли?

# 573
Моля за вашата помощ  Praynig

Не съм сигурна дали задавам правилно въпроса, но все пак: Ще имаме ли бъдеще с В.?

Картите ми са: 7 жезли, рицар мечове, 9 пентакли и обесеният.

Благодаря ви!  Hug

# 574
Ами може да го промениш, ако искаш. Примерно: Ще има ли развитие връзката ми с Ц. през следващите 2 месеца ( да речем...)

# 575
Как ще се развие връзката ми с него през следващите два месеца?
Кулата-6меча-Страшния съд
Мамка му,нищо хубаво Sad

# 576
Аз пък ти изтеглих
Правосъдието
2 Мечове
7 Чаши
Ще трябва да вземеш решение в следващите два месеца, емоционално решение.
В крайна сметка ( Правосъдието) решението ти ще бъде правилното.
В твоите карти Кулата олицетворява нещо, което те е разтресло из основи, 6 МЕча олицетворява твоето пътуване към по- добро бъдеще, а Страшният съд предвещава изненада.

# 577
Имай предвид, че картите отразяват ситуацията в момента, винаги можеш да я промениш...с редки изключения.

# 578
Мимка, разликата между мечове и жезли е огромна.
Какъв е цветът на картата? Син ли?
Проверих в наръчника изтеглила съм жезли Тути

# 579
Може ли да помоля някое момиче от вас с положителна нагласа към мен, да ми изтегли карти за предстоящата година 2015та Embarassed
Чувала съм,че като си теглим сами, отразяваме някакви вътрешни наши енергии и не се получава желания резултат.
Общи тенденции,вие знаете как.. може би по месеци, незнам.
Любов,работа,предстоящи промени.

Благодаря ви от сърце Blush Heart Eyes

# 580
Моля за вашата помощ  Praynig

Не съм сигурна дали задавам правилно въпроса, но все пак: Ще имаме ли бъдеще с В.?

Картите ми са: 7 жезли, рицар мечове, 9 пентакли и обесеният.

Благодаря ви!  Hug

Аз лично виждам скарване, размяна на остри думи което обаче ще е за добро. (между другото си изтеглила доста бързи карти, така че докато тълкувам това вече може да е станало  Peace). В крайна сметка ти ще си много по- добре така, колкото и да ти е трудно да го приемеш в момента, когато ще ти е трудно да осъзнаеш какво става и защо става. Не разбирам защо си изтеглила и четвърта карта, но моите лични наблюдения, за тогава когато се падне обесеният в подредба са, че тази ситуация има още мноооого време да си цикли и да се върти, защото този на когото се случават нещата не иска да види истината. Вкопчил се е в представата за това "как ТРЯБВА да бъдат нещата" и заради това накрая изпада в състоянието на обесения - висиш с главата надолу, но не защото такива са намеренията на съдбата, а защото ти така си избрал да бъде. Но дори и да изключим обесеният, самата ти първа карта (7 жезли) показва човек, който стои на ръба на скалата и се бори сам срещу 6 други жезъла. Голяма борба има в тези отношения... инат и вкопчване. Освободи се и сама няма да разбереш как леко ще потръгнат нещата при теб. Ако ли не, съвсем скоро ще изтеглиш я смъртта, я кулата.  Peace

Между другото, по моя въпрос за партито, давам обещаната обратна връзка: Парти е имало, но аз не бях поканена на него.  Peace

# 581

Благодаря ти много!  Hug
Точно такава е ситуацията, а състоянието "обесен" е от доста време  Sad.

Сега и аз се обучавам, дано съм ви също толкова полезна скоро.

# 582
Здравейте!

Попитах картите дали ще бъда поканена на едно събитие и ми се наредиха следните карти:
Жрецът - 4Ж- 6П и тъй като от това нищо не ми стана ясно реших да изтегля една "обяснителна" карта и о, изненада - рицар чаши.

Според мен отговорът на въпрса ми е не. Тържество, че ще има то е ясно по 4 жезли, но никъде не виждам моето призъствие на него. Тъй като тържеството е р.д. си оснявам появата на 6 пентакли като подаръците, които ще получи рожденника. Само, че тоя жрец и тоя рицар ме объркват и не разбирам какво искат да ми кажат. Та ще се радвам да споделите и вие какво виждате в тези карти. Аз, от своя страна, обещавам да дам обрата връзка, тъй като празника е в неделя и съвсем скоро ще се разбере какво ще стане. Simple Smile

Станаха ми интересни твоите карти. Поредното доказателство как леки и "уютни" карти реално са отрицателни по посока на питането.
В твоя случай виждам проблема в Папата, още повече и че е голям аркан и е на първо място и няма как да задвижи другите карти. Мисля, че ако беше централен, т.е. втори, щеше да имаш шанс и да бъдеш поканена, точно поради спецификите на самата карта Папата.
Приятен ден!

# 583
Секхмет, така е.  Simple Smile

Според мен папата тук олицетворява конкретния човек за когото питам. Той се е появил в живота ми, за да ме научи на нещо и след това да си тръгне.  Аз мислех, че си е "тръгнал", защото отдавна напусна живота ми, просто напоследък, явно,  се беше присетил за мен и ми беше интересно дали ще ме покани на р.д. си - един вид да си възобновим отношенията или появата му е била някоя от неговите прищевки.  Simple Smile Аз си знам, че появи ли се голям аркан рядко нещата са си просто на повърхността. Големият аркан призовава да помислиш малко по- обширно и по- дълбоко.  Яд ме на мен самата, че не слушам нито картите, нито интуицията си.  Peace

Хубав ден на всички!  Hug

# 584
Здравейте!Много съм заинтригувана от темата и искам да попитам мога  ли тук чрез Вас да получа отговор на въпрос?Не съм ползвала Таро никога ,но попаднах на тази тема защото сериозно ме вълнува един мъж ,а искам да погледна в бъдещето!Ще Ви бъда благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт