КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 725
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Shumen, Bulgaria
Най-после ми дойдоха картите  Joy Ето ги http://www.aeclectic.net/tarot/cards/silver-witchcraft-tarot/ само дето не съм сигурна дали и как трябва да ги "пречистя". (Простете невежеството ми  Embarassed още се уча)
Някъде четох, че се прави със сол, но нещо не разбрах как става newsm78... Ще се радвам някой да ми даде съвет  Mr. Green

# 586
  • София
Здравейте!Много съм заинтригувана от темата и искам да попитам мога  ли тук чрез Вас да получа отговор на въпрос?Не съм ползвала Таро никога ,но попаднах на тази тема защото сериозно ме вълнува един мъж ,а искам да погледна в бъдещето!Ще Ви бъда благодарна!

Ако искаш ми пиши на flam_e@abv.bg

# 587
  • София
Киара, мъж козирог, за какво ти е  Crazy това в кръга на шегата, надявам се да не се обидиш  Mr. Green
А между другото Козирога не се появява просто ей така, винаги си има причина  Rolling Eyes

# 588
  • София
Обича ли Х - У?
8 пентакли 5 мечове крал чаши  newsm78
Какви са чувствата на Х към У?
Глупакът 10пентакли Висшата Жрица
Как ще се развият взаимоотношенията между Х и У?
Смърта (допълнителна карта Паж Жезли) Звездата Кралица пентакли
Благодаря за коментарите?
Аз си имам теория ама ми се иска да чуя независимо мнение?

Така да си кажа и аз какво мисля. Потребител22 и Артик Фокс ми бяха коментирали Simple Smile според мен има чувства но човека не се чувства конфортно и щастливо от наличието им. Последното подреждане с тази смърт според мен говори за промяна в отношенията, прераждане ( например от гаджета приятели, давам го като пример, нямам предвид прераждане като прекъсване и подновяване) следващите две карти за мен говорят че промяната ще е за добро, а каква ще е не мога да го разтълкувам, а и като съм запозната в ситуацията ми е трудно.

# 589
Киара, мъж козирог, за какво ти е  Crazy това в кръга на шегата, надявам се да не се обидиш  Mr. Green
А между другото Козирога не се появява просто ей така, винаги си има причина  Rolling Eyes

И аз мисля, че не ми трябва.  Peace  Wink Надявам се тази му поява, с неясни за мен причини да му е за последно. Stop

Как ще се развият взаимоотношенията между Х и У?
Смърта (допълнителна карта Паж Жезли) Звездата Кралица пентакли

Както и да го погледнеш смъртта винаги означава край. Според мен тези отношения, такива каквито са в момента, ще приключат. Те вече са тръгнали натам ако съдим и по предходните подредби (аз никъде не виждам двама души като двойка). Но, хубавото, според мен е, че след края им за жената ще започне период на самоосъзнаване и положителна оценка за нея самата. Вселената ще и съдейства, за да може тя да стане една задоволена, ценяща се и самоуважаваща се жена. Лично на мен от всички кралици кралица пентакли ми е любимка - говори ми за жена, която знае собствената си стойност и стойността на хубавите неща, които заслужава и не се страхува да си ги поиска. Тя не прави компромис със себе си и желанията си. Та и жената в тези отношения, ако в самите тях е била недооценявана или се е примирявала с неща (в чисто битов план, които не са и харесвали) след смъртта им, ще започне да вижда и да и се случват "чудеса" (малки или големи падащи звезди), които ще я направят по- самоуверена и по- щастлива. А всяка една промяна в този смисъл е полезна.  Peace

# 590
Киара, може ли да те помоля да ми изтеглиш подредба за цялата година?

Много съм зле ,искам да знам да продължавам ли напред или да изплня замисленото.

Дали си струва да живея през тази година...

Благодаря ти.

# 591
Киара, може ли да те помоля да ми изтеглиш подредба за цялата година?

Много съм зле ,искам да знам да продължавам ли напред или да изплня замисленото.

Дали си струва да живея през тази година...

Благодаря ти.

Марги, не знам какво те тревожи, но подобен коментар.... дори не знам как да го кометирам.  Rolling Eyes Винаги, винаги в живота има за какво да се живее. Ако можеш да чуваш, да виждаш, да ходиш и има къде да се прибереш вечер значи си късметлия и ИМА за какво да живееш. Неблагодарността към нещата, които имаме ги прави да намаляват още повече. Не искам да звуча като нравоучител. Всеки си знае положението, просто не мога да остана безразлична към подобно изказване. Човек не бива и не може да поставя живота си в зависимост една подредба в тарото или от някой друг човек. Няма да ти изтегля карти, защото не искам да поемам толкова голяма отговорност, като се има предвид значението, което и отдаваш... Но и без да съм я изтеглила, съвсем добронамерено ти казвам, огледай се около себе си и в себе си - сигурна съм, че ще откриеш много неща, за които да живееш и, на които да се радваш. Фиксирането в проблем, какъвто и да е той, го прави още по- голям в очите ни. Всичко в живота е въпрос на гледна точка. Не се знае днешното зло, колко за добро ще се окаже в бъдещето. Моля те да се успокоиш и да не отдаваш толкова знаечение на гадаения на карти, които се изменят ежедневно и са въпрос на индивидуално тълкуване от всеки.   

# 592
Много ти благодаря мила Киара.
Трогната съм от мъдрите ти думи,те ще ми помогнат да продължа.Благодаря ти.

# 593
  • София
Киара благодаря за коментара, как хубаво си обяснила това дето исках да кажа  Hug

# 594
Момичета има ли някоя, която може да изтегли карти и за мен.Струва ми се интересно, но не съм особено запозната, а много бих искала да разбера някой неща за бъдещето.Ще ви бъда много благодарна. : )))

# 595
  • София
Момичета има ли някоя, която може да изтегли карти и за мен.Струва ми се интересно, но не съм особено запозната, а много бих искала да разбера някой неща за бъдещето.Ще ви бъда много благодарна. : )))

Може да ми пишеш на flam_e@abv.bg, защото личните ми съобщения тук са претъпкани.
Или, ако искаш напиши конкретен въпрос тук.

# 596
Той има ли романтични чувства към нея?
2 чаши - Дявола - Крал пентакли

Според мен има,но на ниво физическо привличане.Не съм сигурна дали тя присъства в дългосрочните планове на този мъж?

# 597
  • София

Според мен има,но на ниво физическо привличане.Не съм сигурна дали тя присъства в дългосрочните планове на този мъж?
Краля Пентакли си е семейно ориентиран, според мен не е само физическо привличане  Rolling Eyes

# 598

Комбинации, които почват с 2 чаши и изобщо с карти от боя чаши (с изключение на обърнати дворцови карти без паж чаши), са особено нестабилни. Но същото щеше да е и ако беше почнала с Дяволът – това ни препраща към очакванията или представите на питащия/питащата.

Друга щеше да е ситуацията, ако имахме първа дворцова карта, в случая Краля пентакли, който да мине през устойчив голям аркан (на средна позиция), като Умереността или пък Колесницата, и накрая завърши с малък аркан от собствената си боя като атрибутивен на дворцовата карта, например – 3 пентакли. Тогава със сигурност щеше да има заявено отношение с тенденция то да се задълбочи.

В тези карти обаче, които ти си посочила, по-скоро става дума и описание на неяснотата, незнанието и най-вече незнанието какво да очаква питащата от обекта, за когото се пита.

# 599

Може да ми пишеш на flam_e@abv.bg, защото личните ми съобщения тук са претъпкани.
Или, ако искаш напиши конкретен въпрос тук.

Изпратих ти въпросите ми на пощата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт