Отговори
# 585
Бибо,хороскопи ли ще ни правиш  Joy
тя малко на врачка го докарва  Mr. Green

# 586
  • София
 Hug
Уф,нещо се затрупах с едни покани,какво ново?Имам цяла тема да чета ooooh!.

# 587
Бибо,хороскопи ли ще ни правиш  Joy
Тц задавам въпроси неска Joy Joy Joy

# 588
Биба питанката знайти ли я  Joy

# 589
За съжаление току що разбрах от мъжа ми, че нямаме в пакета на цифровата Star tv и няма да гледам на тв.то Прилив и Отлив.
Много съм тъжна, мноооого, защото знам какъв рахат е да си гледам по тв.то а не да съм зависима от нета и да се моля я да не прекъсва, я да не се изгуби.....а и седнала на стола и вперила поглед в екрана с часове не ми е по вкуса Crossing Arms
На Хазал обаче, ще мога да си го гледам на тв.то(поне заради нея, ще се опитам да му хвърлям по едно око)има куп други турски канали, които въобще не ми трябват, но този, който искам го няма в пакета, язък значи. Rolling Eyes
Поне на детето каналите, които искаше ги има всичките, а и се утешавам, че вчера преподписах договор за нета и му увеличиха скоростта и засега е безупречен, а и линковете на Стар тв не ми засичат, а дано Praynig е така и занапред.

# 590
Линче  hug

Нищо ново няма.Днес май би трябвало да излезе фрагман от сериала на Хазал,но ще видим.

Иначе от сериала на Ча ни пускат все снимки от  басейна,къщата и растителността...  Mr. Green

# 591
Нема питам нищо вече Crossing Arms

# 592
що бе питай  newsm78 тамън ми стана забавно  Joy

# 593
# 594
Тамън се отпуснах и как ма срезахте Sad

# 595
Тамън се отпуснах и как ма срезахте Sad
боса вика кой е ох не мога вечи  Joy

# 596
  • София
Вани, Hugвикааш само екстериор,а Rolling Eyes?

# 597
Момичета, може  да сте коментирали, извинете ме, но имам много за учене, уча за държавен изпит и не съм ви чела. Вярно ли е това, което пише във фейсбук страницата на ОС, че  е възможно БТВ да спрат излъчването на филма в делничните дни и да се премести през уикенда. Копирам инфото.

Скрит текст:
За щастие на феновете на най-гледаната турска поредица в момента у нас, а именно "Огледален свят" (Adini Feriha Koydum), от БТВ няма да преустановяват епизодите, както по-рано Ви съобщихме. Причина за това е не само невероятния рейтинг, който сериала постига всяка вечер, но и заради огромния брой фенове, които останаха много разочаровани от новината за преустановяването на епизодите от сагата с Хазал Кая и Чаатай Улусой. Към момента все още не е ясно дали "Огледален свят" ще продължи да се излъчва в делничните дни и през септември, или ще бъде преместен в уикендн prime-time-а. Ще продължим да следим новините около този сериал, като на Вас Ви остава, само да ни следите.

# 598
Линче,че какво говориш,вече всяка тревичка ще опознаем  Mr. Green

Сис,  Hug

# 599
Добро утро Hug Hug Hug

Надя Hugдобре си си дошла Heart Eyes

Хубав ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт