Отговори
# 660
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илде, Hug за да спориш с някого е нужен диалог, и тъй като той липсва, спор няма. Mr. Green
Всеки си каза мнението и нещата увиснаха. Няма дискусия...а на ме дреме. Joy

Диалог у турските филми ooooh!

Честити пиянски гащи Laughing

Мерси!  bouquet ся мислех да ги сменим ама си загубих другите. Joy

# 661
  • в подножието на планината
Илде, Hug за да спориш с някого е нужен диалог, и тъй като той липсва, спор няма. Mr. Green

На вас вече не ви требе диалог, нещата са ясни... Mr. Green всеки има позиция и не отстъпва, така че и да спорите няма смисъл... Joy Пък и толкова спорове съм изчела покрай този сериал, че въобще не мисля, че ще напишете нещо ново... Mr. Green

# 662
  • В света на мечтите... ❤
Дани, Hug  bouquet

Наде, Hug тая бомба откога са я задъвкали...да видим дали ще гръмне, когато започне сериала... Mr. Green

Като прочетох, че спорите кой е по - голямо дете - Емир или Фериха си припомних един мой любим клип... Heart Eyes

Илде и аз не бях го гледала клипчето,много интересно се е получило,Благодаря  Hug   bouquet   Heart Eyes   bouquet   Hug

Пепи,Честит рожден ден на свекито ти,да е жива и здрава и много да те слуша   bouquet   bouquet   bouquet

# 663
  • София
Оо кака се е появила, дека се губиш  Hug Hug Hug па и РД има,

КАКЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО, МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ КЪСМЕТ И КАКВОТО ТИ Е НА СЪРЦЕТО, ДА ТИ Е И В РЪЦЕТЕ!!  Hug Hug Hug Hug Е без Ча разбира съ, чи знаиш ни го давам  Mr. Green  Joy

Ох пак изписахте темата  ooooh! не съм чела, направо довечера ще се видим в новата тема  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 20 авг 2013, 16:31 от Ulusoys sunshine

# 664

На вас вече не ви требе диалог, нещата са ясни... Mr. Green всеки има позиция и не отстъпва, така че и да спорите няма смисъл... Joy Пък и толкова спорове съм изчела покрай този сериал, че въобще не мисля, че ще напишете нещо ново... Mr. Green
Щом нямаш нищо против LaughingПо тоя случай да прикадим за СерТай и ХаканЗал и БериТай bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 665
Илде, мислих малко се намешам у кючека...ама карай... Joy Joy Joy
Аз съм си хепи мепи./b]

# 666
Това ХаканЗал ми звучи...не знам как да го напиша... Mr. Green

# 667

Щом нямаш нищо против LaughingПо тоя случай да прикадим за СерТай и ХаканЗал и БериТай bishop bishop bishop bishop bishop bishop
Айде и аз...да пребъдат!! bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 668

Ивче,  Hug
Честит Рожден Ден и от мен, Рали  bouquet Hug  bouquet
Бъди здрава, весела, щастлива и разбира се, голяма късметлийка! newsm51 smile3525 newsm51

# 669
♥ Рени ♥ Благодаря ти

# 670
  • някъде из Врачанско
 newsm59  поздравявам рожденичката, от здраве да не се отърве  Party Time  винаги да е усмихната и готова за купони[smilie=smile3510.gif] нека божията благодат да бъде с теб и твоето семейство, наздраве

# 671
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее много красива на новата снимка Хазалката бе,пууууууу убавица голяма си е тя  Heart Eyes

# 672
Коя е последната двойка Ренка, newsm78 ХаканЗал и СерТай са ми ясни?!

# 673
Пепи, Hug
И от мен поздрави за рожденния ден на свекърва ти. newsm59 Gift
Абе ние свекървите сме голяма работа, умната с нас. newsm78
Рали

# 674
Еееее много красива на новата снимка Хазалката бе,пууууууу убавица голяма си е тя  Heart Eyes

Де е ?...Дай да я видим!... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт