Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн,за детето не можах да ти хвана мисълта,има предвид аз това не го помня ,но мисля че има в предвид ,че е бил наранен като дете,също като Бюлент ,за това казва женена съм за такова дете,демек наранено  Peace

# 676
Еееее много красива на новата снимка Хазалката бе,пууууууу убавица голяма си е тя  Heart Eyes

Де е ?...Дай да я видим!... Rolling Eyes

Айди стига се стиска, дава я!
Знаеш ние с Илда какви фенки сме на Хазал, и ни държиш в напражение   Hug

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звездичке ,ето я ,аз защото Марто я публикувал в новата тема,и за това не я сложих .

# 678
Не съм баба Ви, леля Ви съм,  Joyно да не е тази!?
Писахме едновременно с бабчето но нищо, повечето не боли.

# 679
Наде Joy Млечната с Чатай Mr. Green

# 680
Малииии и те ли да пребъдат като двойка....... #Shocked
Ча, ще трябва да взима от хапчетата на Джансу, че да може да преглъща тази хубост неземна.

# 681
  • Още у мъглата ...
Джейн  Hug
Ами очото ми отиде баш на тази снимка от сета, ся кво да правя, нали съм романтична душа  Heart Eyes
А за епизодчетата  newsm78 Миии, аз като се диспансеризирах при вас и тез епизодчета висяха немили-недраги и си ги пожелах  Laughing Heart Eyes  newsm68

Илде  Hug Много е хубаво клипчето на порастването на тези, които тамън порастнаха и Аксой речи йок, по Аксой  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Дани, ами лек си е Хазалчето, дет някой писа, че Чачи се беше ощекил до преди месец, а сега полечка взе да заглажда косъма (да се чете - косъм, а не коса / прическа  Mr. Green)  Heart Eyes

# 682
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А тъй...тя винаги знае кво иска...сал да не я беха позиционирали у вилиджа беше фанала Емко за шлиферчето.
Тя не прай разлика между ГИТ и ГЯЛЬ...све и е тая....нахал с нахал... Joy Joy Joy

# 683
  • в подножието на планината
Ирка,  Hug  bouquet Наде,  Hug bouquet

Ауууу, красота... Heart Eyes и още един път да я постнете не ми пречи... Mr. Green

# 684
Джейн,за детето не можах да ти хвана мисълта,има предвид аз това не го помня ,но мисля че има в предвид ,че е бил наранен като дете,също като Бюлент ,за това казва женена съм за такова дете,демек наранено  Peace
Каптана визираше, че и Бюлент е бил много малък като го е наранил и децата се нараняват лесно и трудно прощават, а нали и Емир е бил наранен като дете и той не се доверява на хората, нещо такова беше, ама съм запомнила израза, знам нали и аз съм женена за едно такова дете, тези моменти предстоят, ще ги обсъдим в коментарното студио

Нал знаеш, че много те обичкам и уважавам   love001
Ама и всички диспансерки, де  smile3534  love001

Днес съм  Tired

# 685
  • У Диспансера ...♥♥♥
Чакай те сега той в колко двойки го сложихте,я се разберете с другата половина ,която пише вместо вас  Mr. Green

# 686
  • Още у мъглата ...
Звездичке ,ето я ,аз защото Марто я публикувал в новата тема,и за това не я сложих .

Много е хубава Хазалка наистина  Hug  Heart Eyes

# 687
  • някъде из Врачанско
мисля, че и двамата герои си бяха още деца и на моменти грешаха от липсата на житейски опит, това беше идеята на сценаристите, но иначе се радвам,че любовта им устоя на толкова злоба, интриги, опити за раздели, защото в реалния живот трудно се случва такова нещо, все пак това привлече и нас, зрителите  да им станем такива фенове

# 688
Малииии и те ли да пребъдат като двойка....... #Shocked
Ча, ще трябва да взима от хапчетата на Джансу, че да може да преглъща тази хубост неземна.
Еми само плюват по Серенайката ooooh! и с Булка решихме да ги сватосаме Mr. Greenда видят какво е красота Mr. Green

Зизу Joy Joy Joy

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз бе Джейни Heart Eyes Hug
Ама не съм съгласна,и в студиото коментарното пак няма да съм  Mr. Green Оти и тя имаше проблеми с доверието  Mr. Green
Много бе,пуууу единия се разхубавява и оп и другия да не остане по назад,не ви ли прави впечатление  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт