Пазаруване от Aliexpress.com 7

• 51 757
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
На спора дето пуснах за пукнатия дисплей алито сега са ми написали на статус
Awaiting both parties' response
Action-      Respond Now or Cancel Complaint
Трябва ли да правя нещо ново или просто да чакам Simple Smile И колко дни ги решават тези спорове от алито Simple Smile

# 211
  • Пловдив
Пуснах този часовник.
Лоши отзиви има ли, че да отказвам навреме? Или добри, че щерката иска още 2 модела  Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 11:36 от Мун

# 212
  • София
Пуснах този часовник.
Лоши отзиви има ли, че да отказвам навреме? Или добри, че щерката иска още 2 модела  Mr. Green

За този специално има 19 все положителни коментари Peace

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 11:37 от Мун

# 213
Още една моя пратка е заминала за Белгия  Shocked! Какво става вече не знам! За първата, която установих, че е в Белгия отворих диспут, а вчера го ескалирах, че нямах никакъв отговор. Пак си чакам реакция, но ... днес вече като видях и другата от друг търговец, че се е е озовала в Белгия, направо  #Crazy Писах му, та да видим, дали ще ме отрази.

# 214
  • София
Още една моя пратка е заминала за Белгия  Shocked! Какво става вече не знам! За първата, която установих, че е в Белгия отворих диспут, а вчера го ескалирах, че нямах никакъв отговор. Пак си чакам реакция, но ... днес вече като видях и другата от друг търговец, че се е е озовала в Белгия, направо  #Crazy Писах му, та да видим, дали ще ме отрази.
И аз имам пратка която е Белгия,китайчето ми пише че тези в пощата били виновни и ми е пуснал нова пратка и сто извинителни писма:lol:

# 215
Момичета, някой поръчвал ли е от Тези детски пижамки, 100% памук ли са, отговарят ли си на номерата? Искам да взема за малката и племенника ми, но нали са за деца, много се притеснявам за качеството им  Simple Smile

# 216

Моля те като дойде да дадеш отзиви  Praynig

Някой да е поръчвал успешно сако, искам нещо за есента да си подготвя  Rolling Eyes
+

Това http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-CHIC-LONG-SLEEV … ed/605871035.html похвалиха в предишните теми, отговаря си на размера и е хубаво според двете момичета, които го бяха поръчвали. Аз ще го поръчвам също, след около седмица.

Това също ме изненада с качество и съответствие със снимките http://www.aliexpress.com/snapshot/251721437.html
Как са номерата,отговарят ли?Ако не те затруднявам може ли снимка? Simple Smile   bouquet

И аз се присъединявам към желаещите информация Simple Smile

# 217
# 218
  • Бургас
Според вас тази обява за тениски ли е или само за светещата част? http://www.aliexpress.com/snapshot/243057828.html
Поръчах с мисълта че е тениска, посочих в съобщение какви размери искам и днес след 50 дни получих само картинките, които се слагат на тениските и се чудя на кой да се ядосвам - на китайчето или на себе си ooooh!

# 219

radinna, според мен е само за светещата част.. то дори няма снимка на тениска

# 220
Според вас тази обява за тениски ли е или само за светещата част? http://www.aliexpress.com/snapshot/243057828.html
Поръчах с мисълта че е тениска, посочих в съобщение какви размери искам и днес след 50 дни получих само картинките, които се слагат на тениските и се чудя на кой да се ядосвам - на китайчето или на себе си ooooh!

На себе си се ядосвай. Това са лепенки и си пише, че са такива, макар и заглавието да е написано супер заблуждаващо...
А и под изображенията на стикерите има таблица с размери на тениски, което също е доста подвеждащо....

Май и на китайчето малко трябва да се ядосаш, но пък в крайна сметка няма снимка на тениска. А само стикери...

# 221
Здравейте пак момичета, имам едно питане. Направих една поръчка за кукла монстър хай, но тъй като английският ми е слаб се оказа че са дрехи за кукл аа не самата кукла. Аз ги платих и продавача ми писа, но от продавача немога да размера какво точно ми казва, ако може да ми помогнете Simple Smile Благодаря ви  Hug

Hi friend,
    I'm sorry the seller couldn't cancel buyer's order,but you can cancel the order,after you cancel the money will reture to you,Thank you!
    Best regards,
    Xiaoyun

# 222
  • В реалността
Казва ти, че продавача не може да отмени поръчка. Можеш да го направиш ти /по принцип после и той потвърждава отказа/ и след това ще ти върнат парите от Али - около 7-10 дни отнема мисля

# 223
Никид, благодаря много за линкчетата, аз на HM ги гледах, но ми изглеждат доста дебели като за пижамки Simple Smile Синята блузка с Мини съм я купувала от тук, от магазин, и си е плътна. Другото, което ме притеснява, са размерите, искам да взема и за племенника ми, а той е 121см висок, та се чудя този размер 7 дали ще му стане Simple Smile Ти поръчвала ли си такива?

# 224
  • Бургас

На себе си се ядосвай. Това са лепенки и си пише, че са такива, макар и заглавието да е написано супер заблуждаващо...
А и под изображенията на стикерите има таблица с размери на тениски, което също е доста подвеждащо....

Май и на китайчето малко трябва да се ядосаш, но пък в крайна сметка няма снимка на тениска. А само стикери...
Няма снимка, ама в описанието пише и къс ръкав даже ooooh!
Кьорав карти не играе са казали хората - да съм гледала по-внимателно Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт