МАРТенската мама трескаво се притеснява и с ехографа бебчо наблюдава

• 22 433
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами и бъдещи мами,
качили ли сте килограми до този момент и колко?

# 76
Здравейте, мами и бъдещи мами,
качили ли сте килограми до този момент и колко?
Цели 5 до сега  Cry

# 77
И аз да се запиша в новата тема-супер е и актуална  Wink Аз утре съм на преглед и естествено много се вълнувам ,понеже  на първия уж всичко бе наред,но не чухме сърчице...И утре силно се надявам да го чуя както и други хубави неща и да се успокоя... Praynig Както и да разбера кога ще съм на БХС и ФМ иза ЖК нямям търпение вече..,защото съм и с отрицателна кръвна група и в напреднала възраст вече и мн се притеснявам,макар че не се чуствам зле,но...
ЙоТо-това с дневника е много хубаво-аз с първата си бреминност си водих,но не много подробен,а сега щеше да ми е от полза...Но пък и с него си спечелин нова лятна количка houk от сп"9 месеца" ,която използваха още 2 бебета и е като нова.А т списанието черпех много ценна инфо ,незнам дали съществува още?Но сега имам вас и се радвам , че обменяме и опит и емоции Simple Smile
Поздрави на всички и стискайте палци утре   bouquet newsm10

# 78
Да, много е сладко видео поздравчето, мерсии   bouquet

Имам несериозен въпрос  Grinning Какво влагате тук във форума в м.м. - разбирам, че става дума за мъж, съпруг, приятел,... обаче значи ''моят мъж'' или... стана ми интересно, че масово се използва.  Grinning

Поздрав и от мен, хубаво е за бебетата  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=XOIfBhSmoOc

# 79
Да, много е сладко видео поздравчето, мерсии   bouquet

Имам несериозен въпрос  Grinning Какво влагате тук във форума в м.м. - разбирам, че става дума за мъж, съпруг, приятел,... обаче значи ''моят мъж'' или... стана ми интересно, че масово се използва.  Grinning Много правилно си разбрала

Поздрав и от мен, хубаво е за бебетата  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=XOIfBhSmoOc

И аз да се запиша в новата тема-супер е и актуална  Wink Аз утре съм на преглед и естествено много се вълнувам ,понеже  на първия уж всичко бе наред,но не чухме сърчице...И утре силно се надявам да го чуя както и други хубави неща и да се успокоя... Praynig Както и да разбера кога ще съм на БХС и ФМ иза ЖК нямям търпение вече..,защото съм и с отрицателна кръвна група и в напреднала възраст вече и мн се притеснявам,макар че не се чуствам зле,но...
ЙоТо-това с дневника е много хубаво-аз с първата си бреминност си водих,но не много подробен,а сега щеше да ми е от полза...Но пък и с него си спечелин нова лятна количка houk от сп"9 месеца" ,която използваха още 2 бебета и е като нова.А т списанието черпех много ценна инфо ,незнам дали съществува още?Но сега имам вас и се радвам , че обменяме и опит и емоции Simple Smile
Поздрави на всички и стискайте палци утре   bouquet newsm10
Спокойно ще чуете сърчице, аз бях учудена днес  Shocked Такива силни тонове се чуха  Wink И доки ме похвали  Blush Сега ще видим на 27 как ще са изследванията  Praynig дано всичко е наред. Както казах за сега вървим идеално, няма на къде по-добре  Hug Съпреживявам всичко с вас така че моля ви давайте инфо на няколко дни поне, да не ви мисля  Wink

# 80
  • Пловдив
До сега съм качила 2.5 кг Peace

Вчера видяхме бебчо- маха с ръчички и крачета и се върти newsm76
Пожелавам на всички този момент! Незабравим е! Party

# 81
Благодаря ти Magi_Ko за загрижеността,нямя проблем да си говорим на "ти",нали Simple Smile Естествено ще дам инфо... Wink Всичко най...и на теб Hug

# 82
ММ - моето мило, моят мъж Simple Smile и т.н кой за каквото се сети, но става въпрос за вашата мъжка половинка  Laughing

За килограмите засега съм -2 кг, предния път качих 18 кг и този път се надявам да са доста по малко, ама това са си само надежди хихихиих

# 83
tiny , в момента слушам Моцарт на фона на 3 биещи се котета, един парцал, който размятам от половин час и целият хаос в апартамента, с който трябва да се справя до 1 час  Crazy
Pepi-lota* , чакам хубави новини утре Simple Smile  Hug
Армира, честита радост !

# 84
Чудесно име на темата, браво! Ето и мен и тук. Чета с вълнение всички мами, които са били на преглед и преживявам същото вълнение ... Нямам и аз търпение за моя преглед другата седмица, мина цял месец от предния и се чудя какво ли става вътре в мен  Rolling Eyes

Момичета  smile3521 Много сме малки, едвам се виждаме. Отговаряме си на седмицата, термина си ми остава 15 март. Много силни тонове на сърцето много добре развиващо се бебче. Това ни каза доки, а и таткото ни беше с нас. Едно единствено помрачи щастието ми е, а то е некопетентността на моя личен дал ми е бог знае какво направление и не ми свърши работа, та си платих кеш прегледа  Crazy

Мила, те всички ЛК май са такива, включително и моя и на един ред други мами. Явно има някаква далавера, която ние не схващаме, че да го правят така. Не се главоболи за това, важното е бебока да е ОК и вие да се радвате Simple Smile

# 85
ММ - моето мило, моят мъж Simple Smile и т.н кой за каквото се сети, но става въпрос за вашата мъжка половинка  Laughing

За килограмите засега съм -2 кг, предния път качих 18 кг и този път се надявам да са доста по малко, ама това са си само надежди хихихиих

Аз засега съм + 2. По-рано в предната тема бях постанала един калкулатор на теглото как се променя според височината. Очаква се да стана към 68 според него, а сега съм 53. Но каквото такова, прото трябва да се храним с качествени храни...

Никол, че 18 на мен ми звучи нормално дори... една приятелка беше качила към 30  Sick

# 86
Това за малкото човече го казах на фона на клипчетата за вътреутробно развитие в 10г.с., но бях изключила че те се правят с 4Д мисля та за това моя бонбон ми се стори първоначално много малък ooooh!

# 87
Oooooo да и аз останах учудена колко оформено е вече, а е толкова малко- 27 мм. На прегледа спеше. Доктора ме потупа по корема под пъпа и бебо се размърда сърдито, че го закачаме. Беше толкова вълнуващо - почти се разплаках.

chelsea83 моята мигрена си е мигрена от години и когато ме хване пристъп повръщам и не мога да стана от леглото минимум 2 дни, като последните пристъпи бяха по 3 дни.

Относно пола и ранната ФМ - да, напълно възможно е бебето да се скрие и да не се види пола. При нея дори не е 100% сигурно това, което ще се види, защото тестисите падат по-късно. На моята приятелка й казаха момче на ФМ в 12 седмица и всеки момент го чакаме младежа. Вярно, че не е евтино изследването, но аз съм такава паника, че за моя сигурност бих искала да видят детенцето и на 4Д. Все пак не се прави всеки ден, така че ще ги дам с кеф тия 110 лв.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И двата с ММ нямаме претенции за пола, особено той. Аз май повечко клоня към момче. Да не кажа, че цял живот съм мечтала да имам син, но сега повече ме интересува да е цяло и здраво моето бебче. Praynig Praynig Praynig

# 88
Juji да за някой са нормално, ама още по- добре щеше да бъде ако бяха по- малко нямаше да се мъча да свалям след това хихихихи При мен всичко отиде по- корема и горната част на тялото, просто такава ми е структурата, и много се дразня и затова се надявам този път по-малко. След раждането свалих 10-11 кг, което ме зарадва, и останаха 7-8 кг за сваляне ама нещо се озорих с тях не знам защо Simple Smile

# 89
Благодаря ЙоТо и мен ме чака хаос в къщи но мисля да си сготвя нещо ,което ми се яде от сума време насам...ммм ,нямя да ви кажа от съобразителност все пак... Wink Blush Не че хладилникът не е пълен с какво ли не ,но не ми се яде и това е или трудно разбирам какво ми се яде... Grinning А и все още малко ми се гади...Затова сигурно и не съм мръднала от моите килограми-54кг..,поне засега,но аз и с дъщеря си не бях качила много.Но сега е рано -после ще видим.... Wink :-p

Общи условия

Активация на акаунт