Отговори
# 225
Ами, аз мога да препоръчам всяко едно име от тези, които съм изброила.
Но само при д-р Киров съм раждала.

Предния път като се поинтересувах се оказа че жените не са раждали в БГ. 
Предния път съм ти казала същите имена.  newsm78

Но все пак докато не се срещнеш лично с лекаря и не се случи химията между вас, няма значение кой какво препоръчва!  Peace

Абсолютно.

# 226
Ами, аз мога да препоръчам всяко едно име от тези, които съм изброила.
Но само при д-р Киров съм раждала.

Предния път като се поинтересувах се оказа че жените не са раждали в БГ. 
Предния път съм ти казала същите имена.  newsm78

Но все пак докато не се срещнеш лично с лекаря и не се случи химията между вас, няма значение кой какво препоръчва!  Peace

Абсолютно.

Или не си казала на мен, защото не виждам отговора в лични или е било във форума, но не се учудвам, че не помня. Ако някой ми беше казал че ще остана без мозък след като родя едва ли щях да му повярвам, за което се извинявам. В последно време съм много разсеяна, но и доста често започвам да чета нещо и преди да съм го дочела бебето ревва, после забравям за какво е ставало дума  newsm78. Аз да попитам за Кирил Киров става дума нали???

# 227
Ето, преди около месец е било. Може би си забравила.

anny88, д-р Киров не проследява бременности, ако това ти е въпросът.
Д-р Дончева от "Тина Киркова" също приема желаещи за VBAC, но проследяването на бременност при нея мисля, че не минава по ЗК.

Благодаря Алексче!   bouquet

Да аз по-скоро си търся за бъдещо евентуално проследяване и по-принцип добър лекар, при когото да си ходя, защото си имам някои проблеми.

Да, за Кирил Киров става въпрос - този, който работи в "Тина Киркова", защото има още един гинеколог със същите имена, който май е бил във Втора градска и има частен кабинет.

# 228

Да, за Кирил Киров става въпрос - този, който работи в "Тина Киркова", защото има още един гинеколог със същите имена, който май е бил във Втора градска и има частен кабинет.
[/quote]

bouquet Това е много важно уточнение, особено за объркани хора като мен  Heart Eyes

# 229
За първи път пиша във форум,но наистина темата много ме вълнува!В момента съм в 19 г.с втора бременност.Първата за жалост беше с цезарово сечение не по мое желание,терминът ми беше за 31.12.11 и както разбирате започна да ме убеждава гинекологът ми че няма екипи по време на празниците и че трябва да влезем по рано в болницата да предизвикаме раждането и така след 14 часа мъки ме вкараха в операционната.До раждането ми ще са изминали 2,5 години и смятам при следващия ми преглед да обсъдя за вагинално раждане,въпреки че в началото на бременноста ме предупреди че е минало много малко време и ще се прави пак цезарово семениео.Искам да знам всички рискове и съм готова да ги поема.За съжаление съм и в държава на първо място по правене на цезарово сечение..
Ще ви информирам и за протеченият разговор с гинекологът ми

# 230
  • София
Аз също се следях при друг лекар, но в крайна сметка родих при Киров - препоръчвам го с две ръце! Както Алексче е писала той не проследява бременност, може би евентуално Дончева. в Св. Лазар също май се навиват за VBAC, но там цените са височки.

anny88, аз също съм ти отговорила, че родих нормално при К. Киров, така че не е да не сме ти отговорили  newsm78 По-добре прочети темата, има много полезна информация по въпроса за ВБАК. Въпросът не е само в това да намериш лекар, който да те подкрепи, да си допаднете и т.н. Много важна е твоята лична психическа настройка, мотивация, спокойствие.

leni, стискам палци да се получат нещата  Hug

# 231
Аз също се следях при друг лекар, но в крайна сметка родих при Киров - препоръчвам го с две ръце! Както Алексче е писала той не проследява бременност, може би евентуално Дончева. в Св. Лазар също май се навиват за VBAC, но там цените са височки.

anny88, аз също съм ти отговорила, че родих нормално при К. Киров, така че не е да не сме ти отговорили  newsm78 По-добре прочети темата, има много полезна информация по въпроса за ВБАК. Въпросът не е само в това да намериш лекар, който да те подкрепи, да си допаднете и т.н. Много важна е твоята лична психическа настройка, мотивация, спокойствие.

leni, стискам палци да се получат нещата  Hug

Много благодаря!

# 232
  • ул. "Мечтание"
leni, успех!  Hug

# 233
leni, успех и от мен  Hug

В петък съм на преглед при доктора, който ще ме изражда. Дано нещо не го насочи към секцио и продължим с идеята за VBAC Simple Smile

# 234
Благодаря ви момичета

# 235
  • ул. "Мечтание"
В петък съм на преглед при доктора, който ще ме изражда. Дано нещо не го насочи към секцио и продължим с идеята за VBAC Simple Smile

Стискам палци!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 236
  • София
Здравейте Hug
И мен живо ме интересува темата и много бих искала да родя нормално този път Praynig
Много се радвам на историите ви, отдавна следя темата, още преди да забременея втори път Laughing
За момента обаче изобщо не знам към кой лекар да се насоча. Лекарката при която си следя бременността, а и при която родих предния път, не иска и да чуе за нормално раждане след секциото ми, въпреки че при мен ще са минали 3 години и малко...
Имате ли някакви наблюдения върху лекари от Майчин дом, поне като болница ми се иска да е там, но никакви лекари не познавам и не съм чувала...Признавам че не съм прочела всички стари теми, но дори и като търся в търсачката не ми излизат имена за МД..може и нещо да не търся като хората newsm78
Съгласна съм с вас, че със сигурност трябва да си допадна с лекаря, но поне да се насоча към няколко имена, и да знам с кого да се срещна.. съвети? Hug

# 237
На предишната страница има имена.  Peace

"Майчин дом" за мен е болница, която трябва да се заобиколя отдалеч.

# 238
  • София
Zzvercheto, аз също нямам личен опит с МД, но 2 мои познати, които искаха да раждат нормално, след секцио бяха категорично отказани, особено едната, защото била на 35, примерно  Shocked 

# 239
  • София
уффф мислех, че поне болницата съм измислила #Crazy
В интерес на истина, Марков ми каза, че е най-добре там, и обеща като отида пак на Фм при него в 5ти месеца да ми каже и имена, които според него са ок...
Lexie, видях имената, но са за Тина Кирова ( а и за Токуда, но там е 2500лв раждането), а тази болница хич, не ми се нрави. Но то явно е според опита, който човек има с дадена болница. Ти защо имаш лоши впечатления от МД? Аз имам много познати раждали там и са много доволни и я препоръчват с две ръце...
Уфф сложна работа... Confused #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт